Citizen Eco-Drive Elegant EM0504-81A

Citizen Eco-Drive Elegant EM0504-81A

Številka: 100011685035
Partnerska prodaja
Ura iz priljubljene znamke Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne, a kakovostne dodatke. Njihova številčnica izgleda zelo nežno – okrašena je s finimi rokami in kazalci v zlatu. Srebrna torba in vleka sta narejena iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla. Celoten opis
183,70 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga zadnji kos

19.4. - 20.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100011685035

Predstavitev

Ura iz priljubljene znamke Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne, a kakovostne dodatke. Njihova številčnica izgleda zelo nežno – okrašena je s finimi rokami in kazalci v zlatu. Srebrna torba in vleka sta narejena iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla.

ECO-DRIVE: dragulj med gibi ure
Uro poganja edinstven Eco-Drive. Osnovno načelo tehnologije Eco-Drive je uporaba svetlobe za napajanje ure . Svetloba prehaja skozi steklo in številčnico ure, ki je narejena iz posebnih materialov, ki prenašajo svetlobo. Sončna plošča, skrita pod številčnico, pretvori svetlobno energijo v električno. Vsaka svetloba – umetna ali naravna – je dovolj za napajanje ure . Energija se shrani v baterijo, ki je vir energije za vožnjo ure. Ko je baterija popolnoma napolnjena, lahko napaja do 6 mesecev .

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.