Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo!
0
na mesec

Menforsan antiparazitna ovratnica za mačke, 100% naravno

Menforsan antiparazitna ovratnica za mačke, 100% naravno

Številka: 887728
Menforsan ovratnica proti parazitom za mačke. Ovratnica je odlična za zaščito pred pršicami, bolhami, klopi, komarji, ušmi in podobnimi insekti. 100% naravno. Celoten opis
6,99 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s
za naročila od 12,90 €

Razprodano

Številka: 887728

Predstavitev

Mačje krzno je odlično zatočišče za veliko nadležnih žuželk. Še posebej v poletnih mesecih, lahko slednje postanejo izjemno moteče. Mačko dražijo in motijo, hkrati pa lahko prenašajo tudi različne bolezni, zato je izjemno pomembno da mačko zaščitimo na naraven, učinkovit način. Protiparazitna ovratnica ponuja prav tako zaščito.

Ovratnica odlično ščiti pred mnogo vrstami insektov in je izdelana iz naravnih sestavin. Ovratnica zagotavlja odlično zaščito pred insekti do 3 mesece in je primerna za uporabo skozi vse leto. Ovratnica je zaradi svoje naravne sestave primerna za vse vrste mačk. Primerna je tudi za mladiče, breje mačke in za mačke, ki so alergične na konvencionalne protiparazitne ovratnice. Za ovratnico ni zabeleženih stranskih učinkov. Ovratnica je univerzalne velikosti, tako da se jo preprosto prilagodi velikosti živali z individualno nastavitvijo varnostnih sponk.

Navodila za uporabo: Ovratnico se namesti okoli vratu živali, tako da je med njo in vratom živali vrzel v velikosti približno dveh prstov. Ovratnico se pričvrsti z varnostnimi zaponkami.

Podrobnosti:

  • Primerno za: mačke
  • Velikost: univerzalna