Ana Žontar Kristanc: Anina kuhinja po navdihu

Znamka: Naša številka: 1311496

Ana Žontar Kristanc: Anina kuhinja po navdihu

V knjigi boste tako našli mnogo zanimivih in uporabnih receptov, kot je pripravljena pica v ponvi, pa čokoladni kolač iz ajdove kaše in japonske nekaj centimetrov debele puhaste palačinke, domača azijska sladko-kisla omaka in še mnogo več. Celoten opis

22.9

22,90 € Vključno z DDV

Naša številka: 1311496

Predstavitev

Opis artikla

Ana Žontar Kristanc: Anina kuhinja po navdihu

AVTORICA O SEBI: Živjo! :) Moje ime je Ana Kristanc in sem hranoholik. Priznam! Če boste kdaj na tržnici opazili kakšno dekle, ki kot 5 letna punčka v trgovini z barbikami poskakuje od enega štantka do drugega, potem bom to zagotovo jaz. Že od otroštva sem rada kuhala in jedla dobro hrano. Kot otrok sem bila najbolj srečna, ko je bilo na meniju kakšno družinsko praznovanje. Srečna zato, ker sem vedela, da bo veliko pripravljene domače dobre hrane in ni ga boljšega občutka, kot deliti res dobro hrano z dobro družbo. Temu jaz rečem kvalitetno nabiranje kalorij. ;)

Če bi me kdo pri 18. letih vprašal, s čim bi se rada preživljala, ko bom odrasla, moj odgovor zagotovo ne bi bil s kuhanjem. Čisto iskreno, koliko ljudi pri teh letih pa ve, kaj bi radi počeli do konca svojega življenja? In še dobro, da sem se odločila za študij prava, saj me je le-ta pripeljal do spoznanja, da je kuhanje to, kar si res želim početi do konca življenja. Najbrž se sprašujete, kako gresta skupaj pravo in kuhanje? Popolnoma enostavno. Moj izbrani študij mi ni omogočal nobenega ustvarjanja (piflanje non-stop) in tako sem vso svojo ustvarjalno žilico namenila ustvarjanju v kuhinji.

Odkrila sem, da zame ni lepšega občutka na svetu, kot nasmeh ali zadovoljstvo na obrazu osebe za katero kuham ali pečem. Tako sem se odločila, da svoje preizkušene recepte delim tudi z drugimi, ter začela pisati ta blog. Ker pa sem takrat kuhala v kuhinji mojih staršev, je moje kuhanje potekalo takole – večer prej odprem hladilnik, potem celo noč naglas razmišljam o raznih kombinacijah sestavin (ter tako spravljam fanta ob njegov lepotni spanec) in naslednji dan preizkusim če moje zamisli lahko uspejo tudi v resničnosti. Rezultati so bili do zdaj kar obetavni.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Artish
  • Vezava: trda
  • Število strani: 220
  • Drugi avtor: Kristijan Žontar
  • Leto izdaje: 2018
  • Dimenzije: 25,5×19,5×3cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst kulinarika
Založnik Avrora As
Vezanje trda
Leto izdaje 2018
ISBN 9789619398357
Število strani 220