Schleich Velika hiša s hlevom in dodatki 42416-26%
171,53 € 126,60 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Zgodovinska podeželska hiša v Lakeside, katere je že vrsto generacij v last družine Kramer. Hiša je opremljena za velikim številom dodatkov. Ima veliko odličnih lastnosti, gibljivih delov in detajlov. Ima skrivna vrata, ki vodijo do podstrešja! Konje v hlevu je možno sprati s cevjo. V kuhinji je vedno vroč čajnik s čajem ali dobra juha. Stopnice vodijo v prvo nadstropje, kjer Hannah in Mia delita lepo sobo. stojnici Trakehner in Hannah's Quarter Horse se nahajata tik ob hiši.

Schleich Blondinka Sofija in konj Blosom
19,40 € 16,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sofija ni izbrala andaluzijske kobile Blosom. Bilo je ravno obratno! Kobila je nežno pomolila nos v Sofijo, ko je sanjala čez dan. Sofia ljubi Blossom in preživi vsako prosto minuto z njo.

Schleich Rjavolaska Lisa in konj Storm
19,40 € 16,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lisa je nadarjena show jumping jahačica in je osvojila številne nagrade. Pripravlja se na olimpijske igre. Včasih se ona in njena Storm odpočijeta od treningov in uživata v majhnih dogodivščinah. Lisa lahko vedno računa na svojega konja.

Schleich Rdečelaska Hannah in konj Cayenne
19,40 € 16,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hannah je strastna ljubiteljica konjev. Ko je očistila hlev, je prvič naletela na pet let starejšo kobilo Cayenna. Cayenne je bila zelo sramežljiva. Hannah mu je pela z mehkim glasom in ni trajalo dolgo, da sta postali nerazdružljivi prijateljici. Hannah bi rada postala veterinarka, tako kot njena mati.

Schleich Črnolaska Sara in konj Mystery-25%
19,40 € 14,40 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Sara rada jaha po poljih, se sprehaja po potokih vode in žvižga po gozdu s svojo kobilo Mystery. Zaradi tega se obe počutita izjemno svobodno. Sara ni prava lastnica kobile ampak jo vedno rada neguje. Ko je odrasla, bi rada postala trenerka konj.

Schleich Žrebec Paso Fino - konjska razstava
14,50 € 12,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Čudovita ročno poslikana in dodelana figura konja bo navdušila vse majhne in velike ljubitelje teh plemenitih živali. Čudoviti žrebec Paso Fino je vrhunec največje konjske predstave v Lakesideu. Gledalci so popolnoma navdušeni in navdušeni, saj ima žrebec še posebej uglajen način hoje. Njegovo ime Paso Fin pomeni tekoča hoja.

Schleich Rocky Mountain - konjska razstava
14,50 € 12,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Čudovita ročno poslikana in dodelana figura konja bo navdušila vse majhne in velike ljubitelje teh plemenitih živali. Na razstavi Lakeside Horse lahko vsakdo pusti pogled na kobilo Rocky Mountain in opazuje njene graciozne gibe. Ta pasma ima naravno nagnjenost k hoji Tölt, z vsaj eno nogo vedno na tleh. To jahaču omogoča udobno sedenje v sedlu.