Ivan Sivec: Saga o Karantaniji 1.del: Kralj Samo, trda
33 ‚ā¨

Kralj Samo¬†‚Äď I. del Sage o¬†Karantaniji je roman o¬†junaŇ°tvu in ljubezni. Je epska pripoved o¬†znamenitem kralju Samu, mlademu junaku Vitomirju in nemirnem svetu, ki sta ga sooblikovala v¬†sedmem stoletju.

Milan Kleńć: Knjige
24 ‚ā¨

Prińćujońća knjiga o¬†knjigah prikazuje avtorja, ki se¬†‚Äď po njegovih lastnih besedah¬†‚Äď na stara leta oklene branja.

Pisma Louise, Louise L. Hay (2012)
24,94 ‚ā¨

PoiŇ°ńćite odgovore v¬†sebi

V¬†Pismih Louise ljudje z¬†vsega sveta spraŇ°ujejo o¬†najrazlińćnejŇ°ih Ňĺivljenjsko pomembnih temah, kot so zasvojenosti, bolezen, ńćustvene teŇĺave, odnosi v¬†druŇĺini, zdravje, blaginja, starŇ°evstvo in Ň°e veliko drugih.

PrimoŇĺ Hieng: Energije iz nedrij zemlje
36 ‚ā¨

100¬†energijskih tońćk, parkov in gajev v¬†Sloveniji Knjiga predstavlja natanko 100¬†energijskih tońćk, parkov in gajev, ki lahko sluŇĺijo kot ena od moŇĺnosti za alternativno zdravljenje.

Sonja Kralj Bervar: Moje izrazno sredstvo so roke
29,99 ‚ā¨

Knjiga, ki opisuje Ňĺivljenje in umetniŇ°ko pot slovenskega dirigenta Marka Muniha, je veńć kot dokumentirana biografija. Gre za kroniko, ki plast za plastjo odgrinja skrivnost privlańćnosti bivanja ob Sońći in tudi daleńć od nje in moŇĺnost umetniŇ°kega razcveta v¬†domańćem in tujem okolju. Vztrajnost in umetniŇ°ka pregnanca sta vsaj dve moŇĺni komponenti umetnikovega Ňĺivljenja, vpetega v¬†rodno zemljo, v¬†naravo in v¬†svet meŇ°ńćanske kulture.