LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster

LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster

Številka: 1275978
Uživajte v hitrosti, razburjenju in navdušenju te neverjetne znamenitosti, ki je del tega fantastičnega seta 10261 gorski vlak od LEGO® Creator Expert. Pazite in poskrbite, da so potniki pravilno in varno pritrjeni na svojih sedežih, spustite zavoro in vožnja se lahko začne. Vključite dvigalo in uživajte v vznemirljivi vožnji na podvozju. Celoten opis
349,99 €
Vključno z DDV
274,05 €
-21%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini

Na voljo takoj v trgovini
Trgovine
 

Številka: 1275978

Predstavitev

LEGO Creator 10261 Roller Coaster

Postavite se v čakalno vrsto za vstopnico za neverjetno LEGO zabavno atrakcijo s kompletom 10261 gorski vlak od LEGO® Creator Expert! Sprehodite se po pločniku okoli vodnjaka in v trgovini kupite osvežilno pijačo, preden nadaljuje do oznake, ki označuje najmanjšo dovoljeno višino za vstop na vlak.

Ostanite mirni, ko se prvič vzpenjate po klančini. Potem zadržite sapo in se ne bojite zakričati, saj vas čaka strmi padec z veliko zavojev, vendar ne pozabite se nasmejati na fotoaparatu! Fotografijo iz nepozabne vožnje lahko vzamete na stojalu, nato pa pojdite k vozičku s sladkorno peno. 

Dobro si oglejte zemljevid tematskega parka in razmislite o tem, kakšno avanturo boste naredili. Ali pa se odločite za še en spust z vlakom. Ta podrobni sofisticirani model vsebuje številne očarljive podrobnosti, s katerimi lahko premikate svojo domišljijo!

Lego

Glavne lastnosti

  • Primerno za: otroke od 15 leta dalje