EverEarth lesena zabavna igra za urjenje motorike ECO Arctic Bead Fun

Znamka: EverEarth Naša številka: 753235
EverEarth lesena zabavna igra za urjenje motorike ECO Arctic Bead Fun

EverEarth lesena zabavna igra za urjenje motorike ECO Arctic Bead Fun

Zanimivo oblikovana lesena igra Arctic Bead Fun, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela za urjenje motorike. Celoten opis

36.2

36,20 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Blagovna znamka EverEarth se ponaša z več kot 45 letnimi izkušnjami pri oblikovanju in proizvodnji lesenih igrač. Ekipa, ki razvija igrače poskrbi, da imajo le te odlično igralno vrednost ter da poleg tega spodbujajo otrokov naravni razvoj.

Vsi izdelki EverEarth so podvrženi najstrožjim notranjim testiranjem in testiranjem s strani industrije, le te pa izpolnjujejo zahtevane mednarodne standarde, kot so EN71 in ASTM.

Igrače EverEarth so izdelane iz lesa vzgajanega v nasadih, ki jih je potrdila Forest Stewardship Council (FSC). To je mednarodna organizacija, ki združuje ljudi, da bi našli rešitve, ki spodbujajo odgovorno skrbništvo gozdov na svetu, ne smemo pa pozabiti tudi na to, da so vsi izdelki pobarvami samo z barvami na vodni osnovi, ki porabijo manj kemikalij, kot akrilne barve, ki jih običajno uporabljajo drugi proizvajalci igrač, za konec pa velja omeniti tudi to, da je vsa embalaža narejena iz ne manj kot 70% recikliranega materiala in potiskana z barvili, ki so okolju prijazna.

Zanimivo oblikovana lesena igra Arctic Bead Fun, ki bo vašega otroka vsekakor zabavala, poleg tega pa bo poskrbela za urjenje motorike. Igra s kroglicami v labirintu predstavlja živalske vrste, ki živijo na območju Arktike. Otrok bo med igro in zabavo ter s pomočjo staršev spoznaval različne živalske vrste in njihov način življenja.

Tehnične podrobnosti:

  • spol: dečki in deklice
  • starost: od 1. do 4. leta
  • dimenzije [cm]: 23.3 × 25,4 × 19
  • teža [kg]: 1,425

Varnostna opozorila


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 1 do 4 let
Učni pripomočki da
Primerno za Za oba spola
Okolju prijazno da