Woody zložljivi barvni stolp - puzzle
11,99 € 10,60 €

Stolp iz različno oblikovanih barvnih blokov, za spoznavanje barv, razvijanje motoričnih sposobnosti in logičnega razmišljanja.

Plan Toys kreativna in ustvarjalna tabla
33,54 €

Sledite vzorcem ali ustvarite mojstrovino na kreativni tabli od ekološkega podjetja Plan Toys. Vključuje leseno desko, 3 vzorčne kartice in 50 barvnih zatičev dveh različnih velikosti.

Hape kocka vtikanka

Hape kocka vtikanka

Ocena: 4,8
9,99 € 8,58 €

Zadnji kos!

Lesena skrinjica bo spodbudila otroka k različnim aktivnostim. Primerno za otroke, starejše od 1 leta.

Hape Pallina Ocean
36,15 € 28,86 €

Zadnji kos!

Sprostite želve in kite, ki so obtičali v ribiški mreži! Lahko jih shranite na bambusove palice, vendar brez, da vam bi ribice padle. Igra se lahko igra na več načinov in na različnih težavnostnih stopnjah.

Woody labirint z nagibnimi ravninami-24%
15,61 € 11,80 €

Zadnji kos!

Dve ravnini poskrbita, da se ploskev labirinta nagne v dveh smereh, tako da žogica potuje od začetka do cilja, ne da bi se spustila v odprtine. Obstajajo 4 vrste površin labirinta – dve dvostranski plošči, ki jih je mogoče prosto spremeniti.

Unikatoy igra Stolp leseni, šk. 25080
13,90 € 11,80 €

Unika Toy igra Stolp leseni je odlična družabna igra, primerna za večje število igralcev. Igra ni primerna za otroke mlajše od 36 mesecev, saj vsebuje majhne delce in obstaja nevarnost zadušitve.

Hape magnetni labirint, vlak-32%
13,21 € 8,90 €

Zadnji kos!

S to izjemno igračo bo otrok spoznaval barve in razvijal koordinacijo oči in rok ter fino motoriko. Priporočena starost 2+ let.

HASBRO družabna igra gra Jenga Pass
22,40 €

Odprodaja

Dodatni 20 % popust s promo kodo HASBRO20 velja do 2.6.2020 oz. do odprodaje zalog.

Uživaj v navdušenju nad klasično igro Jenga in se odpravite z nove deske Jenga Pass. V rokah držite osnovo stolpa! Pazite, da stolpa ne boste spustili, ko boste vzeli kocko in ga predali nasprotnikom, ki resnično potrebuje mirno roko!

Goki gradbene kocke in sestavljanka v enem-23%
19,80 € 15,20 €

Zadnji kos!

Opeke lahko skladate poljubno ali z njimi sestavite 3D kocko… to je zdaj pravi izziv! Idealna za krepitev domiselnosti, še zlasti pa potrpežljivosti. Za igro nujno potrebujete kanček ustvarjalnosti in domišljije, potem steče kot po maslu!

Goki Igra za dotik II – različne površine v bombažni vrečki-24%
42,50 € 32,10 €

Zadnji kos!

To igro za dotik lahko imenujemo tudi pari za roke. Vseh 32 lesenih valjev s premerom 4 cm vstavite v bombažno vrečko in jih dodobra premešate. Otrok si z zaprtimi očmi iz vrečke izbere en valj in dobro pretipa površino. Potem ponovno seže v vrečko in skuša otipati drug valj z isto površino. Če mu uspe najti parni valj, ga obdrži in igra dalje. Razvija otrokov občutek za tip. Igra je primerna tudi za slabovidne.

Goki Igra za tip – prepoznaj obliko v okviru-32%
15,50 € 10,45 €

Odlična cena

Vsaki sliki pripada njen obris v okvirju. Samo s tipom morate dele pravilno razporediti. Igra ponuja več možnosti igranje, vsi pa imajo nekaj skupnega – so odlični za razvijanje tipa.

Goki Prepoznaj obliko na otip-24%
24 € 18,10 €

Zadnji kos!

Čudovita igra za male prstke in veliko domišljijo! Je to račka ali drevo? Prepoznavanje oblik na otip ** ni tako enostavno. Če se igrajo manjši otroci, si lahko pomagajo s kartico z natisnjenimi oblikami, ki jih more otrok uganiti. Kako se jo igra? V rdečo bombažno vrečo vstavite vseh 12 predmetov in dodobra premešajte. Otrok z roko seže v vrečo, otipa en predmet in s pomočjo čutil v svojih prstih skuša uganiti, za katero obliko gre. Ta igra **razvija otrokov občutek za tip in domišljijo.

Goki spominska igra teža, 12 delov-23%
36,40 € 27,90 €

Zadnji kos!

Pari z različno težo spodbujajo ne samo spomin, ampak tudi tip. Igralci morajo klasično najti par kock, ki spadajo skupaj. Primerjanja teže je bolj zahtevna naloga, ki jo lahko vadijo tudi odrasli.

Goki Steza za kroglo – pojoča pagoda
35,89 €

Zadnji kos!

Čudovita duhovna pagoda navdušuje tudi otroke. Najmlajši se bodo zabavali s ponavljanjem gibanja in zvoka, večji otroci pa lahko preizkusijo krogle iz različnih materialov, njihovo hitrost in ton. Tudi odrasle ne morajo mimo, ne da bi vsaj eno kroglo spustili po stezi. Pagoda je v celotiizdelana iz lesa in je lahko celo okras za otroško sobico, da staršem ne bo izgledala nepospravljena.

Plan Toys Steza za žogo – drevo
44,32 €

Zadnji kos!

Barvna steza za žogo v obliki drevesa je narejena iz kvalitetnega lesa. Kroglico skozi luknjo spustite po stezi in opazujte, kako se po spirali spušča navzdol po deblu. Palička je primerna za enostavno držanje v otroških ročicah.

Goki Igra za tip – različne površine
29,48 €

Zadnji kos!

To igro za dotik lahko imenujemo tudi pari za roke. Na desetih lesenih valjih s premerom 4 cm je deset različnih vrst materiala, prav tako na leseni podlagi. Otrok mora z zaprtimi očmi prepoznati materiale na dotik in lesene valje postaviti v ustrezno odprtino. Ta igra, primerna za otroke od 3. leta starosti dalje, v veliki meri razvija otrokov občutek za tip. Igra je primerna tudi za slabovidne.

Goki Zavrti me – igra z zobatimi koleščki, 8 delov
13,20 €

Šele po namestitvi modrega koleščka z zanko se razkrije, ali se bo celotna naprava dejansko vrtela. In pa še, v katero smer se bo vrtel? Koleščka so obojestransko potiskana, otrokom je igra ne le zabavna, ampak tudi barvno zanimiva in predstavlja zanimivo izkušnjo. Kje vse lahko otroci svojem okolju najdejo take zobate koleščke?

Plan Toys Zbiranje jagod
15,60 €

Zadnji kos!

Vam uspe obrati vse jagode z grmička? Pri cvetličnem lončku se najprej sestavi drevo, zelen vstavek in nato deblo. Na steblo se obesi posamezne jagode, ki se obirajo s pomočjo lopatk. Toda pazljivo, nobena jagoda ne sme pasti!

Goki Igra za tip – sestavljanke
22,87 €

Zadnji kos!

Zatisnite oči in s tipom v bombažni vrečki poiščite dele za vašo sliko. Igra razvija motoriko, tip in sposobnost povezovanja ujemajočih se delov. Igro za otroke so razvili na visoki šoli, zanjo si lahko izmislite različna pravila.

Plan Toys Ravnotežni stolp
12,40 €

Zadnji kos!

Ravnotežni stolp je odličen pripomoček za učenje igre. Razvrstite palico in diske po barvi ali postavite stolp s ustvarjanjem različnih vzorcev, tako da se stolp ne podre.

Plan Toys Ujemi žogo
8,89 €

Zadnji kos!

Zabavaj se z lovljenjem žogice v posodo! Čaša z držalom za male ročice ima na sredi vrvico z žogico. Žogica se odbija in ujame v modro čašo.

Hape domine Robot - Odprta embalaža-24%
53,34 € 40,41 €

Odprta embalaža

Ustvarite si barvito zabavo s tem setom domin. Uporabite vse dodatke za ustvarjanje barvite poti. Pozorni morate biti na to, da je pot povezana v enem kosu. Tukaj ni pravil, domin se ne more graditi dobro ali slabo.

HASBRO družabna igra Jenga-30%
21,99 € 15,20 €

Odlična cena

Dodatni 20 % popust s promo kodo HASBRO20 velja do 2.6.2020 oz. do odprodaje zalog.

Jenga je družabna igra, polna napetosti in ročnih spretnosti.

Woody sestavljanka Kubus, 3x3, eksotične živali
9,79 € 8,81 €

KUBUS lesene kocke 3 × 3 z motivom eksotičnih živali. Slike prihajajo iz delavnice češkega načrtovalca. Kocke so zasnovane tako, da njihovo ustrezno prilagajanje olajša kombiniranje ozadij posameznih slik.

Hape Medieval Quest steza z žogo
124,19 € 99,99 €

Vrnite se v čas vitezov in zmajev s to super stezo, kot bi se znašli v srednjem veku. Set vključuje vrtljiv stolp, voden mlin, vlečni most in nalepke, ki pretvorijo vsako vašo skladbo v srednjeveški grad.

Hape igrača Pallina
30,50 € 24,98 €

Ali lahko izvlečete palico, ne da bi padla lesena kroglica? Ta zabavna igra se lahko igra na tri različne načine, ki ustrezajo vsem nivojem spretnosti. Ti in tvoji prijatelji lahko uživate v veliki zabavi!

Bino puzli z motivi Krtek
14,50 € 9,71 €

Ta vesela igra z motivom veselega krtka in njegovih prijateljev, ki s sencami spadajo skupaj ter sledijo barvitim motivom, je poznana po zgodbi ter se ujema glede na silhueto. Otroci se zabavajo dolge ure in ob tem izboljšajo logično mišljenje, motorične sposobnosti in spretnosti.

Woody domine Maxy

Woody domine Maxy

Ocena: 4,7
18,72 € 16,97 €

Sestavite pestro cesto s pomočjo lesenih domin. Pozorni morate biti na to, da je pot povezana v enem kosu. Zahvaljujoč tej igri bodo otroci razvijali svoje spretnosti in domišljijo.

Plan Toys Uravnoteženi kaktus
27,51 €

Zabavna igra za štiri male igralce. Kaktus preprosto ne stoji! Kdo bo zadnji, ki bo zgradil kaktus tako, da stoji? Potrebuje strategijo, uravnoteženje in zagotovo zmago! Priporočamo za otroke od tretjega leta starosti.

Hape domine Robot
53,34 € 43,05 €

Ustvarite si barvito zabavo s tem setom domin. Uporabite vse dodatke za ustvarjanje barvite poti. Pozorni morate biti na to, da je pot povezana v enem kosu. Tukaj ni pravil, domin se ne more graditi dobro ali slabo.

Plan Toys žvižgajoča žoga
13,46 €

Žoga spodbuja otroke k raziskovanju zvoka, razvija motoriko z stiskanjem in potiskanjem. Ko pritisnete na gumb, žoga odda zvočni signal, ki stimulira otroški zvok.

Goki Kladivo s podlago iz plute XXL, s predlogami
25,73 €

Kakovostna podlaga iz plute za pritrditev oblik po različnih predlogah, ki so vključene v pakiranje. Komplet 212 lesenih delov lahko otroci uporabijo za sestavljanje različnih slik, kar storijo, tako da jih s kladivom in žebljički pritrdijo na podlago. Komplet je odličen za razvijanje vizualne predstave in spomina.

Teddies leseni magnetni puzli, 12-delni
12,05 € 9,72 €

Čarobna škatla vsebuje več delov različnih obrazov z dodatki. Magnetne ploščice lahko uporabite za kombiniranje med seboj, da ustvarite raznolike videze obrazov.

Goki leseni pari – gozd, 32 delov
17,39 €

Leseni pari z zanimivimi gozdnimi motivi za igo in treniranje spomina. Naloga je najti čim več istih parov. V kompletu je 32 igralnih ploščic, ki imajo dimenzije 5 × 5 cm, so lesene, narejene iz kvalitetne in odporne vezane plošče. Robovi ploščic so lepo zaokroženi, slikice so natisnjene.

Hape domine Hammer
32,02 € 25,80 €

Ustvarite si barvito zabavo s tem setom domin. Uporabite vse dodatke za ustvarjanje barvite poti. Pozorni morate biti na to, da je pot povezana v enem kosu. Tukaj ni pravil, domin se ne more graditi dobro ali slabo.

Plan Toys Senzorične kocke
17,60 € 17,35 €

Simpatične slikovne kocke od ekološkega podjetja Plan Toys. Kocke s štirimi motivi, pod katerimi lahko otroci zložijo race, pa tudi štejejo s številkami ali točkami ali jih zaporedno razvrstijo.

Plan Toys Viseče opice
22,56 €

Obesite opico na drevo, pri tem pa pazite, da ohranijo ravnotežje! Z računanjem prave razdalje, ki je potrebna za to, da opicam ohranimo ravnotežje, se razvijajo matematične sposobnosti vašega otroka.

Hape Quadrilla - Xcellerator
138,08 €

Hape Quadrilla velika steza za frnikule v s spiralnim lijakom. Set vsebuje 136 sestavnih delov in zagotavlja obilo zabave.

Hape Quadrilla - glasbeni set-27%
83,19 € 59,90 €

Odlična cena

Hape lesena igrača Quadrilla, glasbeni set s kar 97 sestavnimi deli in posebnimi zvončki, ki zapojejo.

Hape vtikanka

Hape vtikanka

Ocena: 5
21,23 €

Pisana vtikanka bo vaše malčke zabavala in jim pomagala pri učenju barv in oblik.

Hape črke abeceda SLO
18,81 €

Hape lesena abeceda v slovenskem jeziku. Primerna za učenje in utrjevanje abecede ter sestavljanje enostavnih besed.

Hape otroško računalo Abakus
21,23 €

Računalo Abakus je zabavna lesena igrača za otroke, ki pomaga pri prepoznavanju barv, števil in osnovnih matematičnih operacij. Ima 10 vrstic z 10 kroglicami različnih barv.

Hape podirajmo domine
36,56 €

Postani pravi mojster postavljanja domin in si pomagaj s tem setom, kjer boš dobil kar 100 domin in še nekaj dodatkov za stezo. Primerno za otroke starejše od 3 let.