Naipo masažna naprava za hrbet in vrat MGP-129M

Naipo masažna naprava za hrbet in vrat MGP-129M

Številka: 1377516
Naipo Shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGP-129M je kakovostna, učinkovita in priročna naprava, ki vam s pomočjo Shiatsu masaže nudi udobno masažo vratu, hrbta in ledvenega predela, s čimer pripomore k lajšanju bolečin, napetosti in stresa. Celoten opis
59,99 €
Vključno z DDV
36,43 €
-39%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1377516

Predstavitev

Naipo Shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGP-129M

Naipo Shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGP-129M je kakovostna, učinkovita in priročna naprava, ki vam s pomočjo Shiatsu masaže nudi udobno masažo vratu, hrbta in ledvenega predela, s čimer pripomore k lajšanju bolečin, napetosti in stresa.

Masaža vratu: naprava vam ponuja štiri nastavljive Shiatsu masaže vratu in ramen. Poskrbljeno je za nastavljivo višino in pomirjajočo funkcijo ogrevanja. Vozlišča za masažo vratu se lahko prilagajajo navzgor ali navzdol in so primerna za osebe visoke od 150 cm do 180 cm.

Masaža hrbta in ledvenega predela: Naprava z globokim gnetenjem, valjanjem in točkovno masažo masira zgornji del hrbta, njegov spodnji del ali se loti celotnega hrbta. Usnjena preobleka pomaga pri blaženju intenzivnosti masaže, funkcija gretja pa vam omogoča nežno, toplo masažno doživetje.

slika

Pri upravljanju vam je v veliko pomoč daljinski upravljalnik, s katerim lahko nadzorujete različne nastavitve: smer in položaj vozlišč za masažo vratu, položaj Pin-Point Shiatsu masaže in masažo z valjanjem za celotni hrbet, že omenjeno funkcijo ogrevanja ter vibracije sedeža (3 izbirne stopnje intenzivnosti) z visoko frekvenco, vendar nizko amplitudo, ki močno stimulira mišice kolka.

Masažna naprava se ponaša še s 15-minutnim pametnim časovnikom, ki napravo zaščitit pred pregrevanjem.

Poleg naprave in daljinskega upravljalnika dobite še en polnilec, en polnilec za avto in navodila za uporabo.

slika

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Shiatsu masaža DA
Masaža vratu in hrbta DA
Časovnik DA
Dimenzije paketa 81,5 × 23,5 × 45 cm
Teža 8,1 kg

Garancija: 1 leto