Claber ura krmilna Aquauno Pratico Plus (8414)

Znamka: Claber Naša številka: 1002880

Claber ura krmilna Aquauno Pratico Plus (8414)

Enostavna krmilna ura omogoča vzpostavitev režima zalivanja z uporabo zgolj dveh gumbov. Opremljena je z LED indikatorjem stanja ter je odporna na udarce in izredne vremenske razmere. Poleg tega, omogoča povezavo s senzorjem za dež za optimalno vzpostavitev režima zalivanja. Celoten opis

52.1

52,10 € vključno z DDV Redna cena: 66,04 €, Prihranite 13,94 € (21 %)

Naša številka: 1002880

Predstavitev

Opis artikla

Aquauno Pratico Plus

Enostavna krmilna ura omogoča vzpostavitev režima zalivanja z uporabo zgolj dveh gumbov – preprosto pritisnite zelen gumb za zagon programa, nato pa rdeč gumb za zaključek zalivanja. Krmilna ura ima vgrajen sistem, ki si zapomni čas, ki je pretekel med dvema operacijama, kar omogoča ponavljanje programa vsak dan ob istem času (najdaljše trajanje je 60 minut). Opremljena je z LED indikatorjem stanja, ki označuje vse faze programiranja in lahko prikazuje čase, ki ste jih nastavili. Čas zalivanja lahko nastavite tudi s preprosto pulzno kodo, z uporabo dveh gumbov in LED lučke.

Enota je opremljena s pralnim filtrom iz nerjavečega jekla, deluje pa na napajanje iz ene 9 V baterije, ki lahko napaja enoto celo sezono. Vse elektronske komponente v krmilni uri so popolnoma zaprte. Poleg tega, omogoča povezavo s senzorjem za dež za optimalno vzpostavitev režima zalivanja.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije: 81×190×105 mm
  • Teža: 480 g
  • Material: ABS plastika
  • Delovni tlak: 0,2 – 12 bar
  • Napajanje: 9 V baterija

Garancija: 2 leti

tekst


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%