LEGO igrača JurassicWorld Lov na dinozavra Pteranodona 75926
27 €

Zadnji kos!

Čas za evakuacijo! Treba je ujeti Pteranodona. Pomagaj Owenu se z njegovim avtomobilom hitro odpraviti na čudovit otok Isla Nublar, da bi lahko skupaj ujeli dinozavra. S praktično mrežo boste lahko zelo hitro ujeli pterosaurja ob tla. Nato bo s pištolo dobil pomirjevalo, zato se lahko prec pripraviš za naslednjo misijo!


LEGO igrača JurassicWorld Ujem Stygimolocha 75927
44,99 €

34,30 €

Zvočni alarm! Stygimoloch je pobegnil. Pomagajte mu priti do vrat laboratorija. Verjetno je obrnil mizo in razbil okno, zato ga poizkusite uloviti. Policist ne more verjeti svojim očem, ko vidi, kako Stygimoloch dirja po svoji poti. Bolje je pokličite ojačitve!


LEGO Juniors 10757 Vozilo za reševanje Raptora
32,99 €

27,60 €

Zadnji kos!

Zgrabi piščančje stegno in pojdite v tovornjak! Vulkan na otoku bo kmalu eksplodiral, zato morate zaščititi izgubljenega raptorja. Vrzite kletko na tla, dvignite pokrov in nato pritrdite piščančjo nogo na palico ter jo uporabite kot vabo, ki jo namestite na Raptor kletko. Ali lahko skupaj z Owenom zaščitite raptorja in pobegnete, dokler je še čas?


LEGO Juniors 10758 Pobeg T. Rexa
54,99 €

45,40 €

Zadnji kos!

Pazi na vrata, imamo tiranozavra na begu! Pomagaj Claire in znanstvenikom skrbeti za mladiča in dinozavrova jajca, medtem ko se čuvaj vzpenja po lestvi in opreza za velikanskim dinozavrom. Postavite hot dog na robotsko roko in potegnite tiranozavra stran od vrat. Potem položite jajca na zadnjo stran tovornjaka, odprite vrata in pohitite!


LEGO JurassicWorld Carnotaura pobeg s žiroskopom 75929
89,99 €

63,20 €

Zadnji kos!

Pobegni in se skrij! Na otoku Isla Nublar so se rešili pred dinozavrom. Lahko pride do izbruhov vulkana in celo smrtonosne Carnotaurus. Hop v tovornjak, pritisnite na plin in pomagajte Owenu, Franklinu in Claire pobegniti iz padajočih lava kamnov in pred divjim plenilcom. Skrij se v mobilnem nadzornem centru ali se podaj na pot z giroskopom. Vendar preden greš, ne pozabi zavarovati dinozavrovega otroka in jajc!


LEGO JurassicWorld Diloposaurusov napad na patruljo 75931
54,99 €

47,40 €

Odsev dinozavrskega napada! Dilophosaurus zdrobi vse, kar pride pred njega ter na njegovo pot, zato ima patrulja le eno priložnost, da ustreli dinozavra. Pojdite iz žerjava, poiščite daljnogled in se pomaknite na pozicijo, da se obvarujete pred uničenjem.


LEGO JurassicWorld Iskanje Blueja s helikopterjem 75928-20%
54,99 €

43,96 €

Odlična cena

Pazi, past! Prepozno! Blue se je zašel v kletko, ko je videl hrano, ki je bila tam nastavljena Wheatley in pilot sta ga našla. Skočite na štirikolesnik in se pripeljite do prijatelja Owena, preden ga lovci ulovijo s helikopterjem. Uporabite samostrel, da ustavite dinovzavra, osvobodite ga in vrnite mu ukradena jajca… vseeno pa hkrati pazite na helikopter.


LEGO JurassicWorld Jurski park: Lov na Velociraptorja 75932
54,99 €

47,50 €

Zadnji kos!

Pšššt… Velociraptor se skriva pred kontrolno sobo! Ostani na tleh in ne glej. Naj vas ne opazi! Pomagaj Alanu Grantovi, Ellie Sattlerové, Lex Murphyové in Timu Murphymu, ki se skrivajo pred Velociraptorjem v kuhinji. Nato vstopite v nadzorno sobo vklopite računalnik, znova zaženite varnostni sistem in zaklenite vrata – varni ste … vsaj dokler dinozaver ne pride do vašega okna!


LEGO Juniors 10756 Pobeg Pteranodona-19%
24,99 €

20,18 €

Odlična cena

Pazi, ta vulkan izgine v minuti! Pazite, saj se lava premika, medtem ko čakate na helikopter. Tukaj je! Zgrabite vrv, ki visi od vrat in se čim hitreje povzpnite. Ampak hitro, kamni lave se približujejo. Kaj je to? Ta pteranodon zelo hitro leti. Ali lahko pobegneš, preden te ujame?


LEGO JurassicWorld Dinozavri na sedežu Lockwooda 75930
139,99 €

109,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ujet v akciji! Poiščite varno zavetje in ostanite mirni, medtem ko hodi naokrog dinozaver Indoraptor in lomi okna. Počakajte na Owena, Claire in Bluea in skupaj se obraniti pred dinozaver na vse možne načine.


LEGO Jurassic World 75934 Dilophosaurus v teku
27,60 €

Novo

Raziščite LEGO® Jurski svet z Owenom Gradyjem in zgradite drone, ki vam bodo pomagali, da primerno pazite na dinozavre. Meet Hudson Harper – Ta otrok ve vse o dinozavrih. Dovolite si iz LEGO kock postaviti glavo dinozavrov. Toda, bodite previdni! Mladi Dilophosaurus je pobegnil in je nekje verjetno za Hudsonom. Z Ownom zgradite izjemen, izjemen dron, ustrelite mrežo in ulovite dinozavra.


LEGO Jurassic World 75935 Baryonyxom: Srečanje
67,20 €

Novo

Zaustavite Danny Nedermeyer in Sinjina Prescotta, se spuščata v nevarni lov na zaklad v LEGO® Jurskem svetu! Legenda pravi, da se zaklad skriva nekje v džungli, Danny in Sinjin pa ga želita najti s pomočjo zemljevida in stare video kasete. Toda Baryonyx misli, da hočejo ukrasti ribe! Pomagaj Owenu Gradyju in Claire Dearing razložiti, da gre za nesporazum. Nato pojdite v to s psom in preženite slabe preden lahko ukradejo zaklad!


LEGO Jurassic World 75937 Triceratopsova divjanja
67,20 €

Novo

Odpravite se na LEGO® na Jurassic World Tour s Simonom Masranijem in Allisonom Milesom! Ampak pazi – prišlo je do izpada električne energije in močan triceratops je zlomil ograjo in pobegnil! S Owenom Gradyjem skočite v voziček in pojdite po pomoč. Sperite korenje pred dinozavra, privabite njegovo pozornost in shranite turiste. V Jurskem parku ni nikoli dolgočasno!