Trgovina in prevzemno mesto Ljubljana - BTC - HALA 8

POMEMBNO OBVESTILO
Spoštovani kupci, naša spletna trgovina tudi v teh razmerah deluje nemoteno. Vsa naša prevzemna mesta so odprta kot običajno in še vedno lahko koristite vse načine plačil. V prevzemnih mestih spoštujemo ukrepe o obveznem nošenju mask, vzdrževanju fizične distance in dezinfekciji rok v zaprtih javnih prostorih. V skrbi za vašo varnost in varnost naših zaposlenih, vas prosimo, da ta pravila dosledno spoštujete. Medtem ko prevzem artiklov na prevzemnih mestih poteka nemoteno, pa z ukrepom Vlade prosta prodaja artiklov na prevzemnih mestih trenutno ni omogočena. Prečkanje občinske meje je ob upoštevanju priporočil NIJZ dovoljeno za izjeme, med drugim za dostop do trgovin in storitev v drugi občini, če jih v občini prebivališča ni. Med prehajanjem občinske meje za obisk prevzemnega mesta in brezkontakten prevzem artiklov, potrebujete potrdilo, da vas naročilo čaka na našem prevzemnem mestu (potrdilo ste prejeli na elektronski naslov/SMS) in izpolnjen obrazec, ki ga najdete na tej povezavi. Tako ne boste ostali brez svojih (morebiti že plačanih) naročil in artiklov, ki jih nujno potrebujete. Prosimo vas, da pri tem upoštevate vsa navodila in priporočila uradnih organov. Hvala za razumevanje. Za brezkontaktni osebni prevzem priporočamo, da ob nakupu izberete spletno plačilo s kreditno kartico ali nakazilom na TRR. Verjamemo, da nam bo skupaj uspelo. #SKUPAJVVSEM

Delovni čas

Pon - pet: 8:30 - 20:00
Sob:9:00 - 20:00
Nedelja in prazniki zaprto.

Naslov

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, BTC
Hala 8, vhod je iz Hrvaške ceste.

Možnosti plačila

Gotovina, plačilne kartice, kreditne kartice, na obroke s karticami, hitri kredit.

Kako do nas?

Prevzemno mesto se nahaja v Hali 8 (BTC, Šmartinska 152), vhod je iz Hrvaške ceste. Prevzemno mesto se nahaja v Hali 8 poleg trgovine Hofer in fitnesa FITINN.

GPS 46°04'06.5"N 14°32'40.2"E

Možnosti plačila

  • Gotovina
  • Plačilne kartice
  • Kreditne kartice: Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners Club, American Express
  • Na obroke s karticami: s kartico Diners Club in obročno kreditno kartico Visa Electron za stranke Abanke.
  • Hitri kredit Summit Leasing.

Druge uporabne informacije

  • Naročilo lahko kupec prevzame v 5 delovnih dneh, kje se kot delovni dan šteje tudi sobota.
  • Prevzemno mesto trenutno na žalost še ni dostopno z invalidskim vozičkom. Rešitev pričakujemo kmalu.
  • Brezplačno parkiranje.
  • Hiter in udoben prevzem malih in velikih paketov do teže 100 kg.

Artikli z označbo »Na zalogi« se nahajajo v našem centralnem skladišču in so lahko na voljo za prevzem v prevzemnem mestu BTC še isti delovni dan po 16. uri, če je spletno naročilo oddano in potrjeno najkasneje do 14. ure.

Fotografije