Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

BAM , Urška Jerman: Knjiga receptov - Sladki prigrizki

BAM , Urška Jerman: Knjiga receptov - Sladki prigrizki

Številka: 4582300
Odlična cena
Ko blagovna znamka BAM in Urška Jerman, ki ustvarja pod imenom Cake O'Clock, združita moči, nastane BAM knjiga receptov: Sladki prigrizki. Knjiga vsebuje 51 različnih receptov za pripravo piškotov, sladic v kozarcih in drobnega peciva. Celoten opis
19,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
22.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 4582300

Predstavitev

BAM, Urška Jerman: Knjiga receptov – Sladki prigrizki, trda vezava

BAM knjiga: Sladki prigrizki vsebuje 51 različnih receptov za pripravo piškotov, sladic v kozarcih in drobnega peciva. Recepti niso prezahtevni, sestavine zanje pa so dostopne vsem. Zapisani so tako, da bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije. Knjiga ponuja recepte za pripravo različnih vrst piškotov. Pripravite popularne ameriške piškote, medenjake, slavne linške piškote ali sočne jaffa piškote, v katere bo vsak z veseljem ugriznil. Nadaljujete na poglavje z več kot desetimi različnimi recepti za pripravo sladic v kozarcih. Razpon različnih kombinacij okusov sega vse od klasičnega čokoladnega belega moussa z jagodami do čokoladnega Baileys-a v kozarcu. Na koncu vstopite še v svet priprave drobnega peciva, kjer najdete mešanico tradicionalnih receptov v kombinaciji različnih struktur in okusov drobnega peciva.

Vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj je v knjigi nekaj prostora namenjeno tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, ki jih je potrebno upoštevati pri peki. V knjigi so poleg fotografij vseh sladic tudi nazorno opisani koraki priprave, ob vsakem receptu pa vas čakajo dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobite s pripravo recepta.

BAM, Urška Jerman: Knjiga receptov - Sladki prigrizki, trda vezava

Podrobnosti

Avtor Urška Jerman
Jezik slovenski
Založba Moja čokolada
Vezava trda vezava
Število strani 178
Dimenzije 21,5 × 30 cm