Menforsan odstranjevalec madežev in vonja urina
9,90 €

8,80 €

Zadnji kos!

Odstranjevalec bo izredno hitro odstranil madeže in neprijeten vonj urina. Dodani encim bo poskrbel za madeže krvi, sline in drugo organsko umazanijo, ki jo je težko očistiti.


Menforsan repelentni suhi šampon, 250 g, 100% naravno
8,30 €
8,10 €

Suhi šampon vsebuje naravni ekstrakt olja in prepreči naselitev vseh vrst žuželk, kot so klopi, posteljnih stenic, pršice, bolhe in komarji. Deluje kot preventivo sredstvo pred napadi insektov in hkrati dezinficira dlako. 100% naravno.


Menforsan sprej proti grizenju, 125 ml
8,10 €

Pršilo vsebuje naravne grenčine, tako da grizenje predmetov za psa postane neokusno. Pršilo učinkovito zatre željo po grizenju predmetov.


Menforsan čistilo za oči, 125 ml
9,40 €

Naravni izdelek brez umetnih dišav in dodatnih barvil bo zanesljivo odstranil suhe lise na očeh, ki jih povzroča solzenje.


Menforsan šampon v peni iz Aloe Vere za pse in mačke, 200 ml
10,70 €

9,90 €

Odlična cena

Šampon v peni je primeren za vaše štirinožne prijatelje, tudi za mladičke po cepljenje in okrevajoče živali. Vpija odvečno mast, umazanijo in vonjave. Idealen je tudi za čiščenje tac in drugih umazanih površin.


Menforsan večnamenski robčki - 60 kosov
7,90 €

Odlična cena

Zahvaljujoč eteričnim oljem in drugim zdravilnim učinkom, hitro in brez napora boste očistili dlako vašega psa ali mačke, tačke in druge dele telesa, ki jih je potrebno očistiti.


Menforsan Allergies prehransko dopolnilo za pse in mačke, 120 ml
21,30 €

Dodatek za hrano za pse in mačke vsebuje lososovo olje z omega 3 maščobnimi kislinami, ki preprečuje nastop atopičnega ekcema, alergij in proizvodnje sebuma. Izvleček črnega bezga, koren repinca in ovsa zagotavlja sijajni premaz. Menforsan Seniors 120 ml je tekoč in enostaven za odmerjanje.


Menforsan Anti-stress prehransko dopolnilo za pse in mačke, 120 ml
21,30 €

Prehransko dopolnilo za pse in mačke vsebuje lososovo olje z omega 3 maščobnimi kislinami, ki daje prehranskemu dopolnilu odličen okus. Pasijonka, melisa in baldrijana za zmanjšanje tesnobe in živčnost živali, ki se bojijo pretiranega hrupa. Menforsan Anti-stress 120 ml je tekoč in enostaven za odmerjanje.


Menforsan Immunity prehransko dopolnilo za pse in mačke, 120 ml
21,30 €

Dodatek za hrano za pse in mačke vsebuje izvlečke ginsenga, ovsa, zelenega čaja in granatnega jabolka. Ta sestavine pozitivno vplivajo na imunski sistem. Izdelek pomaga pri akutnih in kroničnih boleznih. Menforsan Seniors 120 ml je tekoč in enostaven za odmerjanje.


Menforsan Intestinal prehranski dodatek za pse in mačke, 120 ml
21,30 €

Dodatek za hrano za pse in mačke vsebuje snovi, ki izboljšajo prebavo. Prehransko dopolnilo sestavljajo so pelin, echinacea in pegasti badelj. Pripravek ima preventivni učinek proti črevesnim parazitom. Menforsan Intestinal 120 ml je tekoč in enostaven za odmerjanje.


Menforsan Joints prehransko dopolnilo za pse in mačke, 120 ml
21,30 €

Prehransko dopolnilo za pse in mačke vsebuje lososovo olje z omega 3 maščobnimi kislinami, ki daje prehranskemu dopolnilu odličen okus. Vsebuje izvlečke hudičevih krempljev, vrbove trave in kurkume, ki zagotavljajo zdravje sklepov in imajo protivnetne učinke. Menforsan Seniors 120 ml je tekoč in enostaven za odmerjanje.


Menforsan raztopina za čiščenje ušes, 125 ml
9,50 €
9,40 €

Naravna čistilna raztopina za čiščenje ušesnih kanalov psov in mačk. Ne vsebuje alkohola, ima pa pomembne sestavine, ki raztapljajo ušesno maslo in obenem razkužujejo uho, da se prepreči morebitna okužba.


Menforsan Seniors prehransko dopolnilo za pse in mačke, 120 ml
21,30 €

Prehranski dodatek za starejše pse in mačke vsebuje vitamine skupine B, ki spodbujajo imunski sistem. **Prehranski dodatek bo pomagala pomagala povečati vitalnost in zaščititi telo vašega ljubljenčka. Taurin bo zmanjšal utrujenost. Menforsan Seniors 120 ml je tekoč in enostaven za odmerjanje.