Camelbak nahrbtnik Mule, črn
99,99 €

94,99 €

Zadnji kos!

Camelbak prostoren športni nahrbtnik, idealen za kolesarjenje. Ima odsevne elemente ter veliko prostora za shranjevanje.


Camelbak nahrbtnik Rogue Racing, rdeče-srebrn
69,95 €

62,96 €

Zadnji kos!

Univerzalni nahrbtnik Camelback Rogue Racing je namenjen shranjevanju osnovnih pripomočkov, ki jih potrebujete na izletih s kolesom. Odsevniki zagotavljajo višjo stopnjo varnosti.


Wheel Bee kolesarski nahrbtnik Stelvio z LED svetilko
44,99 €

36,70 €

Wheel Bee kolesarski nahrbtnik LED Stelvio ima 18 litrov prostornine. Ima povečano odpornost na vodo in je izredno trpežen. Vgrajeno ima LED osvetlitev za povečano vidljivost in varnost.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 17+3 - yellow
92,70 €

66,40 €

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 17+3 – yellow je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Osprey nahrbtnik Daylite Plus
65 €

49,90 €

Shranite manjši nakup, dokumente ali prigrizke – ne glede na to, ali greste v mesto ali na izlet, lahki mestni 20 l nahrbtnik Osprey Daylite Plus, ki ga boste želeli nositi za svoje delo in za pohodništvo. Nahrbtnik ima prezračevalno hrbtno stran, prsni pas s piščalko SOS in snemljiv ledveni pas.


Deuter kolesarski nahrbtnik Race X
74,91 €

68,93 €

Deuter kolesarski nahrbtnik Race X ima 12 litrov prostornine. Ima veliko žepov za praktično shranjevanje in ergonomske naramnice za udobno nošenje.


Deuter nahrbtnik Trans Alpine 30
133,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Deuter funkcionalen, lahek in zračen nahrbtnik, idealen za kolesarstvo, pohodništvo ali pa vsakdan. Je izjemno udoben.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 12+3 - black
88,82 €

64 €

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 12+3 – black je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Osprey nahrbtnik Pogo 24 II
62,93 €
61,94 €

Osprey Pogo 24 II je otroški nahrbtnik, primeren za vsakodnevno nošenje v šolo ali na izlet Nahrbtnik ima dva raztegljiva stranska žepa, primerna za steklenico vode, na sprednji strani je dostop z zadrgo do organizatorja, ki ima številne majhne žepe za kemične in ostale malenkosti.


Osprey otroški nahrbtnik Jet 12
45,01 €
42,76 €

Čudoviti sprehodi po mestu ali v naravi – otroški mestni 12l nahrbtnik Osprey Jet 12 lahko shrani vaš najljubši prigrizek in najljubšo igračo ter vse druge stvari, ki jih majhen popotnik med potovanjem potrebuje. Nahrbtnik ima zračen zadnji del, elastične žepe za podrobnosti, odsevne elemente in težo le 390 g.


Camelbak nahrbtnik Skyline 100oz, 10 l
119,90 €

113,91 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik je odlična izbira za rekreativno kolesarjenje in daljše kolesarske izlete. Ponuja optimalno prostornino s praktičnimi žepi in ledvene pasove za večje udobje.


Osprey nahrbtnik Talon 11 ll
96,26 €
94,90 €

Talon 11 II je vsestranski nahrbtnik, ki je zaradi svoje zelo nizke teže in prostornine 11 L idealen za enodnevne pohode in kolesarske izlete z minimalno stvarmi na hrbtu. Zaradi hrbtnega sistema AirScape odlično odvaja topel zrak in vlago stran od telesa.


Osprey nahrbtnik Momentum 26
125,80 €

121,29 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Mestni kolesarski nahrbtnik Osprey Momentum s prostornino 26 L je ustvarjen za tiste, ki se vozijo v službo. V sebi združuje vse elemente, ki vam bodo prišli prav na poti v službo. Uporaben je tudi za krajše izlete v naravo ali druge športne aktivnosti.


Osprey nahrbtnik Verve, 9 l, moder
100 €

90 €

Osprey Verve je nahrbtnik, ki se ponaša z 9 litri prostora in je narejen posebej za ženske. Z 2,5 l rezervoarjem. Še posebej primeren za kolesarjenje.


Deuter nahrbtnik Superbike 18 EXP
106,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Deuter lahek kolesarski nahrbtnik, ki zagotavlja udobno vožnjo. Odporen je na slabe vremenske razmere in je zelo zračen.


Adidas TX Agravic Solar Red/Black NS
111,07 €

83,40 €

Izjemno lahek tekaški nahrbtnik Adidas TX Agravic, s katerim boste pretekli večjo razdaljo. Primeren tako za tek, kot za hitre izlete v naravo, ko v vročem poletju pogosto dopolnjujemo tekočine.


Osprey Tempest 9 II iris blue
96,26 €
92,76 €

Osprey Tempest 9 II je ženska različica legendarnega nahrbtnika Osprey Talon. Je izredno lahek, primeren za enodnevne pohode in kolesarske izlete. Zaradi hrbtnega sistema AirScape odlično odvaja topel zrak in vlago stran od telesa.


Camelbak nahrbtnik Mule Charcoal/Teal, črno-moder
114,11 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Priljubljen nahrbtnik Camelbak Mule je, zaradi svoje opreme, idealen za kolesarske izlete. Na poti vam bo prišel prav, prostor za dokumente, zanka za ključe in žep za telefon.


Ferrino nahrbtnik Spark 23
100,20 €

67,60 €

Praktični nahrbtnik primeren za široko paleto aktivnosti na prostem. Ferrino Spark 23 ponuja glavni velik prostor, ki ima potrebno opremo in stranske žepe. Privlačen hrbtni sistem z zračno zasnovo zagotavlja udobje in potrebno fiksiranje.


Ferrino nahrbtnik X-Track 15
65,38 €

51,80 €

Nadgrajena različica priljubljenega nahrbtnika. Ferrino X-Track 15 nudi minimalno težo in popolnoma prilagajoč kroj. Dvostranski prsni trak se lahko prilagodi postavi, podaljšani pas popolnoma obdaja trup in poveča pritrditev. Nahrbtnik lahko uporabljate za kratke razdalje ali ultra maratone.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 22+3
100,20 €

76,50 €

Popolnoma opremljen nahrbtnik, namenjen za vožnjo z gorskim kolesom ali pohodništvo. Ferrino Zephyr 22+3 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in ergonomske naramnice ter mrežno podlogo. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Lowe Alpine nahrbtnik AirZone Velo 25
130 €

120,88 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Lowe Alpine AirZone Velo 25 je kolesarski nahrbtnik z odsevnimi elementi. Zračni AirZone nahrbtnik je organiziran in ima oblazinjen tablični žep in ključavnico, primeren je za aktivni življenjski slog na kolesu in v mestu.


Osprey kolesarski nahrbtnik Raptor 10 II Cedar Green
128,39 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kolesarski nahrbtnik Osprey Raptor 10 II s prostornino 10 l in zračnim sistemom AirScape ima vgrajen rezervoar za vodo s prostornino 2,5 l. Priključek za čelado, zaponka za LED svetilko, raztegljive naramnice in ledveni pas z dvema žepoma, odstranljiv organizator, odsevni elementi, zaščitni žep za elektroniko in sončna očala. Teža je 0,72 kg.


Osprey moški nahrbtnik Katari 7 Lime Stone
77,79 €

Moški nahrbtnik Osprey Katari 7 s prostornino 7 l je primeren za pohode in kolesarjenje. Zračni zadnji sistem AirScape, vgrajena hidroenergija do 2,5 l, elastični prednji žepi, žepi z zadrgo, odsevni elementi, svetlobni ročaji, bočni pas, magnetni pas. Njegova teža znaša 0,36 kg.


Osprey nahrbtnik SYLVA 12
89,47 €

Pohitite na kolesarski izlet z družino ali prijatelji in seveda z vsemi potrebščinami – z 12l ženskim nahrbtnikom Osprey Sylva 12, z zanko za čelado, bo ta dan popoln. Nahrbtnik ima hrbtni prezračevalni sistem, notranji organizator, LED luči in integriran dežni plašč.


Osprey ženski kolesarski nahrbtnik Raven 10 II Blue Emerald
128,39 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski kolesarski nahrbtnik Osprey Raven 10 II s prostornino 10 l in vgrajenim 2,5 l vodnih mehom. Nosilec za pritrditev čelade, prsni trak z magnetom, zaponka za LED svetilko, ledveni pas z dvema žepoma, elastičen sprednji žep, odstranljiv organizator, odsevni elementi, zgornji zaščitni žep za elektroniko in sončna očala. Teža 0,68 kg.


Osprey ženski nahrbtnik Kitsuma 3 Teal Reef
70,01 €

Ženski nahrbtnik Osprey Kitsuma 3 s prostornino 3 l je primeren za pohode in kolesarjenje. Zračni zadnji sistem AirScape, vgrajena hidroenergija do 2,5 l, elastični prednji žepi, žepi z zadrgo, odsevni elementi, svetlobni ročaji, bočni pas, magnetni pas. Teža nahrbtnika je 0,24 kg.


Osprey ženski nahrbtnik Kitsuma 7 Teal Reef
77,80 €

Ženski nahrbtnik Osprey Kitsuma 7 s prostornino 7 l je primeren za pohode in kolesarjenje. Zračni zadnji sistem AirScape, vgrajena hidroenergija do 2,5 l, elastični prednji žepi, žepi z zadrgo, odsevni elementi, svetlobni ročaji, bočni pas, magnetni pas. Teža nahrbtnika je 0,35 kg.


Osprey ženski nahrbtnik Raven 14 II Lilac Grey
136,17 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski kolesarski nahrbtnik Osprey Raven 14 II s prostornino 14 l in zračnim sistemom AirScape ima vgrajen rezervoar za vodo s prostornino 2,5 l. Priključek za čelado, LED svetlobna zaponka, pas z dvema žepoma, odstranljiv organizator za predmete, odsevni elementi, vrh zaščitnega žepa za elektroniko in očala. Teža 0,74 kg.


Osprey ženski nahrbtnik Salida 8 Teal Glass
89,47 €

Ženski nahrbtnik Osprey Salida 8 za kolo ali tek ima prepustno nosilno hrbtno ploščo AirScape, vgrajeni sistem za hidracijo s prostornino 2,5 l, ročaj z LED svetilom, refleksni elementi, snemljiv ledveni pas, notranji snemljivi organizator, zaščitni žep za elektroniko ali očala, nosilec čelade LidLock, teža nahrbtnika je 0,49 kg.


Camelbak nahrbtnik Mule, rdeč/moder
99,99 €

94,99 €

Camelbak prostoren športni nahrbtnik, idealen za kolesarjenje. Ima odsevne elemente ter veliko prostora za shranjevanje.


Camelbak nahrbtnik Lobo, črn
89,99 €

85,49 €

Camelbak eleganten in ozek športni nahrbtnik, idealen za kolesarjenje. Ima odsevne elemente ter je izjemno lahek.


Camelbak nahrbtnik HydroBak 50 oz, črn
43,99 €

41,79 €

Priročen kolesarski nahrbtnik je idealen sopotnik, v katerega lahko shranite dovolj vode za 2 uri vožnje. Poleg tega so v žepu varno shranjeni ključi ali druge manjše dragocenosti. Novi rezervoar Crux™ pa ponuja kar 20% večji pretok vode.


Camelbak nahrbtnik L.U.X.E. 10 100oz,10 l, moder
99,99 €

94,99 €

Nahrbtnik je s svojo S-obliko in dolžino posebej oblikovan za žensko hrbtišče. Ponaša se s prilagodljivostjo za vse terene, saj lahko nosi dovolj orodja za ves dan gorskega kolesarjenja. Ozek dizajn vam omogoča, da se osredotočite na vožnjo. Je izredno trpežen in zračen.


Camelbak nahrbtnik L.U.X.E. LR 14, rdeč
134,99 €

128,24 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik L.U.X.E je oblikovan posebej za ženske. Posodobljen je z nižjim težiščem za večjo stabilnost in ravnotežje na poti, saj premakne obremenitev iz ramen na pas. Ponaša se tudi s kavljem za čelado, prostorom za shranjevanje orodja in 3 l rezervoarjem.


Street nahrbtnik Ride, črn
29,77 €

24,80 €

Kolesarski nahrbtnik s prekatom za čelado ponuja praktično razporeditev žepov. Prostornina 25 l.


Thule kolesarski nahrbtnik Vital DH Hydration, 6 l
119,95 €

107,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule kolesarski nahrbtnik Vital DH Hydration ima 6 litrov prostornine. Omogoča enostaven dostop do vsebine in ima 2,5-litrski rezervoar za vodo. Za vidnost v mraku bo poskrbela manjša lučka.


Thule kolesarski nahrbtnik Vital DH Hydration, 8 l
139,95 €

125,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Thule kolesarski nahrbtnik Vital DH Hydration ima 8 litrov prostornine. Omogoča enostaven dostop do vsebine in ima 2,5-litrski rezervoar za vodo. Za vidnost v mraku bo poskrbela manjša lučka.


Deuter nahrbtnik Race X
63,99 €

Novo

Deuter prostoren in lahek kolesarki nahrbtnik. Je aerodinamične oblike in ima zaščito proti slabim vremenskim razmeram.


Deuter kolesarski nahrbtnik Road One
73,99 €

Deuter Road One je posebej zasnovan nahrbtnik za cestno kolesarjenje. Aerodinamična oblika, kompaktna velikost in nizka teža bodo navdušili vse kolesarje. Tehnologija Aircontact in zračna mreža zagotovljata pravilno prezračevanje in izboljšata udobje. Nahrbtnik ima dodaten žep za mokra oblačila.