Prevzemno mesto Kranj

Spoštovani kupci, naša spletna trgovina tudi v teh razmerah deluje nemoteno. Vsa naša prevzemna mesta so odprta kot običajno in še vedno lahko koristite vse načine plačil. V prevzemnih mestih spoštujemo ukrepe o obveznem nošenju mask, vzdrževanju fizične distance in dezinfekciji rok v zaprtih javnih prostorih. V skrbi za vašo varnost in varnost naših zaposlenih, vas prosimo, da ta pravila dosledno spoštujete. Medtem ko prevzem artiklov na prevzemnih mestih poteka nemoteno, pa z ukrepom Vlade prosta prodaja artiklov na prevzemnih mestih trenutno ni omogočena. Prečkanje občinske meje je ob upoštevanju priporočil NIJZ dovoljeno za izjeme, med drugim za dostop do trgovin in storitev v drugi občini, če jih v občini prebivališča ni. Med prehajanjem občinske meje za obisk prevzemnega mesta in brezkontakten prevzem artiklov, potrebujete potrdilo, da vas naročilo čaka na našem prevzemnem mestu (potrdilo ste prejeli na elektronski naslov/SMS) in izpolnjen obrazec, ki ga najdete na tej povezavi. Tako ne boste ostali brez svojih (morebiti že plačanih) naročil in artiklov, ki jih nujno potrebujete. Prosimo vas, da pri tem upoštevate vsa navodila in priporočila uradnih organov. Hvala za razumevanje. Za brezkontaktni osebni prevzem priporočamo, da ob nakupu izberete spletno plačilo s kreditno kartico ali nakazilom na TRR. Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo. #SKUPAJVVSEM

Delovni čas

Pon - pet: 8:00 - 19:00
Sob:8:00 - 12:00
Nedelja in prazniki zaprto.

Naslov

Jelenčeva ulica 1 (IBI center)
4000 Kranj

Možnosti plačila

Gotovina, plačine kartice, kreditne kartice, na obroke s karticami.

Možnosti plačila

  • Gotovina
  • Plačilne kartice
  • Kreditne kartice: Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club, American Express
  • Na obroke s karticami: Diners Club in obročno kreditno kartico Visa Electron za stranke Abanke.

Kako do nas?

GPS 46°14'49.2"N, 14°21'54.5"E

Z avtom

Če prihajate po avtocesti iz smeri Ljubljana, izberete izvoz Kranj - vzhod in v nato krožnem križišču 3. izvoz proti Kranju. V naslednjem krožnem križišču izberete 2. izvoz in nadaljujete naravnost približno 3 kilometre, kjer nato zavijete desno k IBI Centru.

Če prihajate iz mesta iz smeri zdravstveni dom Kranj, nadaljujete naravnost v smeri Zg. Jezersko, Ljubljana približno 1 kilometer, kjer nato zavijete levo k IBI Centru.

Druge informacije

  • Naročilo kupec lahko prevzame v 5 delovnih dneh, kje se kot delovni dan šteje tudi sobota.
  • Prevzemno mesto je v celoti dostopno z invalidskim vozičkom.
  • Brezplačno parkiranje.
  • Hiter in udoben prevzem malih in velikih paketov do teže 100 kg.

Artikli z označbo »Na zalogi« se nahajajo v našem skladišču in so lahko na voljo za prevzem v prevzemnem mestu Kranj še isti delovni dan po 14. uri oz. po prejemu sporočila, če je spletno naročilo oddano in potrjeno najkasneje do 12. ure.

Fotografije