Woody leseni peskovnik - kvadratni, natur
35,40 €

Zadnji kos!

Leseni peskovnik v kvadratni obliki je izdelan v natur barvah. Lep peskovnik ima zaščitno mrežo pred škodljivci in vremenskimi razmerami. Peskovnik lahko pobarvate po lastnih idejah in okrasite otroški kotiček na vrtu.

Woody Leseni peskovnik s strešico
58,50 €

Odlična cena

Leseni peskovnik s streho, ki služi tudi kot igralni center. Ima vgrajeno kuhinjsko enoto s štedilnikom z vrtljivimi gumbi in pipo. Kuhinjski pult je mogoče odpreti in se lahko uporablja tudi kot praktična škatla za peščene igrače. Streha ščiti otroke pred sončno svetlobo in služi kot pokrov.

Portoss otroški peskovnik A, s ponjavo
45,90 € 45,05 €

Portoss otroški peskovnik s ponjavo A je izdelan iz lesa in meri 100 × 100 × 29 cm. Postavitev je zelo preprosta. Priloženo ima kakovostno ponjavo za zaščito pred okoljskimi vplivi.

Rojaplast otroški peskovnik, osmerokotni
32,20 € 29,30 €

Odlična cena

Otroški leseni peskovnik ima osmerokotno obliko. Štiri stranice so opremljene s deskami, ki služijo kot sedež za otroke. – Visoka kakovost obdelave zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Površina je nebarvana.

Woody lesen peskovnik Woody s pokrivalom-23%
51,96 € 39,90 €

Odlična cena

Peskovnik Woody ki je narejen iz kvalitetnega lesa, je odporen na vse vremenske vplive. Velika igralna površina omogoča otroško ustvarjanje s peskom.

Woody leseni barvni peskovnik-27%
58,78 € 42,60 €

Odlična cena

Leseni barvni peskovnik je na voljo v štirih različnih barvah. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Rojaplast otroški peskovnik s streho, barvit
58,40 € 52,70 €

Odlična cena

Ta otroški leseni peskovnik s streho v barviti zasnovi bo simpatično krasil vsak vrt. Streha je narejena iz nepremočljivega materiala in služi tudi kot senčilo pred soncem.

Woody Vrtno počivališče s peskovnikom
148 € 138 €

Po koncu igre na peskovniku je možno pokriti celotno območje peska s prostorom za počitek. Hišica lahko postane karkoli želite: dom, razstavni prostor, prodajalna igrač, vojaška baza, razširjen prostor za peskovnik…