KETER kompostnik Eco, 320 l (219452)
29,90 €

25 €

Plastični kompostnik Keter Eco 320 l (219452) je izdelan tako, da zrak brez težav kroži in pospešuje razgradnjo bioloških materialov. Prostornina 320 l je primerna za uporabo na manjših vrtovih.


KETER hišica s toboganom in tunelom FUNTIVITY PLAY HOUSE, zelena
155,20 €

Odlična cena

Igralnica s toboganom in vhodnim tunelom, ki bo vašim najmlajšim prav gotovo zelo všeč. Keter Funtivity PlayHouse , vrtna igralnica je izdelana iz trpežne plastike in se ponaša z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


KETER otroška vrtna hišica FOLDABLE PLAYHOUSE, bež
83,99 €

74,90 €

Odlična cena

Igralnica v katero se bodo vaši najmlajši zaljubili. Keter zložljiva PlayHouse, vrtna hišica za igro, je izdelana iz trpežne plastike in se ponaša z UV zaščiti, zato ne bo zbledela. Uporabite jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem ter jo sestavite povsem brez orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


KETER vrtna hiša Factor 8x8
1.090,90 €

949,99 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Vrtna hiša Keter predstavlja odlično in inteligentno rešitev za shranjevanje. Hiša je popolnoma odporna proti slabim vremenskim razmeram. Tlorisne dimenzije hiše: 255 × 256,5 cm (Š x D).


KETER vrtna hiša Scala 6x5-23%
549,90 €

419,99 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Plastična hiša brez vzdrževanja od proizvajalca Keter. – Za Keter hiše je značilen lep design, kakovost in skrajna stabilnosti zaradi kovinske ojačitve. Tlorisne dimenzije hiše: 185 × 152 cm (Š x D).


KETER E-kompostnik s podstavkom, 470 l
49,90 €

39,20 €

Plastični kompostnik s podstavkom Keter E-kompostnik je izdelan tako, da zrak v njem kroži in pospešuje razgradnjo bioloških materialov. Prostornina 470 l je primerna za uporabo na manjših in srednje velikih vrtovih.


KETER cvetlična posoda CUBE PLANTER L, rjava
28,60 €

Zadnji kos!

Cvetlični lonec odlikuje odpornost na raznolike vremenske razmere ter s tem škodljivo sončno svetlobo. Keter CUBE PLANTER L ima dodelan lesni dizajn, kljub temu, da vzdržljivost prinaša plastika v izgledu lesa. Izgleda odlično z zaradi naravnega skladnega videza zato se bo podajal k prav vsakemu okolišu ter primerno služil svoji namembnosti.


KETER cvetlični lonec COZIES S, siv
17 €

Zadnji kos!

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES S je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Zasnova pletenega vzorca in minimalistične sive barve naredita vašo notranjo ali zunanjo podobo dovršeno.


KETER cvetlično korito RATTAN PLANTER L
29,90 €

Zadnji kos!

Zaradi višine 73 cm ta cvetlično korito izstopa in ostane neopaženo. Plastična konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dodatno UV zaščito. Ponaša se z videzomimitacije ratana in se lahko uporablja tako v dnevnih sobah kot tudi v verandah. Klasična barvita zasnova še posebej prispeva k atraktivnemu dizajnu.


KETER komplet 4 predalov Click Bin, srednje veliki
7,83 €

6,30 €

Zadnji kos!

20 % popusta na izbrane artikle znamke Keter s kodo MDHSI3 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.
Komplet 4 praktičnih predalov Click Bin s prostornino 1,3 l. Idealno za shranjevanje vijakov, žebljev in drugih predmetov.

KETER komplet cvetličnih loncev različne velikosti S + M + L CYLINDER, antracitni
52 €

Komplet 3 cvetlični lonec različnih velikosti v antracitni barvni zasnovi. Keter Cylinder je privlačen dodatek vašemu stanovanju, hiši ali vrtu. Cvetlični lonci so izdelani iz trpežne plastike in so opremljeni z drenažnim sistemom, ki poskrbi za odvajanje odvečne vode. Njihova **robustna konstrukcija **zagotavlja primerno stabilnost.


KETER kovček za orodje Master Pro 26", rdeče/sivo/črn
39,90 €

31,20 €

Zadnji kos!

20 % popusta na izbrane artikle znamke Keter s kodo MDHSI3 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.
Robusten kovček za orodje Keter Master Pro 26" je popoln sistemski organizator. Nadvse priročen je v gospodinjstvu za manjša vsakdanja orodja in nepogrešljiv v delavnici. Njegove dimenzije znašajo 66 × 28,7 × 26,6 cm.

KETER kreativna otroška miza za ustvarjanje
24 €

Zadnji kos!

Plastična miza za ustvarjalno igro vaših otrok v sobi ali na vrtu. Tabela Keter Creative Fun je izdelana iz zelo trpežne-barvne plastike s UV zaščito, ki traja več let. Praktični predeli za shranjevanje omogočajo pričarati praktičen ustvarjalni oziroma delovni prostor. -Sedež je primeren za otroke od 1,5 do 5. leta.


KETER ležalnik PACIFIC, antraciten
139,90 €

111,90 €

Kakovosten udoben ležalnik. Prav gotovo gre za potreben dodatek k vašem vrtu v spomladansko-poletnih dneh – ležalnik vam ob svoji funkcionalnosti ponuja tudi atraktiven dizajn. Zadostna širina zagotavlja učinkovito porazdelitev teže. Zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko preprosto nastavite položaj, ki si ga želite. Ležalnik Keter je izdelan v naravni imitaciji lesa, hkrati pa zagotavlja povsem enostavno nego in je odporen na neugodne vremenske razmere.


KETER ležalnik PACIFIC, cappucino
112 €

Sprostitveni ležalnik, ni le elegantno dopolnilo vašega vrta, ampak tudi prijeten prostor za počitek. Dovolj je širok in ponuja možnost odlaganje še ostalih priročnih reči. Ne glede na to, ali ležite ali sedite, zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko enostavno najdete udoben položaj za počitek. Ležalnik Keter v imitaciji naravnega ratana.


KETER miza UNITY XL 207L, rjava
197,20 €

Zadnji kos!

Mobilna elegantna miza s prostorom za shranjevanje pripomočkov za žar v imitaciji lesa. KETER UNITY 207L v rjavi barvi z dimenzijo 90 × 134 × 52 cm (v × š × d), nosilnostjo 50 kg in težo 22 kg vsebuje ploščo iz nerjavečega jekla za pripravo jedi in ima dovolj prostora za shranjevanje.


KETER mobilna škatla za orodje
42,09 €

34,70 €

20 % popusta na izbrane artikle znamke Keter s kodo MDHSI3 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.
Praktična in velika škatla za orodje na kolesih.

KETER ležalnik PACIFIC, cappucino - Odprta embalaža
105,83 €

Odprta embalaža

Sprostitveni ležalnik, ni le elegantno dopolnilo vašega vrta, ampak tudi prijeten prostor za počitek. Dovolj je širok in ponuja možnost odlaganje še ostalih priročnih reči. Ne glede na to, ali ležite ali sedite, zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko enostavno najdete udoben položaj za počitek. Ležalnik Keter v imitaciji naravnega ratana.


KETER omara MAGIX
78,35 €

69,60 €

20 % popusta na izbrane artikle znamke Keter s kodo MDHSI3 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.
Omara MAGIX z nosilnostjo 30 kg.

KETER otroška vrtna hišica RANCHO PLAYHOUSE, zelena
109,99 €

98,90 €

Odlična cena

Igralnica za otroke izdelana iz trajne plastike. Otroška vrtna hišica je na voljo v prijetnih živih barvah, ki ne bodo zbledele zaradi UV zaščite. Uporabljate jo lahko tudi v zaprtih prostorih in na prostem, ob montaži pa ne boste potrebovali orodja. Hišica je primerna za otroke od 2 do 6 let.


KETER vrtna hiša Oakland 757
1.199,90 €

1.049,99 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Plastična hiša brez vzdrževanja od proizvajalca Keter. – Udobno gibanje po hiši zagotavlja okno skozi katerega prihaja veliko svetlobe. Tlorisne dimenzije hiše: 229 × 223 cm (Š x D).


KETER vrtna hiša Factor 6x6-27%
799,90 €

579,99 €
+ brezplačna dostava

Odlična cena

Vrtna hiša Keter predstavlja odlično in inteligentno rešitev za shranjevanje. Hiša je popolnoma odporna proti slabim vremenskim razmeram. Tlorisne dimenzije hiše: 196 × 178 cm (Š x D).


KETER skrinja Glenwood 390L (47/29)
129,90 €

104,90 €

Robustna skrinja iz kakovostne plastike s kapaciteto 390 litrov. Odlična rešitev za shranjevanje vrtnega orodja in opreme, blazin in drugih predmetov.


KETER cvetlična posoda LARGE CYLINDER, rjav
29,70 €

Cvetlična posoda velikosti L v rjavi barvi. Keter cvetlična posod Large Cylinder je privlačen dodatek vašemu stanovanju, hiši ali vrtu. Izdelan je iz trajne plastike in opremljen z drenažnim sistemom za odvajanje odvečne vode. Ponaša se z robustno konstrukcijo, ki zagotavlja primerno stabilnost.


KETER cvetlična posoda SMALL CYLINDER, antracitna
12,50 €

Cvetlična posoda v velikost S je na voljo v antracitni barvi. Keter cvetlična posoda Small Cylinder je privlačen dodatek vašemu stanovanju, hiši ali vrtu. Izdelan je iz trajne plastike in opremljen z drenažnim sistemom za odvajanje odvečne vode. Ponaša se z robustno konstrukcijo, ki zagotavlja primerno stabilnost.


KETER cvetlična posoda SMALL CYLINDER, rjava
12,50 €

Velikost cilindra je S in je na voljo v rjavi barvi. Keter cvetlična posoda Small Cylinder je privlačen dodatek vašemu stanovanju, hiši ali vrtu. Izdelan je iz trajne plastike in opremljen z drenažnim sistemom za odvajanje odvečne vode. Ponaša se z robustno konstrukcijo, ki zagotavlja primerno stabilnost.


KETER cvetlični lonec COZIES L, peščen
27,90 €

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES L je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Dizajn pletenega vzorca in fine peščene barve, ki prijetno popestri vašo notranjost ali zunanjost.


KETER cvetlični lonec COZIES L, siv
27,90 €

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES L je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Zasnova pletenega vzorca in minimalistične sive barve naredita vašo notranjo ali zunanjo podobo dovršeno.


KETER cvetlični lonec COZIES L, temno vijoličen
27,90 €

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES L je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Dizajn pletenega vzorca in obdelava v temno vijolični barvi poskrbi za stilsko dovršenost v ali zunaj vašega doma.


KETER cvetlični lonec COZIES S, rjav
17,20 €

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES S je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Dizajn pletenega vzorca in obdelava iz rjave barve poskrbi za stilsko dovršenost v ali zunaj vašega doma.


KETER cvetlični lonec COZIES S, temno vijoličen
17,20 €

Cvetlični lonec s posodo za posaditev v notranjosti. Keter COZIES S je izdelan iz visoko kakovostne plastike, enostavne za vzdrževanje, ki je prav tako odporna na vremenske razmere, dež in sonce. Dizajn pletenega vzorca in obdelava v temno vijolični barvi poskrbi za stilsko dovršenost v ali zunaj vašega doma.


KETER delovna škatla Rigid, 60 cm
25,95 €

21,30 €

20 % popusta na izbrane artikle znamke Keter s kodo MDHSI3 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.
Rigid delovna škatla znamke Keter je idealna za shranjevanje pripomočkov, za domače mojstre.

KETER GIRONA miza
129,90 €

110,17 €

Miza združuje eleganco in praktičnost, odlično se obnese tako v domu kot tudi na terasi ali vrtu. KETER GIRONA ima dimenzije 74 × 90 × 160 cm, zato se okrog nje brez težav zbere do 6 oseb. Površinski del mize je v imitaciji ratana in lesa , ki je kljub temu odporna na slabše vremenske vplive.


KETER komplet 4 predalov Click Bin, manjši
5,08 €

4,10 €

20 % popusta na izbrane artikle znamke Keter s kodo MDHSI3 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.
Komplet 4 praktičnih predalov Click Bin s prostornino 0,45 l. Idealno za shranjevanje vijakov, žebljev in drugih predmetov.

KETER korito za vrtnarjenje URBAN BLOOMER
59,50 €

Prostorna korito za vrtnarjenje ** je razdeljeno na 6 območij za boljšo organizacijo pri gojenju novih vrtnin ali cvetlic. Glavna pozitivna značilnost je vgrajen dodelan namakalni sistem, ki ščiti rastline ob povečani hidraciji na podlagi vodne gladine. Prav gotovo vam bo všeč tudi spodnja **polici, ki bo pripomogla, da boste imeli vse vrtnarske pripomočke lažje pri roki.


KETER ležalnik ATLANTIC, rjav
119,90 €

105,50 €

ATLANTIC je eleganten in udoben ležalnik za na plažo, izdelan v imitaciji ratana, z dimenzijami 197 × 74 × 36 cm in je idealna izbira za vaš vrt ali teraso.


KETER ležalnik PACIFIC , rjav
129,90 €

111,90 €

Izjemen dizajn bo naredil vtis s svojim dodelanim oblikovanjem. Primerno širok in dodelan ležalni predel. Zahvaljujoč nastavljivemu naslonjalu lahko povsem enostavno izberete pozicijo, ki vam ustreza. Ležalnik KETER v imitaciji naravnega ratana je primeren za sprostitev tako ob bazenu kot tudi na terasi.


KETER miza KNIT SINGLE TABLE (COZIES), bež
32,40 €

Miza iz kakovostnega in trdnega materiala, oblikovana po vzorcu pletenja. KETER KNIT SINGLE TABLE (COZIES) v peščeni bež barvi, z dimenzijo 41 × 41 × 41 cm (v × š × d) in nosilnostjo 20 kg je primerna za notranje in zunanje prostore. Čudovit sodoben videz in odpornost na vremenske vplive ter UV žarke.


KETER miza UNITY, 105 L, rjava
139 €

Mobilna elegantna miza s prostorom za shranjevanje pripomočkov za žar v imitaciji lesa. KETER UNITY 105L v rjavi barvi z dimenzijo 90 × 82 × 52 cm (v × š × d), nosilnostjo 50 kg in težo 15 kg vsebuje ploščo iz nerjavečega jekla za pripravo jedi in ima dovolj prostora za shranjevanje.


KETER MOOREA komplet vrtnega pohištva
533,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Glavne prednosti tega seta so udobje, izvirnost, eleganca in edinstveni dizajn. KETER MOOREA komplet vrtnega pohištva sestoji iz troseda (klop), univerzalnega tambureta in mize. Idealen za udobno sedenje zunaj na vašem vrtu ali terasi. Pohištvo je odporno na vremenske vplive in UV žarke.


KETER Patio klop

KETER Patio klop

Ocena: 3
125,12 €

Klop ima shranjevalni predal, ki je idealen npr. za shranjevanje odej, vzglavnikov in druge posteljnine. KETER PATIO je izdelana iz materiala, ki je imitacija naravnega lesa, poleg tega pa je odporen na vremenske vplive in UV žarke. Cenili boste enostavno vzdrževanje in hitro postavitev.


KETER predal za orodje Click Bin, velik
3,90 €

3,30 €

20 % popusta na izbrane artikle znamke Keter s kodo MDHSI3 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.
Priročen velik predal Click Bin s prostornino 2,8 l. Idealen je za shranjevanje vijakov, žebljev in drugih predmetov.

KETER regal OPEN BASE MIDI
45 €

Regal OPEN BASE lahko zaradi odstranljivih polic prilagodite svojim potrebam. Vsaka od 5 polic KETER MIDI ima nosilnost 50 kg, regali pa se lahko združijo v fiksni regalni sistem. Ojačane noge omogočajo shranjevanje velikih predmetov, naprav, itd.


KETER regal Plus XL/5
63,77 €

59,50 €

Regal KETER Plus XL/5 lahko pritrdite k zidu ali ga združite z drugimi v fiksni regalni sistem. Vsaka od 5 polic ima nosilnost do 80 kg. Idealno za shranjevanje težkih orodij, veder z barvo ipd. Enostavna montaža brez potrebe po uporabi orodja. Zaradi svoje velikosti se prilega v garaže in skladišča.


KETER Rockford koš za odpadke, 125L
53,80 €

Praktični in stilski koš za odpadke. Keter Rockford v rjavo sivi barvi s prostornino 125 l, je izdelan iz plastike, odporne na vremenske vplive in UV sevanja. Dvojni pokrov omogoča tesno zapiranje in namestitev vrečke za smeti. Posebno oblikovan odstranljiv pladenj olajša čiščenje.