LEGO Jurassic World 75937 Triceratopsova divjanja
69,99 € 56,58 €

Odpravite se na LEGO® na Jurassic World Tour s Simonom Masranijem in Allisonom Milesom! Ampak pazi – prišlo je do izpada električne energije in močan triceratops je zlomil ograjo in pobegnil! S Owenom Gradyjem skočite v voziček in pojdite po pomoč. Sperite korenje pred dinozavra, privabite njegovo pozornost in shranite turiste. V Jurskem parku ni nikoli dolgočasno!

LEGO Jurassic World 75941 Indominus rex vs. ankilozaver
109,99 € 94,30 €

Zadnji kos!

Poišči žirosfersko postajo z Zachom in Grayjem Mitchellom. Poženi žirosfero in se podaj na ogled fasinantnih dinozavrov. Toda pazi – velik Indominus rex se je osvobodil iz svoje ograde in napada ankilozavra! Ankilozavrov rep prevrača drevesa – zato spravi Zacha in Greyja na varno. Potem pomagaj Ownu in Claire obvladvati ta mogočen stvor in rešiti situacijo!

LEGO Jurassic World 75935 Baryonyxom: Srečanje
69,99 € 57,23 €

Zaustavite Danny Nedermeyer in Sinjina Prescotta, se spuščata v nevarni lov na zaklad v LEGO® Jurskem svetu! Legenda pravi, da se zaklad skriva nekje v džungli, Danny in Sinjin pa ga želita najti s pomočjo zemljevida in stare video kasete. Toda Baryonyx misli, da hočejo ukrasti ribe! Pomagaj Owenu Gradyju in Claire Dearing razložiti, da gre za nesporazum. Nato pojdite v to s psom in preženite slabe preden lahko ukradejo zaklad!

LEGO Jurassic World 75934 Dilophosaurus v teku
26,99 € 23,58 €

Raziščite LEGO® Jurski svet z Owenom Gradyjem in zgradite drone, ki vam bodo pomagali, da primerno pazite na dinozavre. Meet Hudson Harper – Ta otrok ve vse o dinozavrih. Dovolite si iz LEGO kock postaviti glavo dinozavrov. Toda, bodite previdni! Mladi Dilophosaurus je pobegnil in je nekje verjetno za Hudsonom. Z Ownom zgradite izjemen, izjemen dron, ustrelite mrežo in ulovite dinozavra.

LEGO Jurassic World 75942 Velociraptor: Reševalna misija z dvokrilnikom
31,99 € 26,95 €

Zadnji kos!

Pozor! Sinjin Prescott se je preveč približal raptorjevemu gnezdu in je v nevarnosti! Beži v svojem terenskem vozilu in se vozi skozi džunglo, a mu je razjarjeni velociraptor še vedno za petami. Priskoči mu na pomoč v čudovitem dvokrilniku, ki ga pilotira Owen Grady. Spusti verigo, da se je Sinjin lahko oprime, in z njim kar najhitreje odleti na varno!

LEGO Jurassic World 75936 Jurski park: T. rex nadzor - Odprta embalaža-17%
249,99 € 205,98 €

Odprta embalaža

Sestavite in razstavite neverjetne ikonične vrata LEGO® izvirnika Jurski park in velike nastavljive kocke T.Rex. Odprite vrata s posebno funkcijo in se odpravite v razgibani svet Jurskega parka z namenom, da bi odkrili kraje in prizore, ki jih je navdušil slavni film. Vsi ljubitelji Jurskega parka bodo takšen komplet zagotovo vzljubili.

LEGO Jurassic World 75936 Jurski park: T. rex nadzor
249,99 € 220,88 €

Sestavite in razstavite neverjetne ikonične vrata LEGO® izvirnika Jurski park in velike nastavljive kocke T.Rex. Odprite vrata s posebno funkcijo in se odpravite v razgibani svet Jurskega parka z namenom, da bi odkrili kraje in prizore, ki jih je navdušil slavni film. Vsi ljubitelji Jurskega parka bodo takšen komplet zagotovo vzljubili.

LEGO Jurassic World 75940 Pobeg Gallimima in Pteranodona
69,99 € 54,04 €

Novo

Pozor! V Jurskem svetu je nekdo izklopil glavno napajanje z elektriko, zato so dinozavri pobegnili! Skoci v izvidniško vozilo z Ownom in Claire in se podajte v džunglo. Vzleti z droni in poišči pteranodona ter gallimima. Poskusite jih ujeti z pištole z mrežami in uspavalno pištolo. Takoj ko se dinozavri vrnejo na svoje mesto, je čas, da se v mobilnem laboratoriju spet lotiš raziskav.

LEGO Jurassic World 75939 Jurski park: Laboratorij dr. Wuja: Pobeg dinozavrovih mladičev
21,99 € 16,86 €

Novo

Pridružte se dr. Wuju v njegovem neverjetnem laboratoriju, kjer »izdeluje« nove dinozavre! Toda pazi – na računalniku se je pojavilo opozorilo. Nekdo hoče sabotirati park! In triceraptor je pravkar pobegnil iz svoje kletke! Pomagaj Ownu, da spravi vse mladiče nazaj v kletko. S pomočjo Dr. Wuja pa lahko rešite tudi mladiče anikolzavra in dinozavrovo jajce v inkubatorju.