LEGO čarobna bitja,Harry Potter (75952)-27%
54,99 €

39,96 €

Zadnji kos!

Pobegnite v svet domišljije z nizom **čarobnih bitij 75952 **. Igrača ponuja dovolj prostora za vse! Pomagajte Mlocku, Jakobu, Tini in Queenie pri opravilih okoli krajev, kjer živi vsaka čarobna žival in jih naučite, kako skrbeti zanje. Zabavajte se z fantastičnimi živalmi, raziskujte, mešajte napitke in poskrbite za čarobna bitja.


LEGO grad Hogwarts Harry Potter 75953
79,99 €

59,30 €

Zadnji kos!

Pojdite na grad Hogwarts z Harryjem in Ronom z letečim avtom Ford Anglia z zbirko 75953 iz LEGO® Harry Potter™. Kaj se je zgodilo? – Leteči Ford Anglia je strmoglavil in obtičal v vejah. Hitro storite nekaj, preden vas vidi domišljavec Argus Filch ali profesor Snape. Skočite v posteljo in se pripravite na prvi šolski dan, v katerem se učite čarovnije, mešate napitke in uživate v zabavnih dogodivščinah s Harryjem Potterjem.


LEGO Grindelwaldov beg, Harry Potter (75951)
34,99 €

29,10 €

Zadnji kos!

Ali ste pripravljeni? Pripravite se za boj s čarobnim kompletom Grindelwaldov beg 75951 iz LEGO® Fantastic Beasts in pomagajte Serafini Picquery preprečiti, da bi zlobni Grindelwald ubežal v leteči kočiji. Pripravite se na najmočnejši napad pred temo, in črnim čarovnikom, ki želi pobegniti iz Macusa.


LEGO Aragogov brlog, Harry Potter (75950)
22,99 €

17,80 €

Kdo si upa vstopiti v Aragogov brlog 75950 iz zbirke LEGO® Harry Potter™? Pomagajte Harryju in Ronu pobegniti pred velikim pajkom in vojski njegovih potomcev v Prepovedanem gozdu. Pri dogodivščini si lahko pomagate s čarobno palico in se tako izognete Aragogovim groznim namenov.


LEGO Hogwarts, Harry Potter (75954)-21%
109,99 €

85,96 €

Odlična cena

Odpravite se v veliko dvorano Hogwarts 75954 iz kolekcije LEGO® Harry Potter™ in uživajte v zabavnih in čarobnih dogodivščinah. V veliki dvorani je prav poseben dogodek. Pridružite se mu in na njem izzovite Draca Malfoyija s čarobno palico. Spustite se po stopnišču, raziskujte stolp z velikim stopniščem, se naučite mešati napitke v učilnici, odkrijte spreminjajoče se refleksije v ogledalu Erised in pomagajte Harryju, Hermioni in Ronu premagati zlo in Lorda Voldemorta.


LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle
395,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ustvarite čudovite prizore v Gradu Bradavičarke! Vsedite se v veliki dvorani in se zabavajte s profesorji in učenci. Prikradite se v skrivnostno sobo in se soočite z Bazilikom. Nato vzemite literaturo proti črni magiji in se je naučite braniti. Preberite tudi več o čarobnih pregledih. Izvrsten komplet LEGO Harry Potter ima več kot 6000 kosov in ponuja zanimive arhitekturne izkušnje.


LEGO Harry Potter 75945 Expecto pokrovitelj
19,41 €

Novo

Pomagajte Harryju Potterju rešiti Sirius Black pred Dementorjevimi! Pomislite na svoje najsrečnejše spomine in pričarajte pokrovitelja s Harryjem – tako kot v filmu Harry Potter in jetnik iz Azkabana. Bo Harryju uspelo? To je odvisno od vas samih.


LEGO Harry Potter 75946 Madžarski zmaj: Turnir s tremi čarovniki
38,86 €

Novo

Pridite na ogledi turneja treh čarovniških šol iz filma Harry Potter™ in Ognjeni kelih ter pomagajte Harrymu poiskati zlato jajce. Zgrabi svojo palico in pomagaj Harryju zmagati v njegovem tekmovanju – Viktor Krum, Fleur Delacour in Cedric Diggory – in nato tekmujte z enim od najbolj nevarnih zmajev v čarovniškem svetu. Pripravite palico in pokličite vašo metlo Ognjeno strelo.


LEGO Harry Potter 75947 Hagridov ščit: Reševanje Klofana
66,10 €

Novo

Zaščitite hipogrifa Klofana pred zlobnimi uroki ministrov. V tem čudovitem kompletu LEGO®, ki ga navdihuje Harry Potter ™ in zapornik Azkabana, si vi, Harry, Ron Weasley in Hermiona Granger oglejte Hagridovo domovanje, ki je polno zanimivih stvari. Skrijte se pred ministrom med bučami, nato spustite verigo in odpeljite Klofana na varno.


LEGO Harry Potter 75948 Grad v Hogwartsu
97,22 €

Novo

Vstopite na ikonično mesto iz filma o Harryju Potterju s tem modelom stolpa z uro. Pridružite se Harryju, Hermioni Granger in prijateljem, ki obiskujejo Dumbledorev študij, pojdite na lekcijo črne magije in si oglejte bolniško krilo in kopalnico prefekta. Uro na stolpu lahko obrnete in se podate na pustolovščino s časom. Ne pozabite se udeležiti božičnega plesa in plesati s pomočjo posebne funkcije. Ko vstopite v stolp, ne boste nikoli želeli oditi!


LEGO Harry Potter 75957 Reševalni čaroben avtobus
42,75 €

Novo

Pridružite se Harryju Potterju na divji, čarobni vožnji v Reševalnem avtobusu. Odprite tečajno stransko ploščo za dostop do notranjosti trinadstropnega avtobusa in naložite Harryjev kovček. Prav tako se lahko zabavate na najvišjem nadstropju avtobusa, samo odprite streho! Stan izdaja vozovnice in Ernie Boulevard še vedno obvlada svoje vozne sposobnosti, zato bodite pozorni na posteljo, ki se premika naprej in nazaj, ne udarjajte v lestenec, ki leti okrog – to bo nemirno potovanje!