Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Aga Magnetna igra Sudoku

Aga Magnetna igra Sudoku

Številka: 21589002
Partnerska prodaja
Super igra sudoku, prilagojena za najmlajše. Ena barvna knjižica, tri table, 160 magnetov = zagotovljena zabava za več ur. Razvija logično mišljenje in deduktivno sklepanje. Dimenzije. krožnik: 23,5×22×1,5 cm. Dimenzije. magnet: 1,7 cm. Celoten opis
8,20 €
Partner: Aga24 SI

Partnerska zaloga 5+ artikli

12.12. - 14.12. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Aga24 SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 21589002

Predstavitev

Priljubljena igra, ki se najpogosteje igra v papirnati različici, je zdaj izdana v priročni različici z deskami. Ena tabla v obliki magnetne knjižice in 160 pisanih magnetkov s številkami, ki vas bodo zabavali več ur! Sudoku je odličen za razvijanje logičnega mišljenja in deduktivnega sklepanja. To je idealna igrača za otroke, ki zagotavlja njihov popoln intelektualni razvoj. Primerna je tudi za igro za odrasle, ki je lahko tudi precej zahtevna. Z malo vaje pa nobena deska ni nemogoča.

- Ta klasična igra je popolna kombinacija intelektualnega izziva in razburljive zabave. Reševanje uganke prinaša velik občutek zadovoljstva. 

- Igra je idealna za otroke, ki se šele učijo šteti. V igri morajo razlikovati napisane številke na največ treh ravneh (navpično, vodoravno in v obrisnih kvadratih).

- Celotna igralna plošča in magneti so prilagojeni najmlajšim – svetle in prijazne barve, različne ravni igralne plošče in žetoni v obliki magnetov, ki preprečujejo nered. 

- Na plošči so tri igralna polja (4×4, 6×6, 9×9) – vsako z različno stopnjo težavnosti. Vsako področje pa lahko predstavlja tudi drugačen izziv. V priročniku je vključenih več različic igre, razdeljenih po disciplinah in težavnosti. To zagotavlja idealen razvoj otrokove inteligence in mu predstavlja stalen intelektualni izziv.

Pravila igre:

- Rumene magnete postavite v skladu z eno od danih različic igre. Na prazna mesta postavite modre magnete, vendar tako, da se nobena številka ne ponovi v vrstici, vrstici ali kvadratkih, označenih z belo črto. Pravilno rešitev lahko preverite na koncu učbenika, vendar šele potem, ko ste jo organizirali sami! 

- Za polje 4×4 so potrebni magneti s številkami od 1 do 4. Za polje 6×6 so potrebni magneti s številkami od 1 do 6. Za škatlo 9×9 so potrebni magneti s številkami od 1 do 9.

Material: karton z magnetnimi elementi.

Starost otroka: 3+

Vsebina kompleta:

  • Upravni odbor

  • 160 magnetov s številkami

  • Navodila

Dimenzije

  • Dopis: 23.5 cm x 22.1 cm x 1.5cm

  • Magnet: 1.7cm

Pakirano v foliji.