Milena Miklavčič: Gal in lačne hruške

Znamka: Naša številka: 672199
 Milena Miklavčič: Gal in lačne hruške

Milena Miklavčič: Gal in lačne hruške

Pred vami je zgodba Gal in lačne hruške, ki je primerna za vse otroke, ki se učijo brati, zlasti pa za učence, ki se spopadajo s specifično motnjo branja (disleksijo). Celoten opis

15

15 € vključno z DDV

Na zalogi pri dobavitelju

Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.

Dostava na dom predvidoma :28.01.2019
Predvidena odprema za osebni prevzem LJ-BTC, LJ-Brnčičeva in LJ-Šiška :28.01.2019
Predvidena odprema za osebni prevzem Kranj, Maribor, Koper in Celje :28.01.2019

Predstavitev

Opis artikla

Pred vami je zgodba Gal in lačne hruške, ki je primerna za vse otroke, ki se učijo brati, zlasti pa za učence, ki se spopadajo s specifično motnjo branja (disleksijo). Gal in lačne hruške je knjiga, ki upošteva vse elemente primerne knjige za bralce z disleksijo, in sicer primeren obseg besedila, ustrezna oblika in velikost črk, dovolj velik razmak med vrsticami, neporavnan desni rob, svetlo podlago besedila ter ustrezno razmerje med ilustracijami in besedilom.

V besedilu so uporabljene besede s katerimi se otrok v vsakdanjem življenju srečuje redkeje. Zato predlagam, da jih starši otroku razložite. S tem bo otrok bogatil svoj besedni zaklad. Prav tako se ob koncu branja z njim pogovorite o vsebini prebranega. Postavljajte mu vprašanja o dogajanju ter osebah, ki nastopajo v zgodbi. Zgodbo lahko tudi ilustrira ali napiše pisno vsebino o prebranem.

Otroka spodbujajte, da si pri branju sledi s prstom, če si to želi.

Knjigo toplo priporočam otrokom, staršem in učiteljem, saj učencem pomaga razvijati tehniko branja, zmožnost razumevanja prebranega, jezikovno izražanje, besedni zaklad in motivacijo. Zgodba je lahko spodbuda učiteljem pri pripravi učne ure.

Podrobnosti:

  • založba: Jutri 2052
  • mere: 215×215×8 mm
  • masa: 262 g

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst knjige do 10 let
Vezanje trda
Leto izdaje 2014
ISBN 9789619287231
Število strani 26