PAKET: Izpit za VHF postajo
49,99 €

Zadnji kos!

Najhitrejša in najlažja pot do uspešno opravljenega izpita za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS!

Lea Jerančič: Preko vseh meja
12,90 €

Zadnji kos!

Triindvajsetletna Nia Price je plesalka. Vendar ni navadna plesalka. Ukvarja se s plesom ob drogu. Ko jo njena najboljša prijateljica prijavi na šov talentov, se ji življenje postavi na glavo.

Nicholas H. Dodman, Muc, ki je mijavkal na pomoč, Psihologija mačk
19,99 € 15 €

Psihologija mačk

Prva knjiga v slovenskem jeziku o psihologiji ene najbolj skrivnostnih živali nas bo prepričala, da lahko živimo v zglednem odnosu s še tako problematično mačko. S pomočjo zanimivih opisov resničnih primerov nam avtor iz svoje bogate prakse podaja načine za njihovo vzgojo in prevzgojo, kakor tudi za zdravljenje neželenih navad oz. duševnih lastnosti.

Ana Maria Shua: Čudesa cirkusa
22 €

Nenavaden primer zelo kratkega romana o cirkuških akrobatih in umetnikih – mitoloških bitij in oseb, ki so se pojavili v napačni literarni zvrsti.

André Alexis: Petnajst psov
28,95 €

V znameniti stari krčmi v sodobnem Torontu grška bogova ob pivu skleneta nenavadno stavo. Usodna je za petnajst psov v bližnji veterinarski kliniki, ki jim podarita človeško inteligenco in seveda jezik.

Sjoerd Kuyper: Hotel veliki L
25,96 €

V romanu Hotel Veliki L nastopajo trinajstletni Kos in njegove sestre. Ko ostanejo brez očetovega vodstva, se odločijo, da bodo za vse, tudi za družinski hotel poskrbeli sami.

Zgodbe iz Romunije, Aleš Mustar (trda, 2011)
24,99 € 23,24 €

Antologija romunske kratke proze

Antologija prinaša 22 zgodb uveljavljenih romunskih književnih ustvarjalcev, ki se kritično lotevajo preživete ideologije totalitarizma.

zGodbe Velenja
29,90 €

Rock'n'roll, pop, elektronika, jazz, hip hop