Naipo Shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321

Ocena: 4,8 17 ocen Znamka: Naipo Naša številka: 1377519

Naipo Shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321

Naipo Shiatsu toplotna masažna naprava za vrat in ramena MGS-321 je kakovostna, učinkovita in priročna naprava, ki vam s pomočjo Shiatsu masaže z globinskim gnetenje vozlišč omogoča sprostitev napetih mišic v vratu, ramenih, hrbtu, ledvenem predelu in ostalih delih telesa. Celoten opis

75.6
4.8 17

79,99 €
75,60 €
-5%

Naša številka: 1377519

Predstavitev

Opis artikla

Naipo Shiatsu toplotna masažna naprava za vrat in ramena MGS-321

Naipo Shiatsu toplotna masažna naprava za vrat in ramena MGS-321 je kakovostna, učinkovita in priročna naprava, ki vam s pomočjo Shiatsu masaže z globinskim gnetenje vozlišč omogoča sprostitev napetih mišic v vratu, ramenih, hrbtu, ledvenem predelu in ostalih delih telesa.

Opremljena je z Li-Ion baterijo, ki pri polni napolnjenosti zdrži dve uri, zahvaljujoč se čemur lahko masažno napravo lahko uporabljate praktično kjerkoli.

Sistem za namestitev masažne naprave poskrbi, da je masažna naprava vedno na mestu, kar vam omogoča tudi masažo brez rok. Dolge naramnice za fiksiranje masažne naprave z rokami so primerne predvsem za masažo ramen in hrbta.

Hitrost masaže je popolnoma prilagodljiva vam in vašim željam. Smer masaže se samodejno spreminja, tako da ublaži bolečine občutljivih mišic. 

MGS-321 se ponaša še s funkcijo gretja, ki je idealna za sprostitev po napornem delovnem dnevu, zaščito pred pregrevanjem in samodejnim izklopom

Poleg brezžične naprave za ramena dobite še en polnilec, en polnilec za avto in navodila za uporabo.

slika

Tehnične podrobnosti

Barva črna
3D globinska Shiatsu masaža DA
Zaščita pred pregrevanjem DA
Samodejni izklop DA
Baterija DA (Li-Ion)
Dimenzije paketa 40 × 16 × 20 cm
Teža 1,68 kg

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta masažne opreme masažna vratnica
Hrbet da
Vrsta baterije LI-ION
Barva črna