Adidas 4CMTE BP nahrbtnik
35,10 €

Podolgovati nahrbtnik s kapaciteto 25,7 l ima ojačane zadnje pasove. Dva ločena žepa z zapenjanjem na zadrgo. Sprednja stran je natisnjena z ikoničnim logotipom podjetja. Praktičen ročaj za enostavno nošenje. Adidas 4CMTE BP zagotavlja dovolj prostora za izpolnitev vaših dnevnih aktivnosti.

Thule nahrbtnik AllTrail, 15 L
79,95 € 71,96 €

AllTrail nahrbtnik s prostornino 15 l je odličen za krajše pohode ali izlete. Za vašo hidracijo skrbi s posebni žepom za vodni meh na notranji hrbtni strani in dvema stranskima žepoma za steklenico/plastenko na zunanji.

Thule moški nahrbtnik AllTrail, 25 L
99,95 € 89,96 €

Nahrbtnik AllTrail je odlična izbira za vse pustolovce in pohodnike. Odlikuje ga njegova funkcionalnost, saj ima veliko žepov za shranjevanje, odpre se tudi na strani, kar olajšuje pakiranje in skrbi za urejenost notranjosti.

Deuter Speed Lite nahrbtnik 20
69,99 €

Najbolj kompakten kolesarski nahrbtnik Speed Lite 20 je idealen za hitro in zabavno vožnjo po dinamičnem terenu. Lahka vsestranska izvedba zagotavlja veliko svobode pri gibanju na dnevnih pohodih in vseh vrstah športne uporabe, zahvaljujoč atletski V-obliki in anatomsko oblikovanim ramenskim trakom.