Maped Maska, kreativni set

Znamka: Maped Naša številka: 1399016

Maped Maska, kreativni set

Kreativna aktivnost, kjer lahko na prosojno tablo s piši briši flumastri otroci rišejo in to ponavljajo, kolikor hočejo. Set je primeren za otroke od 6. leta dalje. Celoten opis

15.91

19,89 € Vključno z DDV
15,91 €
-20%

Naša številka: 1399016

Predstavitev

Opis artikla

Maped Maska, kreativni set

  • Uživaj na potepu okoli sveta, kjer boš spoznal kulturo 5 kontinentov.
  • Vsebuje prosojno tablo, na katero lahko pišeš s piši briši flumastri, ki omogočajo, da začneš znova in znova in tako se zabava nikoli zares ne konča.
  • Domiselna kreativna aktivnost za najmlajše.
  • Set vključuje: 1 prosojno tablo, 1 krpico za brisanje, 15 kartic za kreiranje, 10 PIŠI BRIŠI flomastri in 1 brisalec.
  • Dimenzije: 340 × 50 × 240 mm
  • Primerno za otroke od 6. leta dalje.

Zakaj izbrati znamko Maped?

Pri podjetju Maped verjamejo, da otroška kreativnost nima meja, zato so uporabili svoje izkušnje ter razvili linijo Creativ, ki spodbuja otroško domišljijo in njihove umetniške sposobnosti. Otroci bodo ustvarjali, se ob tem zabavali ter nato svoje kreacije uporabili pri igri.

Podjetje Maped je bilo ustanovljeno leta 1947 v Annecyju – Haute-Savoie. Kot oblikovalec in proizvajalec šolskih, pisalnih in pisarniških izdelkov, je Maped edini igralec v industriji pisalnih potrebščin za oblikovanje, proizvodnjo in distribucijo tako široke in ekskluzivne ponudbe. Funkcionalne inovacije, modern dizajn in kakovostni izdelki so podjetju omogočile, da je uveljavil svoj ugled po vsem svetu.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priporočena starost od 6. leta