LEGO Harry Potter 75969 Astronomski stolp v Hogwartsu
109,99 € 94,50 €

Novo

Astronomski stolp v Hogwartsu ponuja celo vrsto neverjetnih likov in čarobnih funkcij, ki čakajo, da jih odkrijemo. Obiščite s Harryjem v učilnici profesorja Horacia Krřilana in se nato pridružite ostalim študentom v njegovem praznovanju. Oglejte si čarobni mandrač v rastlinjaku in se nato odpravite na raziskovanje vohalne steze, vključno z astronomskimi instrumenti.

LEGO grad Hogwarts Harry Potter 75953
79,99 € 59,01 €

Pojdite na grad Hogwarts z Harryjem in Ronom z letečim avtom Ford Anglia z zbirko 75953 iz LEGO® Harry Potter™. Kaj se je zgodilo? – Leteči Ford Anglia je strmoglavil in obtičal v vejah. Hitro storite nekaj, preden vas vidi domišljavec Argus Filch ali profesor Snape. Skočite v posteljo in se pripravite na prvi šolski dan, v katerem se učite čarovnije, mešate napitke in uživate v zabavnih dogodivščinah s Harryjem Potterjem.

LEGO Harry Potter 75948 Grad v Hogwartsu
99,99 € 79,69 €

Vstopite na ikonično mesto iz filma o Harryju Potterju s tem modelom stolpa z uro. Pridružite se Harryju, Hermioni Granger in prijateljem, ki obiskujejo Dumbledorev študij, pojdite na lekcijo črne magije in si oglejte bolniško krilo in kopalnico prefekta. Uro na stolpu lahko obrnete in se podate na pustolovščino s časom. Ne pozabite se udeležiti božičnega plesa in plesati s pomočjo posebne funkcije. Ko vstopite v stolp, ne boste nikoli želeli oditi!

LEGO Harry Potter 75947 Hagridov ščit: Reševanje Klofana
64,99 € 57,03 €

Zadnji kos!

Zaščitite hipogrifa Klofana pred zlobnimi uroki ministrov. V tem čudovitem kompletu LEGO®, ki ga navdihuje Harry Potter ™ in zapornik Azkabana, si vi, Harry, Ron Weasley in Hermiona Granger oglejte Hagridovo domovanje, ki je polno zanimivih stvari. Skrijte se pred ministrom med bučami, nato spustite verigo in odpeljite Klofana na varno.

LEGO Harry Potter 75945 Expecto pokrovitelj-29%
21,99 € 15,60 €

Odlična cena

Pomagajte Harryju Potterju rešiti Sirius Black pred Dementorjevimi! Pomislite na svoje najsrečnejše spomine in pričarajte pokrovitelja s Harryjem – tako kot v filmu Harry Potter in jetnik iz Azkabana. Bo Harryju uspelo? To je odvisno od vas samih.

LEGO Harry Potter 75965 Voldemortova vrnitev-23%
19,49 € 15 €

Zadnji kos!

Vrni Voldemortu njegovo moč in pomagaj Harryju pobegniti iz njegovih sklopk! Peter Pettigrew je pomagal Voldemortu dobiti Harryja Potterja na strašnem pokopališču s pokalom zmagovalca turnirja s tremi čarovniki. Pripravite napoj v kotlu, povlecite vzvod in poglejte Lorda Voldemorta! Ali lahko Harry pobegne od gospodarja zla in njegovega pobožnega Smrtnega Eaterja?

LEGO Harry Potter 75958 Prevoz s kočijo: Prihod do Bradavičarke
50,74 € 43,67 €

Zadnji kos!

Stopite v oblak s krilasto kočijo in poletite do Bradavičarke. Po tej Hagridovi plovbi boste potovali s to luksuzno kočijo. Spremenite model v dvonadstropno sobo in pojdite na skodelico čaja za načrtovanje čarobnih dogodivščin z Madame Maxime in Fleur in Gabrielle Delacour.

LEGO Grindelwaldov beg, Harry Potter (75951)-33%
34,99 € 23,20 €

Odprodaja

Ali ste pripravljeni? Pripravite se za boj s čarobnim kompletom Grindelwaldov beg 75951 iz LEGO® Fantastic Beasts in pomagajte Serafini Picquery preprečiti, da bi zlobni Grindelwald ubežal v leteči kočiji. Pripravite se na najmočnejši napad pred temo, in črnim čarovnikom, ki želi pobegniti iz Macusa.

LEGO Harry Potter 75946 Madžarski zmaj: Turnir s tremi čarovniki-24%
39,99 € 30,10 €

Odprodaja

Pridite na ogledi turneja treh čarovniških šol iz filma Harry Potter™ in Ognjeni kelih ter pomagajte Harrymu poiskati zlato jajce. Zgrabi svojo palico in pomagaj Harryju zmagati v njegovem tekmovanju – Viktor Krum, Fleur Delacour in Cedric Diggory – in nato tekmujte z enim od najbolj nevarnih zmajev v čarovniškem svetu. Pripravite palico in pokličite vašo metlo Ognjeno strelo.

LEGO Harry Potter 75968 Little Whinging 4
74,99 € 64,09 €

Novo

Oglejte si, kako izgleda Little Whinging 4 v bližini doma Dursleys in se prepustite čarobnemu vzdušju. Poglejte na stopnišče, kjer spi Harry Potter. Obrnite gumb, da začnete pisma Hogwartsa, ki letijo iz dimnika, in se srečajte z Dobbyjem v Harryjevi sobi zgoraj. Pomagajte Harryju pobegniti v letečem avtomobilu Ford Anglia z Ronom, medtem ko Dudley, teta Petunia in stric Vernon poskušajo ustaviti božje dovoljenje.

LEGO Harry Potter 75966 Wizarding World
21,99 € 16,85 €

Novo

Premaknite ploščo, odkrijte skriti vhod v Wizarding World in se pridružite Harryju Potterju, Hermione Granger in Lenki na treningu za obrambo pred črno magijo! Pomoč Harry nauči Patron urok – Lenka ima zajca, Hermiona pa vidre. Prizadevajte si za mehanski jedec smrti in vsem pokažite, kaj mislite o pravilih – razstreli jih.

LEGO Hogwarts, Harry Potter (75954)
109,99 € 87,70 €

Odpravite se v veliko dvorano Hogwarts 75954 iz kolekcije LEGO® Harry Potter™ in uživajte v zabavnih in čarobnih dogodivščinah. V veliki dvorani je prav poseben dogodek. Pridružite se mu in na njem izzovite Draca Malfoyija s čarobno palico. Spustite se po stopnišču, raziskujte stolp z velikim stopniščem, se naučite mešati napitke v učilnici, odkrijte spreminjajoče se refleksije v ogledalu Erised in pomagajte Harryju, Hermioni in Ronu premagati zlo in Lorda Voldemorta.

LEGO Harry Potter 75957 Reševalni čaroben avtobus-24%
44,99 € 33,80 €

Odlična cena

Pridružite se Harryju Potterju na divji, čarobni vožnji v Reševalnem avtobusu. Odprite tečajno stransko ploščo za dostop do notranjosti trinadstropnega avtobusa in naložite Harryjev kovček. Prav tako se lahko zabavate na najvišjem nadstropju avtobusa, samo odprite streho! Stan izdaja vozovnice in Ernie Boulevard še vedno obvlada svoje vozne sposobnosti, zato bodite pozorni na posteljo, ki se premika naprej in nazaj, ne udarjajte v lestenec, ki leti okrog – to bo nemirno potovanje!

LEGO čarobna bitja,Harry Potter (75952)
54,99 € 43,92 €

Pobegnite v svet domišljije z nizom **čarobnih bitij 75952 **. Igrača ponuja dovolj prostora za vse! Pomagajte Mlocku, Jakobu, Tini in Queenie pri opravilih okoli krajev, kjer živi vsaka čarobna žival in jih naučite, kako skrbeti zanje. Zabavajte se z fantastičnimi živalmi, raziskujte, mešajte napitke in poskrbite za čarobna bitja.