Fackelmann STAR nož za kruh
14,46 € 11,50 €

Nož za kruh STAR od znamke FACKELMANN ima polno kovinsko telo z rezilom z veliko ostrine. Nož je idealen za rezanje kruha, pekovskih izdelkov in druge suhe hrane in je pomočnik v vsaki kuhinji.

Fackelmann STAR univerzalni nož
9,37 € 7,70 €

Univerzalni nož STAR od znamke FACKELMANN je sestavljen iz rezila iz nerjaveče kovineveliko ostrino. Nož je primeren za rezanje mesa, rib in zelenjave in je en od osnovnih pripomočkov kuharjev.

Fackelmann STAR nož Santoku
15,24 € 12,20 €

Nož Santoku STAR od znamke FACKELMANN ima celotno kovinsko konstrukcijo vključno z rezilom z visoko ostrino. Nož je primeren za rezanje mesa, rib in zelenjave in je en od osnovnih pripomočkov kuharjev.

Fackelmann STAR nož za zelenjavo
9,75 € 7,70 €

Nož za zelenjavo STAR od znamke FACKELMANN, v povsem srebrnem dizajnu, nudi izjemno ostrost. Odličen za enostavno in hitro rezanje in sekanje zelenjave ali sadja. Pomaga v vsaki kuhinji in spada v osnovno opremo kuharjev.

Fackelmann STAR kuhinjski nož
16,42 € 13 €

Kuhinjski nož STAR od znamke FACKELMANN celo-kovinski Japan nudi izjemno ostrino. Nož je primeren za skoraj vse, od rezanja zelenjave do rezanja rib in mesa in je pomočnik v vsaki kuhinji. Dober nož je osnovna oprema kuharjev.