Urban Iki Adapter za nosilec kolesa
22 €

Odpeljite se s kolesom v nekaj minutah. Vsi Urban Iki zadnji sedeži standardno vključujejo enostaven sistem za montažo za nosilec prtljage.

Urban Iki Držalo za sprednji sedež
10 €

Samo primite se! To je tisto, kar otroci z veseljem naredijo medtem, ko se vi prodirate skozi promet. Urban Iki držalo za sprednji sedež je na voljo kot dodatna oprema za vaš Urban Iki sprednji sedež.

Urban Iki Sprednji MTB/ATB adapter
22,50 €

Adapter MTB/ATB je namenjen za športna kolesa. S tem adapterjem lahko namestite sprednji sedež na kolesa s cevjo premera 28,6 mm. Montaža je, enako kot pri vseh možnostih montaže Urban Iki komponent, enostavna in hitra.

Thule otroški sedež za kolo RideAlong
134,95 € 128,20 €

Zadnji kos!

Inovativno zasnovan otroški sedež Thule RideAlong zagotavlja varno vožnjo in dobro stabilnost. Opremljen je z varnostnim pasom, DualBeam sistemom vzmetenja in One-Key zaklepnim sistemom. Je izjemno enostaven za namestitev in uporabo. Primeren je za otroke od 9. meseca do približno 6. leta starosti oz. do 22 kg otrokove telesne teže.

Thule otroški sedež RideAlong Lite
99,95 € 94,95 €

Zadnji kos!

Thule otroški sedež za kolo RideAlong Lite ima 3 točkovni varnostni pas in otroško zaščito. Opremljen je z DualBeam sistemom.

Thule otroški kolesarski sedež Yepp Maxi Seat Post
139,95 € 125,95 €

Zadnji kos!

Otroški sedež za na kolo Thule Yepp Maxi je enostavna ter varna rešitev, če želite vašega otroka peljati s seboj na kolesu. Ima nosilnost do 22 kg, sam sedež pa tehta 4,6 kg. Je izdelan iz kakovostnih ter obstojnih materialov.