Citizen Eco-Drive Radio Controlled AT9030-55L
557,10 €

Zadnji kos!

Ure priljubljene blagovne znamke Citizen bodo zagotovo že na prvi pogled prilegale vašemu očesu. Imajo modro-črni klic s tremi kronografi in datumom. Sončne zapestne ure so pritrjene na zapestje z jeklenim potegom.

Citizen Eco-Drive Radio Controlled FC0014-54A
557,10 €

Zadnji kos!

Ure priljubljene blagovne znamke Citizen bodo zagotovo že na prvi pogled prilegale vašemu očesu. Imajo svetle številke z roza-zlatimi detajli in nepogrešljiv žig datuma. Sončne zapestne ure so pritrjene na zapestje z jeklenim potegom. Poleg tega imajo številne funkcije.

Citizen Eco-Drive Radio Controlled CB0010-88L
393,30 €

Zadnji kos!

Ure priljubljene blagovne znamke Citizen bodo zagotovo že na prvi pogled prilegale vašemu očesu. Imajo temno številčnico s srebrnimi rokami in kazalci ter žig datuma. Sončne zapestne ure so pritrjene na zapestje z jeklenim potegom.

Citizen AQ Basic BF2013-56PE
118,80 €

Zadnji kos!

Ura Citizen z oznako BF2013–56PE v zlati barvi je eleganten kos, ki ne sme manjkati na zapestju. Preprost in jasen klic prikazuje čas, datum in dan v tednu. Ta kakovostni model ima petletno garancijo in je na voljo po zmerni ceni. AT8110–61E.

Citizen Eco-Drive Radio Controlled Chrono Titanium AT8130-56L
774,20 €

Zadnji kos!

Ure priljubljene blagovne znamke Citizen se vam bodo zagotovo že na prvi pogled prilegale v oko. Modri klic ima srebrne roke in kazalce, predvsem pa tri kronografe in žig datuma. Ura je sončna in ima rezervo moči do 10 mesecev in vas bo opozorila, ko se bo baterija izpraznila.

Citizen AQ Basic BF2018-52EE
118,80 €

Zadnji kos!

Ura Citizen je kot nalašč za vsakega sodobnega gospoda. Njihova črna številčnica, obrobna z nežnim vzorcem, na prvi pogled navduši s poudarjenimi rokami in kazalci, ki dajejo videz popolnoma nemoten. Zagotovo boste cenili datum in tedensko okno na položaju 3.

Citizen Eco-Drive Promaster Diver BN0150-10E
262,20 €

Zadnji kos!

Ura Citizen Promaster je zasnovana posebej za vse nežnejše osebe, ki od svojih ur pričakujejo najvišjo možno kakovost. Njihova črna številčnica je okrašena z rokami in kazalci, prevlečenimi s Super LumiNova, ki po osvetlitvi zagotavlja popolno čitljivost tudi v popolni temi.

Citizen Eco-Drive Promaster Diver BN0191-80L
315,50 €

Ura Citizen Promaster je zasnovana posebej za vse nežnejše osebe, ki od svojih ur pričakujejo najvišjo možno kakovost. Njihova temno modra številka je okrašena z rokami in kazalci, prevlečenimi s slojem Super LumiNova, ki po osvetlitvi zagotavlja popolno berljivost časa tudi v popolni temi.

Citizen Promaster Automatic Promaster Sea NY0086-16LE
262,20 €

Zadnji kos!

Ura Citizen Promaster je posebej zasnovana za vse moške, ki od svojih ur pričakujejo najvišjo možno kakovost. Njihov modri klic je okrašen z rokami in kazalci, prevlečenimi s slojem Super LumiNova, ki po osvetlitvi zagotavlja popolno berljivost časa tudi v popolni temi.

Citizen Promaster Marine Auqaland Eco-Drive BN2038-01L
548,90 €

Zadnji kos!

Ura Citizen Promaster je posebej zasnovana za vse moške, ki od svojih ur pričakujejo najvišjo možno kakovost. Njihov modri klic je okrašen z rokami in kazalci, prevlečenimi s slojem Super LumiNova, ki po osvetlitvi zagotavlja popolno berljivost časa tudi v popolni temi.

Citizen Eco-Drive AW1570-87L
184,40 €

Zadnji kos!

Ura Citizen je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše elegance. Njihov klic v temno modri barvi stavi na klasičen videz – okrašen je z lahko berljivimi rokami in številkami, manjka pa potreben datum. Ohišje in vleka sta narejena iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla.

Citizen Eco-Drive Basic Quartz BI5000-52E
106,60 €

Zadnji kos!

Model ure na sončni pogon podjetja Citizen vas bo očaral s svojo preprostostjo in čistim dizajnom. Ura je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla. Obraz črne ure v minimalističnem slogu dopolnjuje uporaben žig datuma na tri ure. ECO-DRIVE: dragulj med gibi ure Uro poganja edinstven Eco-Drive.

Citizen Eco-Drive Basic Quartz BI5002-57P
114,70 €

Zadnji kos!

Model ure na sončni pogon podjetja Citizen vas bo očaral s svojo preprostostjo in čistim dizajnom. Ura je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla. Obraz zlate ure v minimalističnem slogu dopolnjuje uporaben žig datuma na tri ure. ECO-DRIVE: dragulj med gibi ure Uro poganja edinstven Eco-Drive.

Citizen Eco-Drive Chrono CA0690-88L
262,20 €

Zadnji kos!

Če iščete dodatno opremo, primerno za vsako priložnost, potem stavite na ure Citizen. Na modrem klicu vas bodo pritegnili vzorec kompasa, trije kronografi s funkcijo štoparice, 24-urna ura in žig datuma na standardnem triurnem položaju. Ura je v celoti narejena iz najkvalitetnejšega jekla.

Citizen Eco-Drive Elegant AW1211-80L
159,80 €

Zadnji kos!

Model ure na sončni pogon podjetja Citizen vas bo očaral s svojo preprostostjo in čistim dizajnom. Ura je v celoti izdelana iz nerjavečega jekla. Obraz modre ure v minimalističnem slogu dopolnjuje uporaben triurni žig datuma. ECO-DRIVE: dragulj med gibi ure Uro poganja edinstven Eco-Drive.

Citizen Eco-Drive Elegant BM7108-81E
225,30 €

Ura Citizen je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše elegance. Njihove črne številčnice na klasičnem videzu – okrašene z lahko berljivimi rokami in številkami, prevlečene s Super Luminovo, vključno s potrebnim datumom.

Citizen Eco-Drive Sport AT2141-87E
315,50 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali nosite formalno obleko ali udobna oblačila za prosti čas, bodo vaše ure priljubljene blagovne znamke Citizen vedno odlično dopolnile vašo obleko. Njihova črna številčnica na prvi pogled pritegne tri kronografe s funkcijo štoparice in 24-urno uro ter žig datuma na položaju 4.

Citizen Eco-Drive Super Titanium CA4444-82E
397,40 €

Ure Citizen so narejene za vsakega sodobnega gospoda, ki išče dodatke najvišje kakovosti. Na črnem številčnici se odstranijo trije kronografi s funkcijo štoparice s časom 60 minut, 24-urnim indikatorjem in žigom datuma. Luminiscenca rok in kazalcev zagotavlja popolno berljivost tudi v temi.

Citizen Sport AN3625-07X
172,10 €

Zadnji kos!

Ure Citizen so kot nalašč za vse moške, ki imajo radi športno eleganco. Njihov obraz bež ure na prvi pogled navdušuje z izrazitimi rokami in številkami, kar zagotavlja popolno berljivost časa. Tri podoknice imajo funkcijo štoparice in 24-urno uro.

Citizen AQ Basic BF2011-51EE
106,60 €

Zadnji kos!

Ura Citizen BF2011–51EE v črni barvi s črnim številčnikom je eleganten kos, ki ne sme manjkati na zapestju. Preprost in jasen klic prikazuje čas, datum in dan v tednu. Ta kakovostni model ima petletno garancijo in je na voljo po zmerni ceni. AT8110–61E.

Citizen Basic Automatic NJ0100-89L
200,80 €

Zadnji kos!

Ne glede na to, ali nosite formalno obleko ali udobno priložnostno obleko, vas bo Citizen vedno spremenil v popolnega gospoda. Njihova modra številka je zelo jasna, okrašena s svetlečimi rokami in kazalci, na voljo je tudi položaj datuma 3.

Citizen Eco-Drive BJ6501-10L
168 €

Zadnji kos!

Ura Citizen je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše elegance. Njihova številka v modri barvi stavi na klasičen videz – okrašena je z rokama in številkami, ki jih je enostavno brati. Všeč vam bo usnjen jermen, ki je spretno voden pod jeklenim ohišjem – zato vam ura nikoli ne zebe na zapestju.

Citizen Eco-Drive BM7400-12L
172,10 €

Zadnji kos!

Elegantne ure Citizen so kot nalašč za vse pripadnice nežnejšega spola. Njihova temno modra številčnica je okrašena s popolnoma berljivimi rokami in kazalci, na položaju 3. je tudi žig datuma, na katerem je številka, barvan z usnjenim pasom. Ohišje je izdelano iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Citizen Eco-Drive BM7405-19E
184,40 €

Zadnji kos!

Ure Citizen so narejene za vsakega sodobnega gospoda, ki išče stilsko dodatno opremo, medtem ko pričakuje najvišjo kakovost. Na črnem številčnici se odstranijo pozlačene roke, preprosti kazalci in datumska oznaka na položaju tri ure.

Citizen Eco-Drive BM7407-81H
196,70 €

Ure Citizen so narejene za vsakega sodobnega gospoda, ki išče stilsko dodatno opremo, medtem ko pričakuje najvišjo kakovost. Na črnem številčnici se odstranijo pozlačene roke, preprosti kazalci in datumska oznaka na položaju tri ure.

Citizen Eco-Drive Chrono CA0695-84E
282,70 €

Če iščete dodatno opremo, primerno za vsako priložnost, potem stavite na ure Citizen. Na črni številčnici vas bodo pritegnili vzorec kompasa, trije kronografi s funkcijo štoparice, 24-urna ura in žig datuma na standardnem triurnem položaju.

Citizen Eco-Drive Classic BM7251-53L
229,40 €

Zadnji kos!

Moška ura Citizen model BM7251–53L je opremljena s sončnim pogonom Eco-Drive – samo-polnjenje baterije s svetlobo, safirnim kristalom in jeklenim vlekom. Na prozornem obrazu temno modre ure boste našli žig datuma in posamezne srebrne indekse.

Citizen Eco-Drive Elegance EM0681-85D
180,30 €

Zadnji kos!

Ura Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne in kakovostne dodatke. Njihova številčnica je videti zelo nežna – prevlečena je z bisernim okrasom in okrašena s finimi rokami in izrazitimi indeksi. Ura je pritrjena na zapestje s popolnoma prilagodljivim Milanovim potegom.

Citizen Eco-Drive Elegance EO1180-82A
196,70 €

Zadnji kos!

Citizen ura je kot nalašč za vse dame, ki želijo poudariti svoj naravni čar. Okrašeni so s finimi rokami, kazalci in številkami, ki dajejo celoto nežen videz. Ohišje iz nerjavečega jekla je obkroženo s 48 Swarovski ®, ki zaslepijo osupljivo z vsakim potezom.

Citizen Eco-Drive Elegant BM7108-81L
225,30 €

Zadnji kos!

Ura Citizen je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše elegance. Njihov klic v modri stavi na klasičen videz – okrašen z lahko berljivimi rokami in številkami, prevlečenimi s Super Luminovo, manjka potreben datum. Cenili boste tudi vodoodpornost do 100 metrov, kar vam omogoča plavanje z zapestno uro.

Citizen Eco-Drive Elegant EM0502-86P
184,40 €

Ura iz priljubljene znamke Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne, a kakovostne dodatke. Njihova številčnica je videti zelo nežno – okrašena s finimi rokami in kazalci. Ohišje in vleka iz celega zlata so narejena iz najboljšega nerjavečega jekla.

Citizen Eco-Drive Elegant EM0504-81A
184,40 €

Zadnji kos!

Ura iz priljubljene znamke Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne, a kakovostne dodatke. Njihova številčnica izgleda zelo nežno – okrašena je s finimi rokami in kazalci v zlatu. Srebrna torba in vleka sta narejena iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla.

Citizen Eco-Drive Elegant EM0576-80A
180,30 €

Zadnji kos!

Ura priljubljene blagovne znamke Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo okus po elegantnih, a kakovostnih dodatkih. Njihova številčnica izgleda zelo nežno – okrašena je s finimi rokami in kazalci s kamni.

Citizen Eco-Drive EW2440-88A
196,70 €

Zadnji kos!

Ura iz priljubljene znamke Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne, a kakovostne dodatke. Njihova srebrna številčnica daje zelo subtilen vtis – krasijo jo ozke roke, kazalci in številke ter potreben žig datuma. Ohišje in vleka sta narejena iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla.

Citizen Eco-Drive EW2443-80X
209 €

Zadnji kos!

Ura iz priljubljene znamke Citizen je kot nalašč za vse dame, ki imajo radi elegantne, a kakovostne dodatke. Njihov obraz iz bronaste ure daje zelo subtilen vtis – krasijo ga ozke roke, kazalci in številke ter potreben datum.

Citizen Eco-Drive Ring AW1231-58A
151,60 €

Model ura AW1231–58A s sončnim napajanjem vas bo očaral s svojo preprostostjo in čistim dizajnom. Ohišje, hod in številčnica so v srebrni barvi in jim dajejo eleganten videz. Hkrati pa je ura v športni liniji in zaradi njih je večnamenski kos, ki ga lahko vzamete za vse priložnosti. AT8110–61E.

Citizen Eco-Drive Sport AT2393-17H
270,40 €

Zadnji kos!

Ure Citizen so narejene za vsakega sodobnega gospoda, ki išče dodatke najvišje kakovosti. Na sivi številčnici so odstranjeni trije kronografi s funkcijo štoparice, 24-urna ura in žig datuma v štirurčnem položaju.

Citizen Eco-Drive Sport AT2396-86E
270,40 €

Zadnji kos!

Ure Citizen so narejene za vsakega sodobnega gospoda, ki išče dodatke najvišje kakovosti. Na črnem številčnici so odstranjeni trije kronografi s funkcijo štoparice, 24-urna ura in štirurčni žig datuma. Ura je v celoti izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.

Citizen Eco-Drive Sport CA4420-13L
225,30 €

Zadnji kos!

Ure Citizen so narejene za vsakega sodobnega gospoda, ki išče dodatke najvišje kakovosti. Na obrazu modre ure so odstranjeni trije kronografi s funkcijo štoparice, 24-urni indikator časa in žig datuma. Ohišje iz nerjavečega jekla v kombinaciji z usnjenim pasom ustvarja popoln videz.

Citizen Eco-Drive Super Titanium BJ6520-82L
266,30 €

Zadnji kos!

Ura Citizen je kot nalašč za vse pripadnice nežnejše elegance. Njihovi modri obrazi na klasičnem videzu – okrašeni z lahko berljivimi rokami in preprostimi kazalci. Ura je v celoti izdelana iz titana, ki je zelo lahek in primeren za alergike na navadne kovine.

Citizen je največji proizvajalec ur na svetu. Prvotna ideja podjetja je, da ure ne potrebujejo baterije. Želeli so vzpostaviti ravnosje s svetlobo, gibanjem in telesno toploto ljudi.

Njihove ure so narejene na tak način: sončna svetloba se pretvori v električno energijo, ki se nato shrani v akumulator. Ko uro uporabljate v normalnih pogojih in se ura neprekinjeno polni, potem ni potrebno zamenjati baterije. Proizvajajo ženske in moške ure, kalkulatorje.

Citizen je največji proizvajalec ur na svetu. Prvotna ideja podjetja je, da ure ne potrebujejo baterije. Želeli so vzpostaviti ravnosje s svetlobo, gibanjem in telesno toploto ljudi.

Njihove ure so narejene na tak način: sončna svetloba se pretvori v električno energijo, ki se nato shrani v akumulator. Ko uro uporabljate v normalnih pogojih in se ura neprekinjeno polni, potem ni potrebno zamenjati baterije. Proizvajajo ženske in moške ure, kalkulatorje.