LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

Številka: 1255357
Odlična cena
Poznavanje inovativnega inženirstva in zasnova enega najprestižnejših proizvajalcev avtomobilov na svetu s tem vrhunskim modelom LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron. Ta model se je razvil v sodelovanju z družbo Bugatti, ki ujame čar ikoničnega super avta in vključuje živahno aerodinamično karoserijo, ožičene platišča, opremljena z logotipom z nizko stopnjo pnevmatik, prefinjene zavorne plošče in motorjem W16 z gibljivimi bati. Celoten opis
379,99 €
Vključno z DDV
319,90 €
-15%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču

Na voljo takoj v 3 trgovinah
Trgovine
 

Številka: 1255357

Predstavitev

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

Odprite vrata in si oglejte prefinjeno pilotsko kabino, ki vključuje osemstopenjski menjalnik Technic z gibljivimi elementi in volanom z znamko Bugatti. Vstavite ključ za hitrosti in aktivno zadnje krilo aktivirajte iz položaja za upravljanje v položaj hitrosti ali pa dvignite pokrov motorja in preverite edinstveno serijsko številko in prostor za shranjevanje, ki vsebuje elegantno ročno prtljago Bugatti. Kombinacija dveh odtenkov modre barve je značilna za podjetje in odraža značilno barvo blagovne znamke, niz lepih potiskanih detajlov pa izpopolnjujejo njegovo podobo.

Ekskluzivni model LEGO® Bugatti Chiron v razmerju 1:8 nudi vrsto luksuznih funkcij, vključno z aktivnim aerodinamičnim nadzorom nad zadnjim delom, nizkimi profilnimi platišči za pnevmatike, prefinjenimi zavornimi diski in motorjem W16 z gibljivimi bati. Model je dobavljiv v luksuznem paketu.

Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve.

Lego

Glavne lastnosti

  • Vključuje zbirateljsko brošuro z barvami in obsežna navodila za postavitev
  • Ta LEGO® Technic je zasnovan tako, da vam ponuja neverjetne arhitekturne izkušnje

Tehnične podrobnosti

Število delov 3 599
Primerno za osebe od 16 leta starosti
Dimenzije 14 × 54 × 25 cm