VIP klub

VIP klub je namenjen najbolj zvestim uporabnikom spletne trgovine mimovrste=). Kot delu tega izbranega kroga vam pripadajo ekskluzivne ugodnosti, s katerimi bo spletno nakupovanje še bolj priročno in praktično, ponudili pa vam bomo tudi priložnosti za še ugodnejše nakupe.

Pogoji za članstvo v VIP klubu

Članstvo v VIP klubu avtomatično pripada vsakemu članu mimovrste=), ki v tekočem koledarskem letu opravi:

  • vsaj 10 zaključenih nakupov v minimalni vrednosti posameznega nakupa 50 € ali
  • skupno vrednost zaključenih nakupov za 800 €. ​

Pri tem se štejejo izključno spletni nakupi registriranih uporabnikov, opravljeni na www.mimovrste.com. Stroški dostave niso zajeti v skupno vrednost nakupa.​​

Pri tem se štejejo tako zaključeni nakupi opravljeni na fizično osebo kot tudi tisti, ki jih uporabnik opravi kot pravna oseba (na podjetje, registrirano znotraj svojega uporabniškega profila). Naročilo je zaključeno, ko ga uporabnik prejme račun za prevzeto naročilo. Nakupi, opravljeni na pravno osebo, se upoštevajo le v primeru, da je ta e-poštni naslov enak e-poštnemu naslovu člana mimovrste=). Prenos VIP članstva iz enega uporabniškega računa na drugega ni mogoč.

VIP statusi pri nakupih pravnih oseb so vezani na uporabniški račun skrbnika in ne na vse nakupe podjetja. Primer: Če za eno podjetje nakupe opravlja več uporabnikov z različnimi uporabniškimi računi na mimovrste=), se posameznemu uporabniku k njegovem VIP statusu upoštevajo le zaključeni nakupi, opravljeni z njegovega skrbniškega računa in ne skupni nakupi podjetja. Če eden od teh skrbnikov doseže pogoje za VIP status, se ta ne prenese na ostale skrbnike, ampak se to zgodi šele takrat, ko tudi ti skrbniki izpolnijo pogoje za VIP klub.

V primeru, da uporabnik artikel vrne, se vrednost nakupa odšteje od skupnega števila in vrednosti nakupov, ki uporabniku zagotovijo VIP status. Če posledično tudi kriteriji za članstvo VIP kluba niso izpolnjeni, se uporabniku VIP status odvzame.

Aktivacija članstva

Nove člane VIP kluba aktiviramo 21 dni po prevzemu naročila in ko uporabnik izpolnjuje pogoje članstva. Članstvo v VIP klubu po aktivaciji obdržite do vključno 31. decembra naslednjega koledarskega leta, ko se preveri ustrezanje pogojem za podaljšanje članstva.

Kaj to pomeni?

  • Če ste kriterije za včlanitev dosegli decembra 2018, vaše članstvo v VIP klubu velja do vključno 31. decembra 2019.
  • Če kriterije za včlanitev dosežete že januarja 2019 vaše članstvo v VIP klubu velja do vključno 31. decembra 2020.

Pogoji za podaljšanje članstva so enaki pogojem za vključitev v VIP klub. Podaljšanje članstva velja do vključno 31. decembra naslednjega koledarskega leta.

Upravitelj VIP kluba si pridržuje pravico do vključitve posameznega uporabnika v VIP klub tudi v primeru, ko uporabnik ne izpolnjuje pogojev za članstvo v VIP klubu. Upravitelj VIP kluba si pridržuje pravico do spreminjanja in dopolnjevanja pravil VIP kluba in programov ugodnosti, o čemer bo pravočasno obveščal svoje člane prek elektronske pošte.

Upravitelj si pridržuje tudi pravico do izključitve uporabnika iz VIP kluba, če ugotovi, da je uporabnik želel zlorabiti ugodnosti VIP kluba v nepoštene namene.

Ugodnosti za člane VIP kluba

VIP status vam prinaša:

  • brezplačno dostavo* in prevzem za vsa naročila,
  • možnost vračila artiklov v 60 dneh**,
  • ekskluzivne ponudbe z izjemnimi prihranki.

* V brezplačno dostavo ni vključena posebna dostava. Za dostavo na dom (s Pošto Slovenije ali DPD) in izbranim načinom plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek 1 €.
** Vračila v 60. dneh niso možna, če je račun izdan na podjetje ali drugo pravno osebo.