Alan MacDonald: Umazani Berti in blato
11,90 € 11,07 €

Zadnji kos!

  • 9. knjiga
  • Pred vami je deveta knjiga o umazanem Bertiju, dečku, ki si rad vrta po nosu, riga, se boji vode in ima še veliko drugih nagnusnih navad.
Biblija za otroke
11,90 €

Zadnji kos!

Biblija za otroke s preprostim besedilom in čudovitimi ilustracijami zgodbe o Bogu približa tudi najmlajšim.

pobarvanka Dinozavri
4,99 €

Zadnji kos!

Pobarvanka z motivi dinozavrov je mehko vezana in ima 32 strani.

Alan MacDonald: Troli na počitnicah
15,90 € 9,99 €

Zadnji kos!

Trolarije!

Gospod Trol se je ustavil, da bi si obrisal curek potu, ki mu je kapljal z rilca. „Lahko bi šli do tiste smrdovite luknje pod glavno ulico.“

Jacob in Wilhelm Grimm, Najlepše pravljice Grimm
24,90 € 23,16 €

Zabavne, mračne, čarobne, brezčasne – klasične pravljice bratov Grimm nas vedno znova očarajo in prevzamejo, ponesejo nas nazaj v otroštvo ter v deželo palčkov in velikanov, čarovnic in princes, čarobnih pošasti in pretkanih fantičev, mogočnih gradov in temačnih gozdov.

Aaron Blabey: Stanko peška
19,90 € 17,75 €

Knjiga govori o dečku, ki je zelo nesrečen zaradi njegove velikosti. Vse to spremeni, ko v njegov razred pride nova sošolka Frida robida.

Bill Watterson: Calvin in Hobbes, darilna zbirka
39,99 €

Komplet prinaša zbirko šestih stripov o legendarnih junakih Calvinu in Hobbesu. Po mnenju mnogih sodi med trojico najboljših stripov, kar jih je kadarkoli izšlo. Gre za zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa.

Jana Babšek, Moj prvi album (2008), Komplet za novorojenčka
19,99 €

Komplet za novorojenčka

Moj prvi album je paket za novorojenčka. Vsebuje knjigo za spomine, koledar in merilni trak. V knjigo za spomine mladi starši lepijo fotografije in vpisujejo vse pomembne dogodke od otrokovega rojstva do njegovega šestega leta starosti.

Josip Vandot, Andrej Rozman Roza: Kekec in Pehta, trda
16,95 €

(po knjigi Kekec na volčji poti priredil Andrej Rozman Roza)

Kekec spozna Rožleta in njegovo slepo sestro Mojco, a njihove poti se kmalu razidejo. Rožle mora oditi v planino, Mojco pa ugrabi Pehta. Kdo jo bo rešil?

Alja Furlan: Od spodaj navzgor
20 €

Ljubezenska prigoda o Oti in Božidarju. Pravljica pripoveduje o tem, kako nas lahko tudi omejitve vodijo po pravi poti. Ota si za svojo ljubezen želi narediti več, kakor v resnici zmore. Božidar pa pričakuje, da mu bo sledila, zato ji, v prepričanju, da je to v njegovi moči, želi pri tem pomagati.

Rdeča kapica, Jacob in Wilhelm Grimm (broširana, 2011 (9. ponatis))
16,90 €

Bila je nekoč majhna, srčkana deklica, ki jo je vzljubil vsakdo, če ga je le pogledala. Najrajši pa jo je imela njena babica. Ta sploh ni vedela, kaj vse bi ji dala. Nekoč ji je podarila kapico iz rdečega žameta. Ker pa ji je kapica tako ljubko pristajala in ker tudi sama ni hotela nositi nič drugega več, so ji rekli Rdeča kapica.

Aino Havukainen, Sami Toivinen: Tine in Bine - Nori izumi
12,90 €

Odštekana in domiselna brata Tine in Bine si izmislita štirinajst norih izumov. Izumi, kot so avtomatski prebujevalnik, izdelovalnik luž na igrišču in frčalnik za hrano se morda zdijo nenavadni, zagotovo pa so nepogrešljivi za vsakega otroka. Če ne verjamete, se o tem lahko prepričate sami.

Muca Copatarica, Ela Peroci (trda, 2012 (3. ponatis))
14,40 €

(miniaturna izdaja)

Otroci so se odpravili v gozd, da bi poiskali muco, ki jim je odnesla copatke. Če so izginili tudi vaši, brž pokukajte v njeno delavnico tudi vi! Slikanica je v posebni, miniaturni izdaji.

Zdenek Miler, Katerina Miler: Krtek in ribica
12,90 €

Krtek in ribica se veselo igrata. Kar na lepem pa se v ribniku prikaže ščuka. Kaj bo storil Krtek? In kakšno presenečenje ga čaka na koncu? O tem nam pripoveduje nova slikanica.

Alenka Kos: Najlepše vilinske pravljice
21 € 19,53 €

V Deželi vilinskega ključa

Pravljica V Deželi vilinskega ključa je prva izmed treh najlepših vilinskih pravljic. Sestavljena je iz treh delov in vsebuje vilinski ključ ljubezni.

Antoon Krings: Gosenica Gretica (Drobižki)
9,99 €

Gosenica Gretica je šestnajsta knjiga iz priljubljene zbirke Drobižki. Gosenica Gretica preživlja poletje čisto sama. Žalostna žveči liste in opazuje svoje sestrice, ki ji ponosno razkazujejo svoja živobarvna metuljeva krilca. Nastopila je zima, metulji so zapustili deželo, Gretica pa se je zatekla v zavetje svojega doma, zatisnila oči in sanjala, da leti …

David Circi: Mahko
18,90 €

Mahko je kuža, ki ljubi vožnjo v kolesarski košarici, od koder opazuje bežeča drevesa in oblake. Rad lovi svojo senco med visečimi rjuhami ali pa teče in grize pedalo Janikinega kolesa.

Feri Lainšček: Na dvorišču
20 €

16 pesmi za otroke

Pred vami je zbirka uglasbenih pesmic Ferija Lainščka z naslovom ‚Na dvorišču‘. Avtor pesmic je Milan Ostojić, čudovite ilustracije pa je prispevala Mira Ostojić.

Gerald Rose: Tigrova preproga
15,99 € 14,87 €

Nekoč se je Tiger odločil, da bo zamenjal svoje trdo življenje v džungli za lahkotno življenje v Radževi palači …

Grigor Vitez: O zajcu, ki se je rad smejal
19,90 €

Si predstavljate, da zajec premaga volka s smehom? Ali ne bi bilo lepo, če bi imeli čarobni svinčnik, ki bi sam napisal domačo nalogo? Ali da bi se spoprijateljili s Soncem?

Indijske pravljice
24,90 €

Zbirka prinaša pravljice, ki obravnavajo indijsko kulturo.