Woody velika gasilska postaja z dodatki
51,99 €

47,30 €

Zadnji kos!

Woody velika, zložljiva gasilska postaja s številnimi dodatki omogoča veliko različnih iger in zabave. Primerno za otroke od 3. leta starosti.


Brio parkirna hiša
74,99 €

63,90 €

Zadnji kos!

Brio parkirna hiša je 1 – nadstropna ter se ponaša z večimi parkirišči. Avti se lahko v 1. nadstropje povzpnejo kar z dvigalom. Otrok se bo tako spoznaval s prometnimi predpisi. Igrača je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje.


Plan Toys Dirkač na poševni stezi
49 €

45,30 €

Zadnji kos!

Lesena dirkalna steza s tremi barvnimi avtomobilčki. Spustite avto po stezi in vidite, kateri bo najhitrejši. Avtomobilčke lahko ponovno spuščate in opazujete, kako pada s steze.


Hape raketa

Hape raketa

Ocena: 5
105,81 €

77,90 €

Novo

Najboljši način, da se otrok nauči in spozna nove stvari je zagotovo skozi igro. Raketa omogoča vpogled v notranjost štirih nadstropij, kjer je vse kar astronavti potrebujejo za raziskovanje vesolja.


Plan Toys Parkirna garaža
48,50 €

Hitra vožnja z avtomobili se lahko začne! Na najvišjem nadstropju večnadstropnega parkirišča je tudi heliport. Črna zasnova te garaže je idealna za razvoj ustvarjalnosti, uporabite samo belo kredo. Otroci lahko barvajo več parkirnih mest, smerne puščice, delijo steze, številske kraje itd.


Hape Gasilska postaja
103,48 €

76,10 €

Ta trinadstropna lesena gasilska postaja je pripravljena za vse nujne primere!
Tu boste našli popolnoma opremljene prostore, jedilne prostore in spalnico. Na strehi je helikopter, s katerim lahko kadarkoli poletite. V pritličju je parkirano gasilsko vozilo. Gasilec lahko, s spustom po drogu, hitro doseže pritličje.