KETER E-kompostnik, 470 l

KETER E-kompostnik, 470 l

Številka: 873094
Odlična cena
Plastični kompostnik s podstavkom Keter E-kompostnik je izdelan tako, da zrak v njem kroži in pospešuje razgradnjo bioloških materialov. Prostornina 470 l je primerna za uporabo na manjših in srednje velikih vrtovih. Celoten opis
49,90 €
36,99 €
-25%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
19.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 873094

Predstavitev

Tehnične podrobnosti:

Splošne informacije:

Keterjev E-kompostnik s podstavkom je s prostornino 470 l primeren za kompostiranje na manjših in srednje velikih vrtovih. Ima 1 loputo, skozi katero kompostnik polnite, ter spodnja vratca za enostavno odstranjevanje že narejenega komposta. Notranja stena povezuje kompostnik in povečuje njegovo vzdržljivost. Deli kompostnika so oblikovani tako, da lahko izdelek na enostaven način sestavite brez dodatnega orodja.

Kompostnik je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike. Za uspešno kompostiranje mora biti organska vsebina namešana v razmerju 30 : 1 (ogljik : dušik). Vlažnost vsebine ohranjajte na 50 – 60 %. Kompostirni material mešajte, da zagotovite dovoljšen dotok zraka. Večje organske odpadke razrežite ali razsekajte na manjše kose, preden jih odvržete v kompostnik. Za uspešno in hitro kompostiranje dodajte majhno količino navadne zemlje ali že kompostirani humus.

Tehnične podrobnosti:
  • Dimenzije: 79 cm x 79 cm x 79 cm
  • Prostornina: 470 l
  • Teža: 15,2 kg
  • Material: vodoodporna plastika
  • Število loput za polnjenje kompostnika: 1