Maped Vrt kreativni set

Znamka: Maped Naša številka: 1399019

Maped Vrt kreativni set

Kreativen set, ki združuje kar 3 ustvarjalne aktivnost, lepljenje, barvanj in štemplanje ter tako prinese veliko zabave in razvijo otrokovo ustvarjalnost. Primeren je za otroke od 4. leta starosti. Celoten opis

10.31

12,90 € Vključno z DDV
10,31 €
-20%

Naša številka: 1399019

Predstavitev

Opis artikla

Maped Vrt, kreativni set

  • Pobarvaj in si ustvari svojo lasten vrt, ki je lahko nato tudi odlična igrača!
  • Domiselna kreativna aktivnost za najmlajše, ki združuje 3 aktivnosti, barvanje, lepljenje in štemplanje.
  • Set vključuje: 1 pop-up kuliso, 1 list nalepk, 12 barvic, 6 štampiljk, blazinica za štampiljke, 2 kartici za kreiranje in osnovno ploščo..
  • Dimenzije: 270 × 210 × 50 mm
  • Primerno za otroke od 4. leta dalje.

Zakaj izbrati znamko Maped?

Pri podjetju Maped verjamejo, da otroška kreativnost nima meja, zato so uporabili svoje izkušnje ter razvili linijo Creativ, ki spodbuja otroško domišljijo in njihove umetniške sposobnosti. Otroci bodo ustvarjali, se ob tem zabavali ter nato svoje kreacije uporabili pri igri.

Podjetje Maped je bilo ustanovljeno leta 1947 v Annecyju – Haute-Savoie. Kot oblikovalec in proizvajalec šolskih, pisalnih in pisarniških izdelkov, je Maped edini igralec v industriji pisalnih potrebščin za oblikovanje, proizvodnjo in distribucijo tako široke in ekskluzivne ponudbe. Funkcionalne inovacije, modern dizajn in kakovostni izdelki so podjetju omogočile, da je uveljavil svoj ugled po vsem svetu.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 4. leta