Woody barvita hišica z dvigalom-33%
119,99 € 79,99 €

Zadnji kos!

Trinadstropna hišica z dvigalom za lutke tipa Barbie do 30 cm znamke Woody je v vseh nadstropjih enostavno dostopnn. Hišica je narejena iz lesa, plastike in tekstila.

Plan Toys prenosna hišica za lutke-32%
163,50 € 110,60 €

Zadnji kos!

Sestavite si otroško hišico za lutke po svoji domišljiji. Hišica sestoji iz treh enot, ki jih lahko razvrstite in premikate na različne načine. – Vsebuje skupno 20 kosov.

Bino Hiša za lutke Natalie
90 € 51,70 €

Lutke in ostale punčke lahko končno udobno uživajo. Veliki leseni dom je simpatična igrača, ki bo razveselila vsako punčko. Hiša za lutke ima teraso in vsebuje veliko potrebnih pripomočkov.

Bayer Chic 29301 lesena hiška, 3-nadstropna
150,80 €

Krasna 3-nadstropna hiška za lutke je velik dekliški igralni set, narejen iz lesa. Hiša je opremljena z bogatimi dodatki. Hiša ima 5 sob in strešno okno.

Plan Toys Ustvarjalna hišica za lutke
156,88 €

Postanite arhitekt in naredite svojo hišico za lutke po vaših željah. Hiša ima tri dele, ki jih lahko sestavite po vaših lastnih zamislih. Ustvari se lahko do deset tipov hiš. Hiša je opremljena z enim premičnim stopniščem, dvema strešnima elementoma s solarnimi paneli.

Plan Toys Sodobna hiša za lutke
224,59 €

Iz te neverjetne dvonadstropne hiše ustvarite najlepše kraljestvo za punčke. Hiša je zasnovana tako, da se je mogoče enostavno premikati z nastavljivimi stenami, tako da imajo otroci tudi dovolj prostora za življenje v pohištvu in njegovem nadaljnjem ravnanju.

Hape hiša za punčke, družinska
212,11 €

Čudovita družinska hiša za punčke ponuja premikajoče luči in zvonček. Primerna za otroke od 3. leta.

Hape sanjska hiša
159,99 € 96,97 €

Sestavi svojo sanjsko hišico in ji poriši fasado!

Woody "Malibu" roza hiška z dvigalom
117 € 96,95 €

Velika, kakovostna trinadstropna hiška, ki so jo izdelali češki oblikovalci, je narejena v kombinaciji lesa/kakovostne vlaknene plošče. Hiša za punčke Barbie je pakirana skupaj z dodatki. Hiša je opremljena tudi z dvigalom. Hiški niso priložene tudi barbike!