LEGO JurassicWorld Diloposaurusov napad na patruljo 75931
54,99 € 41,80 €

Odsev dinozavrskega napada! Dilophosaurus zdrobi vse, kar pride pred njega ter na njegovo pot, zato ima patrulja le eno priložnost, da ustreli dinozavra. Pojdite iz žerjava, poiščite daljnogled in se pomaknite na pozicijo, da se obvarujete pred uničenjem.

LEGO JurassicWorld Dinozavri na sedežu Lockwooda 75930
139,99 € 113,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ujet v akciji! Poiščite varno zavetje in ostanite mirni, medtem ko hodi naokrog dinozaver Indoraptor in lomi okna. Počakajte na Owena, Claire in Bluea in skupaj se obraniti pred dinozaver na vse možne načine.

LEGO igrača JurassicWorld Lov na dinozavra Pteranodona 75926
27 €

Čas za evakuacijo! Treba je ujeti Pteranodona. Pomagaj Owenu se z njegovim avtomobilom hitro odpraviti na čudovit otok Isla Nublar, da bi lahko skupaj ujeli dinozavra. S praktično mrežo boste lahko zelo hitro ujeli pterosaurja ob tla. Nato bo s pištolo dobil pomirjevalo, zato se lahko prec pripraviš za naslednjo misijo!

LEGO JurassicWorld Iskanje Blueja s helikopterjem 75928
54,99 € 42,20 €

Pazi, past! Prepozno! Blue se je zašel v kletko, ko je videl hrano, ki je bila tam nastavljena Wheatley in pilot sta ga našla. Skočite na štirikolesnik in se pripeljite do prijatelja Owena, preden ga lovci ulovijo s helikopterjem. Uporabite samostrel, da ustavite dinovzavra, osvobodite ga in vrnite mu ukradena jajca… vseeno pa hkrati pazite na helikopter.

LEGO igrača JurassicWorld Ujem Stygimolocha 75927
44,99 € 32,20 €

Zvočni alarm! Stygimoloch je pobegnil. Pomagajte mu priti do vrat laboratorija. Verjetno je obrnil mizo in razbil okno, zato ga poizkusite uloviti. Policist ne more verjeti svojim očem, ko vidi, kako Stygimoloch dirja po svoji poti. Bolje je pokličite ojačitve!

LEGO JurassicWorld Jurski park: Lov na Velociraptorja 75932-29%
54,99 € 39 €

Zadnji kos!

Pšššt… Velociraptor se skriva pred kontrolno sobo! Ostani na tleh in ne glej. Naj vas ne opazi! Pomagaj Alanu Grantovi, Ellie Sattlerové, Lex Murphyové in Timu Murphymu, ki se skrivajo pred Velociraptorjem v kuhinji. Nato vstopite v nadzorno sobo vklopite računalnik, znova zaženite varnostni sistem in zaklenite vrata – varni ste … vsaj dokler dinozaver ne pride do vašega okna!

LEGO JurassicWorld Carnotaura pobeg s žiroskopom 75929
89,99 € 63,70 €

Pobegni in se skrij! Na otoku Isla Nublar so se rešili pred dinozavrom. Lahko pride do izbruhov vulkana in celo smrtonosne Carnotaurus. Hop v tovornjak, pritisnite na plin in pomagajte Owenu, Franklinu in Claire pobegniti iz padajočih lava kamnov in pred divjim plenilcom. Skrij se v mobilnem nadzornem centru ali se podaj na pot z giroskopom. Vendar preden greš, ne pozabi zavarovati dinozavrovega otroka in jajc!