Sašo Šketa: Seksi presne sladice

Znamka: Naša številka: 890550

Sašo Šketa: Seksi presne sladice

Knjiga Seksi presne sladice vsebuje enostavne in privlačne recepte presnih sladic, za katere ni potrebna draga kuhinjska oprema ali eksotične sestavine. Celoten opis

13.59

14,90 € Vključno z DDV
13,59 €

Naša številka: 890550

Predstavitev

Opis artikla

Predstavljaj si enostavne, slastne in zdrave sladice. Takšne, ki jih pripraviš zlahka in v njih noro uživaš brez kančka slabe vesti. Ker veš, kaj ješ. Mamljivo, kajne? Seksi presne sladice so vse to in še več. So zbirka preverjenih receptov s katerimi navdušiš najprej sebe, nato pa prijatelje, družino in bližnje.

Brez drage kuhinjske opreme, z dostopnimi sestavinami in enostavnimi tehnikami priprave. Recepti, ki živijo v tvoji kuhinji, knjižno polico pa obiščejo le izjemoma.

Knjiga Seksi presne sladice vsebuje enostavne in privlačne recepte presnih sladic, za katere ni potrebna draga kuhinjska oprema ali eksotične sestavine. V njej se nahaja 38 preverjenih eceptov, s katerimi navdušiš sebe, prijatelje in družino.

Vsi recepti so v celoti opremljeni s celostranskimi barvnimi fotografijami. Sladice so veganske in, kar je najbolj pomembno, so zdrave in privoščimo si jih lahko brez slabe vesti.

Avtor že več let objavlja recepte na spletu (www.presno.si, www.sketa.si), zadnje čase pa je pogosto prisoten v medijih (Siol.net, Lisa, RTV Slo, Had.si.)

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Sketa 7
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 86
  • Dimenzije: 14,9 × 21,0 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst kulinarika
Založnik Avrora As
Vezanje mehka
Leto izdaje 2015
ISBN 9789612850425
Število strani 86