Deuter Pico 5 L otroški nahrbtnik
29,99 €

Zadnji kos!

Otroški nahrbtnik s prikupnim živalskim motivom ima prostornino 5 L, bočne raztegljve žepe, prsni pas za stabilnost, oblazinjene naramnice in prostornino 5 L. Narejen je iz visokokakovostnih materialov s PVC-Free premazom.

Thule ženski nahrbtnik AllTrail, 25 L
99,95 € 89,96 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik AllTrail je odlična izbira za vse ženske pustolovke in pohodnice. Odlikuje ga njegova funkcionalnost, saj ima veliko žepov za shranjevanje, odpre se tudi na strani, kar olajšuje pakiranje in skrbi za urejenost notranjosti. Ta različica je namenjena ženskam.

Kaukko nahrbtnik Pocket Hamster, vijoličen
37,90 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Pocket Hamster vas bo prepričal z živahno barvo in z obliko, ki navdihuje. V notranjosti se skrivata dva žepa ter predala na zadrgo na notranji in zunanji strani. S svojo prostornino (21 l) vam omogoča, da vanj pospravite vse potrebno tudi za športne aktivnosti ali celodnevni izlet v neznano.

Kaukko nahrbtnik Pocket Panda, vijoličen
38,40 € 37,90 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Pocket Panda vas bo prepričal z obliko, ki navdihuje. V notranjosti se skrivajo predal na zadrgo ter manjši žepki različnih velikosti. S svojo prostornino (21 l) vam omogoča, da vanj pospravite vse potrebno tudi za športne aktivnosti ali celodnevni izlet v neznano.

Boll nahrbtnik SchoolMate 18L
80 € 71,60 €

SchoolMate je otroški šolski nahrbtnik s potiskom žiraf. Ima ergonomsko oblikovane in udobne naramnice, ter prostornino 18 L.

Osprey Axis nahrbtnik, 18 II
74,10 € 59,30 €

Nahrbtnik s prostornino 18 l ima praktičen žep za 15,4'' prenosni računalnik in druge dokumente. Opremljen je z varnostnimi odsevnimi elementi in zanko za pritrditev suknjiča ali čelade. Osprey Axis 18 II najdbe svojo uporabljajo ne le v mestu, ampak tudi na potovanjih.

Thule ženski pohodniški nahrbtnik Capstone, 32 l
128,90 € 122,46 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pohodniški ženski nahrbtnik Capstone s prostornino 32 l se pohvali z MicroAdjust sistemom blaženja za popolni prileganje. Odlikuje ga odlična zračnost hrbtišča. Na voljo so številni zunanji žepi.

Thule ženski nahrbtnik Guidepost, 65 l
278,90 € 264,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnik Guidepost s prostornino 65 l omogoča popolno prileganje za udobno nošenje, številne žepe za organizirano shranjevanje opreme in dovolj prostora za daljše pohode.

Thule ženski nahrbtnik Guidepost, 75 l
298,90 € 283,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnik Guidepost s prostornino 75 l omogoča popolno prileganje za udobno nošenje, številne žepe za organizirano shranjevanje opreme in dovolj prostora za daljše pohode.

Deuter nahrbtnik Futura 20 SL
109,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Futura 20 SLje idealen za ženske. Odlikuje ga odpornost na vodo, izjemna prostornost in udobno nošenje.

Thule ženski pohodniški nahrbtnik Capstone, 50 l
168,90 € 160,46 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pohodniški ženski nahrbtnik Capstone s prostornino 50 l se pohvali z MicroAdjust sistemom blaženja za popolni prileganje. Odlikuje ga odlična zračnost hrbtišča. Na voljo so številni zunanji žepi.