Nike Y Gymsack - Aop vrečka za športno opremo-25%
12,10 € 8,99 €

Odprodaja

Stilska vrečka ima vrvico za zategovanje, s katero zaprete nahrbtnik, hkrati pa predstavlja tudi naramnice. Nike Y Gymsack – Aop je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Adidas Gymsack SP nahrbtna vrečka
13,60 €

Nahrbtna vrečka je narejena iz 100% poliestra. Vrvica za zategovanje služi tudi, kot ramenski trak. Opremljen je s stranskim žepom na zadrgo za manjše potrebščine. Adidas Gymsack SP je majhen in lahek ter je dobavljiv v dimenzijah 37 × 47 cm.

Dakine Essentials Pack nahrbtnik, 26 l
73,49 €

Šolski nahrbtnik s kapaciteto 26 l ima nastavljive zračne naramnice za maksimalno udobje nošenja. Nahrbtnik je opremljen tudi s stilskim žepom za prenosni računalnik in tablico z diagonalo 15". Dakine Essentials Pack 26 l je opremljen z izoliranim prostorom za prigrizke in pijače.

Deuter Waldfuchs 10 L otroški nahrbtnik
39,99 €

Otroški nahrbtnik s prostornino 10 L, bočnimi raztegljivimi žepi, priloženo podlogo za sedenje, prsnim pasom za stabilnost in ergonomičnim oblazinjenim hrbtiščem za boljšo razporeditev teže.

Dakine Campus nahrbtnik, 33 l
72,20 €

Stilski nahrbtnik, s kapaciteto 33 l, ima nastavljive ramenske naramnice in prsni pas. Nahrbtnik je opremljen tudi s stilskim žepom za prenosni računalnik in tablico z diagonalo 15". Dakine Campus L 33 l ima žep iz flisa za očala ali telefon in žep z zadrgo z organizatorjem.

Dakine Infinity Pack LT nahrbtnik, 22 l
69,44 €

Stilski nahrbtnik s kapaciteto 22 l ima nastavljive zračne naramnice za maksimalno udobje nošenja. Nahrbtnik je opremljen tudi s stilskim žepom za prenosni računalnik in tablico z diagonalo 13". Dakine Infinity Pack LT 22 l ima tudi stranske žepe in prostor za shranjevanje sončnih očal.