BIG peskovnik, školjka
24,99 € 15,09 €

Zadnji kos!

Peskovnik Big Školjka v je narejen iz visoko kakovostne vremensko odporne plastike. Velika igralna površina omogoča otroško ustvarjanje s peskom.

Little Tikes Vodna miza Fun zone - vodni boj
62,83 €

Zadnji kos!

Z vodno mizo Fun zone – vodni boj, otroci tekmujejo v potapljajočih se sovražnikovih ladjah, predenju tarč, polnjenju posod in brizganju vode drug v drugega. Vsak otrok ima svojo pištolo za pršenje vode. Usmerite se v vrtljive cilje in jih zavrite ali poskusite najprej napolniti celotno jeklenko za vodo na sredini mize. Odlična vodna miza, kjer se lahko na naenkrat igra in tekmuje več otrok.

Paradiso šotor s peskovnikom/bazenom-30%
42,90 € 29,80 €

Zadnji kos!

Otroški šotor s školjko, ki služi kot peskovnik ali bazen bo prinesel veliko radosti in zabave vsakemu otroku. Šotor ima čudovit potisk, ki bo otrokom pomagal pobegniti v svet domišljije. Šotor in peskovnik lahko uporabite samostojno doma ali na vrtu.

Paradiso peskovnik zajec s pokrovom, rumen
60 € 47,30 €

Plastični peskovnik v obliki zajca bo idealen dodatek na vašem vrtu. Rumena barva se bo odlično zlila z zelenico vašega vrta, seveda pa bodo najbolj navdušeni otroci.

Little Tikes peskovnik želva
49,99 € 44,50 €

Plastični peskovnik v obliki želve s pokrovom, ki ščiti pesek pred umazanijo in hišnimi ljubljenčki. Narejen je iz trpežnega materiala.

Paradiso peskovnik/bazen žaba s pokrovom
54,90 € 45,80 €

Plastični peskovnik v obliki želve se lahko uporablja tudi kot bazen. Peskovnik ima dva sedeža. Priložen je tudi pokrov, ki podobno kot lupina ščiti pesek pred dežjem in umazanijo.

DOLU Igralna miza 3v1-19%
39,50 € 31,90 €

Odlična cena

Igralna miza 3v1, katero bodo vaši otroci vzljubili v trenutku. Odstranitev zgornje plošče za pisanje in risanje ustvari igralno površino za igranje z vodo ali peskom. Vodo nalijte v skodelice, jo nalijte iz zgornjega lijaka in opazujte, kako voda vrti lopatice vodnega kolesa in pada v kaskade. Primerna je za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih.

Paradiso plastični peskovnik
26,71 € 21,31 €

Plastični peskovnik v obliki rakovice se lahko uporablja tudi kot bazen. Priložen je pokrov, ki ščiti pesek pred dežjem in onesnaženjem s škodljivci. Primeren je za otroke od 18 meseca.