Etape moški kolesarski dres Energy
35,06 €

Zadnji kos!

Moški kolesarski dres ima material MicroCool, ki odvaja pot. Vsebuje odsevne varnostne elemente. Etape Energy ima 3 žepe na zadnji strani in 35 cm dolgo zadrgo, ki jo je mogoče v primeru vročine odpreti.

Northwave kolesarska majica Origin Woman Jersey Short Sleeves
58,21 €

Zadnji kos!

Ženska kolesarska majica ima mrežaste stranske plošče za boljše prezračevanje. Zadnji del žepa ima 3 odsevne podrobnosti na žepih. Ima podaljšan hrbtni del z notranjim silikonskim potiskom. Northwave Force Jersey Short Sleeves kolesarska majica ima zadrgo v polni dolžini.

Etape Face moški kolesarski dres
32,30 € 26,33 €

Moški kolesarski dres je izdelan iz materiala MicroCool, ki zagotavlja hitro sušenje in odvajanje vlage s kože. Vsebuje odsevne varnostne elemente. Etape Face ima 3 praktične žepe in podaljšan zadnji del.

Craft Ideal Thermal moški kolesarski dres
93,50 €

Moški kolesarski dres s 3-delnim žepom in luknjo za slušalke ima na koncih rokavov elastične manšete. Je rahlo ogret, na notranji strani je fino strukturirana flis podloga. Craft Cyklodres Ideal Thermal ima ergonomski kroj.

Etape ženski kolesarski dres Clara
27,26 €

Ženski kolesarski dres razpolaga z materialom SuperDryntex, ki zagotavlja hitro sušenje in odvajanje vlage. Vsebuje odsevne varnostne elemente. Etape Clara ima 3 žepe na zadnji strani in 20 cm dolgo zadrgo, ki jo je mogoče v primeru vročine odpreti.

Etape otroška majica Bambino
19,42 € 15,90 €

Otroška kolesarska majica s kratkimi rokavi Etape Bambino in s kratko zadrgo spredaj. Odsevni varnostni elementi za majhne kolesarje. Žep na hrbtni strani za shranjevanje dragocenosti.

Craft majica za kolesarjenje Gran Fondo
89,17 €

Moška kolesarska majica Craft Gran Fondo s kratkimi rokavi preizkušen v dirkališču v Gran Fondo-u. Prijeten material s hladilnim učinkom in učinkovitim sušenjem vlage.

Craft kolesarska majica Escape W
44,95 € 40,46 €

Ženska kolesarska majica Craft W je ohlapnega kroja. Univerzalni model je enostaven, udoben in funkcionalen.

Craft kolesarska majica Route
92,67 € 85,14 €

Craft Route je tehnično oblikovana kolesarska majica. Uporabljen kroj in material nudita še večje udobje.

Craft kolesarski dres Logo
34,95 € 31,46 €

Otroški kolesarski dres Logo s kratkimi rokavi in zadrgo je zasnovan za udobno kolesarjenje. Funkcionalni elementi so elastičen material in ergonomska zasnova za svobodo gibanja s prijetnim občutkom.

Craft ženska majica Belle Glow, bela
79,95 € 71,96 €

Craft ženska majica Belle Glow je funkcionalna majica s kratkimi rokavi. Izdelana je iz kakovostnega materiala, ki preprečuje potenje in nudi izredno udobje. Opremljena je z odsevnimi elementi.

Craft kolesarska majica Classic, ženska
55 € 49,50 €

Ženska kolesarska majica W Craft s kratkimi rokavi je ohlapnega kroja, kar omogoča svobodo gibanja in prijeten občutek. ima polovičen ovratnik z zadrgo.

Craft majica za kolesarjenje Belle Glow
65,80 €

Majica blagovne znamke Craft Belle Glow je posebej prilagojena za udobje nošenja iz se ponaša z visokim udojbem. Šest-kanalni vlakna za odlično wicking, hitro sušenje in s tem pomaga odcedimo odvečno toploto iz telesa.

Craft ženski top Hale Glow
69,95 €

Craft ženski top Hale Glow je izredno udoben in zračen. Primeren je za različne športne aktivnosti.

Etape Peddy otroški kolesarski dres
20,20 € 16,36 €

Otroški kolesarski dres je izdelan iz materiala MicroCool, ki zagotavlja hitro sušenje in odvajanje vlage s kože. Vsebuje odsevne varnostne elemente. Etape Peddy ima 3 žepe na zadnji strani in sprednjo kratko zadrgo, ki jo je mogoče v primeru vročine odpreti.

Northwave moški kolesarski dres Airout Jrs S/S
97,43 €

Moški kolesarski dres Northwave Airout Jrs S/S s kratkimi rokavi je popolnoma zračen in nepremočljiv. Je idealna izbira za vse kolesarje v vseh vremenskih pogojih.

Craft moška kolesarska majica Velo Jersey DK
69,95 € 59,34 €

Izjemno kakovostna moška kolesarska majica Velo Jersey DK je izdelana iz lahkega in zračnega materiala, ima štiri žepe, silikonski trak, odsevne elemente in visok faktor zaščite pred škodljivimi UV-žarki.