pobarvanka Dinozavri
4,99 €

Zadnji kos!

Pobarvanka z motivi dinozavrov je mehko vezana in ima 32 strani.


Aaron Blabey: Stanko peška
19,90 €

17,75 €

Knjiga govori o dečku, ki je zelo nesrečen zaradi njegove velikosti. Vse to spremeni, ko v njegov razred pride nova sošolka Frida robida.


Aino Havukainen, Sami Toivinen: Tine in Bine - Nori izumi
12,90 €

Odštekana in domiselna brata Tine in Bine si izmislita štirinajst norih izumov. Izumi, kot so avtomatski prebujevalnik, izdelovalnik luž na igrišču in frčalnik za hrano se morda zdijo nenavadni, zagotovo pa so nepogrešljivi za vsakega otroka. Če ne verjamete, se o tem lahko prepričate sami.


Alan MacDonald: Troli na počitnicah
15,90 €

9,99 €

Trolarije!

Gospod Trol se je ustavil, da bi si obrisal curek potu, ki mu je kapljal z rilca. „Lahko bi šli do tiste smrdovite luknje pod glavno ulico.“


Alan MacDonald: Umazani Berti in fuj, trda
11,90 €

11,07 €

Pred vami je umazani Berti, deček, ki si rad vrta po nosu, riga, zbira deževnike in pajke ter ima še druge nagnusne navade. V tej knjigi so tri nesramno zabavne zgodbice o najbolj nemarnem dečku na svetu, ki nikoli ničesar ne naredi prav. Nasmejali se boste do solz.


Alenka Kos: Najlepše vilinske pravljice
21 €

19,53 €

V Deželi vilinskega ključa

Pravljica V Deželi vilinskega ključa je prva izmed treh najlepših vilinskih pravljic. Sestavljena je iz treh delov in vsebuje vilinski ključ ljubezni.


Aleš Kolar: Mirko in Vitko
14 €

13,02 €

Teden dni v življenju Mirka Severja in Vitka Vidica

„Dinamična najstniška zgodba o odraščanju, ki jo poganjajo veselje do filmov, adrenalinska želja po športnih dosežkih in ljubezenski hormoni.“ (Dr. Samo Rugelj)


Alja Furlan: Od spodaj navzgor
20 €

Ljubezenska prigoda o Oti in Božidarju. Pravljica pripoveduje o tem, kako nas lahko tudi omejitve vodijo po pravi poti. Ota si za svojo ljubezen želi narediti več, kakor v resnici zmore. Božidar pa pričakuje, da mu bo sledila, zato ji, v prepričanju, da je to v njegovi moči, želi pri tem pomagati.


Anja Tuckermann, Tine Schulz: Vsi tukaj, vsi skupaj!
21,99 €

Uveljavljena pisateljica Anja Tuckermann, rojena 1961, je za svoja dela, v katerih obravnava občutljive in pomembne teme in so prevedena v mnoge jezike, prejela že več uglednih priznanj, kot so nagrada Kurta Magnusa, nagrada bratov Grimm, nagrada Friedricha Gerstäckerja. Tokrat je moči združila z vsestransko likovno umetnico in ilustratorko Tine Schulz, rojeno 1981.


Antje Damm: Goljata čakam
21,90 €

Izjemna zgodba o potrpežljivosti, zvestobi in popolnem zaupanju – o pravem prijateljstvu


Antoon Krings: Gosenica Gretica (Drobižki)
9,99 €

Gosenica Gretica je šestnajsta knjiga iz priljubljene zbirke Drobižki. Gosenica Gretica preživlja poletje čisto sama. Žalostna žveči liste in opazuje svoje sestrice, ki ji ponosno razkazujejo svoja živobarvna metuljeva krilca. Nastopila je zima, metulji so zapustili deželo, Gretica pa se je zatekla v zavetje svojega doma, zatisnila oči in sanjala, da leti …


Antoon Krings: Marjetka Metka (Drobižki)
9,99 €

Marjetka Metka je petnajsta knjiga iz priljubljene zbirke Drobižki. Marjetka Metka je najlepša med vsemi marjeticami na vrtu Drobižkov. Cele dneve nagajivo skaklja in pleše naokrog, kar imenitne cvetlice, ki so v ponos cvetlični gredi, močno jezi. Se bo končno našel kdo, ki bo marjetki Metki lahko kos?


B. Naidoo, P. Grobler: Kdo je kralj?
24,99 €

Prisluhnite, zaplešite, zapojte in uživajte v ritmu zgodb in v barvitih ilustracijah! Kako je želvica s svojim brenkanjem na bendžo uročila živali in ukrotila samega leoparda? Kako je slon dobil rilec? Zakaj povodni konj nima dlake? Kako je petelin pristal na domačih dvoriščih? In – kdo je v resnici kralj živali?