Hape kocka na kocko
26,12 € 20 €

Kocka na kocko je čudovita lesena igrača, ki bo vašemu malčku pomagala pri spoznavanju črk, oblik, barv, številk in velikosti.

Hape natikanka puzzle
19,04 € 14,90 €

Zadnji kos!

Pisana natikanka bo vaše malčke zabavala in jim pomagala pri učenju barv in oblik.

Plan Toys skodelice za razvrščanje
19,70 €

Zadnji kos!

S pomočjo teh skodelic in žetonov se otroci lahko naučijo razvrščati žetone po barvah, računati in poskušati žetone zadeti v skodelico iste barve. Del pakiranja je tudi bombažna vrečka.

Viga mesto, lesena igrača za sestavljanje
17,10 € 14,40 €

Zadnji kos!

Lesena igrača za sestavljanje mesto bo otroke zabavala za dlje časa. Pakiranje vsebuje 8 palic, 4 vzorce in 14 različnih kock. Igrača ima pestro, neškodljivo barvno zasnovo.

Bino škatla z oblikami - Krtek
18,82 € 8,70 €

Zadnji kos!

Lesena škatlica z motivom Krtka z luknjami za spoznavanje oblik služi razvoju motoričnih spretnosti in razvoju logičnega razmišljanja otroka. Deli so izdelani iz kakovostnega lesa in so vesele barvite izdelave – prav gotovo bodo očarali vsakega otroka.

Brio jazbečar - potegni in vleci
12,99 € 11,10 €

Zadnji kos!

Brio jazbečar – potegni in vleci je izdelan iz kakovostnega lesa. Z njim bodo otroci razvijali svoje motorične sposobnosti. Primeren je za otroke od 18. mesecev dalje.

Hape natikanka morski svet
17,99 € 16,80 €

Zadnji kos!

Z natikanko morski svet bodo vaši otroci razvijali svoje motorične spretnosti in obenem spoznavali barvitost in raznolikost morskega sveta. Skozi igro se bodo otroci naučili razvrščanja in prepoznavanja oblik.

Viga Krokodil, leseni vlečni ksilofon
16 € 13,20 €

Zadnji kos!

Leseni vlečni ksilofon v obliki krokodila. Glasba pripomore k pravilnem razvoju že od zgodnjega otroštva. Je naraven način izražanja počutja in čustev. Pomaga pravilno razvijati govor.

Bino vlak s hiškami in vagoni
16,99 € 14,80 €

Bino leseni vlak s pisanimi kockami in hiškami ponuja številne možnosti igre, ki spodbujajo domišljijo ter razvoj motoričnih spretnosti.

Hape sestavljanka barve in liki
12,99 € 10,30 €

Zadnji kos!

Hape lesena didaktična sestavljanka z barvnimi liki. Igra otroku pomaga pri prepoznavanju oblik in barv.

Hape vozila na vrvici
9,99 € 9,50 €

Zadnji kos!

Na vrvico so privezana vozila, pa tudi prometni znaki, drevesa in celo oblak.

Plan Toys plavajoči otok
25 € 23,40 €

Zadnji kos!

S tem plavajočim otokom bo kopanje še bolj zabavno. Idealen je za kopanje v kadi ali bazenu. Peščeni otok s palmo odlično dopolnjujejo rak, želva in školjka, vse pa lahko otrok potaplja in zmoči.

Plan Toys sestavljiva raketa
22 € 19,70 €

Zadnji kos!

Komplet barvnih delov, ki se zlagajo na spodnji del z nogami in tako tvorijo raketo. -Igra pomaga otrokom razvijati domišljijo, motoriko, jih uči o barvah in oblikah.

Brio mravlja z jajcem - potegni in vleci
20 €

Zadnji kos!

Brio mravlja z jajcem – potegni in vleci je izdelana iz kakovostnega lesa. Z njo bodo otroci razvijali svoje motorične sposobnosti. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje.

Plan Toys Lupa – list
12 € 11,20 €

Zadnji kos!

Lupa v obliki lista je narejena iz kakovostnega lesa. S to lupo si lahko svet ogledate pobliže. Lupa je idealna za raziskovanje doma in zunaj. Lupa je primerna za enostavno držanje v malih otroških ročicah.

Brio natikanka kloven
18,99 € 17,10 €

Zadnji kos!

Natikanka kloven je izdelana iz kakovostnega lesa, z njo bodo otroci razvili motorične sposobnosti ter spoznavali barve. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje.

Viga Letalo, stenska lesena igra
149,20 € 125,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lesena stenska igra z motivom letala. Igračka je izdelana iz petih delov. Vsebuje žičnato kroglico, valjasti disk z zvokom, labirintno sestavljanko, magnetno stezo in igro, uro z gibljivimi kazalci.

Viga Slon, stenska lesena igra
57 € 47,90 €

Lesena stenska igra z motivom slona. Lahko se igrate s ksilofonom, z metlico tapkate po leseni deski ali zavrtite kolo s kroglicami. Igračka bo zabavala vse otroke. Ko premikajo oblike otroci razvijajo motorične sposobnosti in občutek v svojih rokah.

Woody Zložljiva barvna piramida - zgoraj
13,60 € 11,50 €

Dodatni 15% popust na izbrane artikle znamke Woody s promo kodo WOODY1519 velja do 15. 12. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Raznobarvni leseni obročki so navojni na palici od največjih do najmanjših. Ta zložljiva piramida se lahko nato vrti kot vrtav. Naloga igrače je razviti otroške motorične sposobnosti.

Plan Toys Senzorične kocke
11,90 €

Komplet senzoričnih kock vsebuje 15 delov, ki z računanjem in sestavljanjem različnih oblik, otrokom pomagajo pri učenju geometrije, oblik in ulomkov. Otroci ustvarjajo in sestavljajo oblike po svoji domišljiji.

Plan Toys Ladja za razvrščanje
15,60 €

Razvrstite oblike na stojala ustrezne oblike. Ta zabavna igra spodbuja otroke, da bolje prepoznajo oblike in barve ter izboljšajo koordinacijo oči in rok.

Plan Toys ropotulja
18,60 €

Ropotulja je leseni glasbeni inštrument od znamke Plan Toys. Ta zabavni instrument oddaja zvoke, ki se spreminjajo glede na hitrost gibanja otroških rok. Barvna kakovost gumijastega lesa.

Hape natikanka potovanje
17,99 € 16,80 €

Hape natikanka potovanje je namenjena spodbujanju razvrščanja kosov podobne barve ali oblike na pravo mesto

EverEarth Lesena kocka za vstavljanje likov
22,48 € 21,30 €

Zabavna lesena kocka, ki vsebuje deset predmetov različnih oblik in barv, le te pa mora otrok pravilno vstaviti skozi pravo luknjo v samo kocko. Na ta način otrok spoznava različne oblike ter pridobiva motorične spretnosti.

Viga Medved, stenska lesena igra
56,20 € 47 €

Lesena stenska igra z motivom medveda. Igrača vsebuje vijačne matice, ogledalo, leseni labirint in zobata koleščka. Ta igrača bo otroke zabavala dlje časa.

Viga lesena hoduljica
50,70 € 42,60 €

Lesena hoduljica z igralnimi elementi za razvijanje otroške hoje in motorike. Ima labirint in vrteče igrače. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.

Plan Toys Obročki za zlaganje
15,60 €

Barvni komplet obročkov za zlaganje od ekološkega podjetja Plan Toys. Igrača pomaga pri učenju otrok o velikosti in barvah. Iz varnostnih razlogov je palica, ki se nahaja v sredini, zložljiva.

Bino leseno tolkalo Krtek
15,99 € 10,60 €

Leseno tolkalo z motivom priljubljenega lika Krtka, otroke uči motoričnih sposobnosti in natančnosti pri udarjanju s kladivcem.

Hape leseni vlakec-27%
26 € 18,90 €

Odlična cena

Leseni vlakec Hape je odlična igrača za spodbujanje otroške domišljije, saj z raznolikostjo elementov ponuja več možnih rešitev. Narejen je iz kakovostnega lesa.

Hape mini sledi za avtomobil
23,66 € 17,47 €

Sledite temu, kako vaš avtomobilov rase! Igra bo priljubljen del vsakdana vaših otrok. Kateri od dirkalnih avtomobilov je najhitrejši? Dirka in beleženje rezultatov! Igrača razvija fizične sposobnosti otrok.

Viga Krokodil, stenska lesena igra
149,20 € 125,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Stenska lesena igra krokodil. Igra vsebuje ksilofon, magnetni labirint, labirint s kroglicami in veliko drugih iger. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.