Najdeno: 34

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Craft kolesarski dres X-OVER, moder-63%
79,95 €

29 €

Zadnji kos!

Kolesarski dres Craft X-OVER je odlična izbira za navdušence nad kolesarjenjem, ponuja vam UPF zaščito, kakovosten elastičen material iz poliestra in elastana ter funkcijo hlajenja Stay Cool.


Northwave moški kolesarski dres Caffealvolo Jrs S/S
58,45 €

Moški kolesarski dres Northwave Caffealvolo Jrs S/S bo z neobičajnim dizajnom kavnega zrna pritegnil vaš pogled. Poleg videza ga odlikujejo tudi izredne lastnosti, kot je na primer odlična zračnost.


Sensor moška majica Cyklo Team
61,95 €

55,76 €

Sensor moška majica Cyklo Team je primerna za kolesarjenje. Izdelana je iz prijetnega funkcionalnega materiala in je izvirnega dizajna. Ima zadrgo in 3 žepe.


Castelli moška majica Podio Doppio Jersey FZ
78,24 €

Moška majica z zadrgo Castelli Podio Jersey FZ in kratkimi rokavi iz kakovostnega in funkcionalnega materiala. Ovratnik dresa se asimetrično konča, tako da ni neprijetnega draženja vratu z zadrgo.


Northwave moški kolesarski dres Blade3 Jrs S/S
70,14 €

Moški ozki dres Northwave primeren za najbolj zahtevne kolesarje. Z mikroskopskimi porami, ki so okrepljene z zračnimi conami na bokih, ponuja odlično zračnost.


Sensor moška majica Cyklo, črna
61,95 €

55,76 €

Sensor moška majica Cyklo je primerna za kolesarjenje. Izdelana je iz prijetnega funkcionalnega materiala in je izvirnega dizajna.


Craft moška kolesarska majica Dust XT
53,89 €

Moška kolesarska majica Craft Dust XT ohlapnega kroja s 3/4 rokavi, namenjenih za Enduro. Udobna majica s čudovitim dizajnom z dodelanimi šivi. Ohlapna rokavi za preprosto namestitev kljub ščitnikom.


Craft kolesarska majica Route
92,67 €

85,14 €

Craft Route je tehnično oblikovana kolesarska majica. Uporabljen kroj in material nudita še večje udobje.


Northwave moški kolesarski dres Airout Jrs S/S
97,43 €

Moški kolesarski dres Northwave Airout Jrs S/S s kratkimi rokavi je popolnoma zračen in nepremočljiv. Je idealna izbira za vse kolesarje v vseh vremenskih pogojih.


Craft moška majica Balance
52,63 €

Moška kolesarska majica CRAFT Balance ohlapnega dizajna in udobnega materiala. Lahek, elastičen material z odlično absorpcijo znoja. Trije žepi za manjše, najnujnejše predmete.


Craft kolesarska majica  Velo 2.0
66,39 €

60,85 €

Craft Velo je moška majica s kratkimi rokavi z ohlapnejšim krojem. S kombiniranjem treh različnih vrst materialov je dosežena optimalna termoregulacija.


Sensor moška kolesarska majica Cyklo Classic
76,99 €

70,64 €

Sensor Cyklo Classic je klasični moški kolesarski dres, kratki rokavi se odlično prilagajata telesu. Anatomski rez in Merino volna z antibakterijskimi lastnostmi zagotavljata hitro absorbacijo vlage iz telesa.


Craft kolesarska majica Velo
69,95 €

62,96 €

Moška kolesarska majica Craft Velo s kratkimi rokavi in bolj ohlapnih krojem. Trije različni materiali pomagajo pri optimalni termoregulaciji.


Sensor kolesarska majica Superdomestic, modra
56,95 €

51,26 €

Sensor moška kolesarska majica Superdomestic je zelo udobna, narejena pa je iz funkcionalnega materiala. Ima 3 žepe in odsevne elemente.


Craft moška kolesarska majica Route
89,95 €

85,50 €

Craft Route je tehnično oblikovana moška kolesarska majica. Uporabljen kroj in material nudita še večje udobje.


Craft moška kolesarska majica Classic
57,95 €

Trenutno ni na zalogi

Moška kolesarska majica Craft Classic je nekoliko ohlapnega dizajna in in izjemno udobnega materiala. Ergonomski kroj, mrežaste plošče, mehki rokave za visoko udobje in komfortnost ob nošenju.


Silvini moška kolesarska in MTB majica Turano MD1013, modro-oranžna
54,95 €

49,46 €

Trenutno ni na zalogi

Moška kolesarska majica za gorsko kolesarjenje Turano MD1013 ima kratke rokave in oprijet kroj s kratkim ovratnikom. Je lahka, zračna in se hitro suši, za večje udobje pa je izdelana s ploskimi šivi. Za lažje oblačenje je na sprednji strani kratka zadrga, na vrhu nje pa zanka za pritrjevanje sončnih očal. K uporabnosti majice prispeva še žep z zadrgo na zadnji strani. Izdelek je na voljo v temno modri barvi z oranžnimi elementi.


Silvini moška kolesarska majica Ceno MD1000, belo-zelena
54,95 €

49,46 €

Trenutno ni na zalogi

Moška kolesarska majica s kratkimi rokavi Ceno MD1000 je lahka, zračna in se hitro suši. Zadnji del je podaljšan, na mestu pa ga obdrži elastika z gumo. Material ob straneh, kjer je potenje največje, je tkan v še posebej zračno mrežo. Na sprednji strani je zadrga. Izdelek je na voljo v lepi belo-zeleni kombinaciji.


Silvini moška kolesarska majica Ceno MD1000, črno-rdeča
54,95 €

49,46 €

Trenutno ni na zalogi

Moška kolesarska majica s kratkimi rokavi Ceno MD1000 je lahka, zračna in se hitro suši. Zadnji del je podaljšan, na mestu pa ga obdrži elastika z gumo. Material ob straneh, kjer je potenje največje, je tkan v še posebej zračno mrežo. Na sprednji strani je zadrga. Izdelek je na voljo v lepi črno-rdeči kombinaciji.


Silvini moška kolesarska majica Ceno MD1000, rdeče-črna
54,95 €

49,46 €

Trenutno ni na zalogi

Moška kolesarska majica s kratkimi rokavi Ceno MD1000 je lahka, zračna in se hitro suši. Zadnji del je podaljšan, na mestu pa ga obdrži elastika z gumo. Material ob straneh, kjer je potenje največje, je tkan v še posebej zračno mrežo. Na sprednji strani je zadrga. Izdelek je na voljo v lepi rdeče-črni kombinaciji.