Tescoma posoda za maslo Purity, velika
8,87 €

7,65 €

Velika posoda za maslo ima primerno zaščito pred vlago in je primerna za shranjevanje v hladilniku. Narejena je iz kakovostnega plastičnega materiala.


Tescoma sladkornica Club
12,90 €

Posodica lahko služi kot sladkornica, primerna pa je tudi za serviranje drugih sestavin, kot so nariban sir ali majoneza.


Tescoma posoda za maslo GrandCHEF
12,99 €

11,71 €

Odlična za shranjevanje in stilsko serviranje masla. Podstavek posode je opremljen z velikimi ročaji za udobno prenašanje. Maslo, shranjeno v nerjavni posodi za maslo s pokrovom se ne suši in je dlje sveže.


Tescoma namizni podstavek za začimbe
27,90 €

Priročen set kisa, olja, popra in soli je primeren za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Setu so priloženi tudi zobotrebci. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.


Tescoma podstavek za začimbe
25,40 €

Začimbe so primerne za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.


Tescoma posoda za med Gustito 0,6 L
11,04 €

9,52 €

Elegantna posodica za med Gustito s prostornino 0,6 litra (za približno 800 g medu), je izdelana iz porcelana. Prav tako vključuje palčko za doziranje medu iz trpežnega bukovega lesa.


Tescoma vrček za olje GrandCHEF 0,5 l
16,99 €

15,63 €

Odličen za enostavno nalivanje olja pri pripravi in začinjanju jedi. Enostavno nalivanje olja je z vrčkom GrandCHEF blagovne znamke Tescoma vedno na dosegu roke.


Tescoma steklenice s sponko, 12 kosov
33,56 €

28,93 €

Tescoma steklenice s sponko imajo prostornino 500 ml. Zasnovane so tako za domačo kot profesionalno uporabo. Odlične so za konzerviranje in serviranje domačih sadnih in zelenjavnih sokov, sirupov, mošta, likerjev itd.


Tescoma servirna košarica GrandCHEF 10x8 cm
9,99 €
9,74 €

Cvrta hrana, postrežena v košarici, se ne navlaži in ostane hrustljava dlje. Odlična za postrežbo ocvrtih jedi. Pred uporabo vstavite v košarico prtiček za vpijanje.


Tescoma servirna košarica GrandCHEF 8 cm
9,99 €
9,74 €

Odlična za postrežbo ocvrtih jedi. Pred uporabo vstavite v košarico prtiček za vpijanje. Cvrta hrana, postrežena v košarici, se ne navlaži in ostane hrustljava dlje.


Tescoma steklenice s sponko, 12 kosov
26,98 €

23,26 €

Tescoma steklenice s sponko imajo prostornino 330 ml. Zasnovane so tako za domačo kot profesionalno uporabo. Odlične so za konzerviranje in serviranje domačih sadnih in zelenjavnih sokov, sirupov, mošta, likerjev itd.