Kestutis Kasparavičius: Mala Zima

Znamka: Naša številka: 767527

Kestutis Kasparavičius: Mala Zima

Predstavljajte si, da se nekega dne izruvajo iz tal s temelji vred in se odločijo, da se bodo zabavale. Mestna hiša se odpravi v kino. Celoten opis

21.9

21,90 €

Naša številka: 767527

Predstavitev

Opis artikla

Ste kdaj pomislili, da si stavbe v mestu včasih zaželijo pretegniti noge? Predstavljajte si, da se nekega dne izruvajo iz tal s temelji vred in se odločijo, da se bodo zabavale. Mestna hiša se odpravi v kino. A žal kino že hiti v trgovino s sladkarijami, ki jo obkrožajo občudovalci. Celo stara cerkvica se ne more zadržati in se odpravi v park, da bi preverila, kakšna je videti njena podoba v odsevu vode … In to je le ena od desetih neverjetnih zgodb, ki jih boste odkrili v knjigi z naslovom Mala zima. Kęstutis Kasparavičius svoje bralce vedno znova preseneča, neutrudno izumlja nemogoče, hkrati pa neumorno išče modrost. Z njegovo dragoceno pomočjo se bodo bralci naučili gledati na svet nekoliko drugače: bolj pozorno, bolj natančno in predvsem bolj izvirno. Kdo ve, morda bo tudi staršem po branju teh knjig večkrat zastal korak ob drobnih čudežih.

Knjigo je iz litovščine prevedel Klemen Pisk.

Kęstutis Kasparavičius je priznani litovski ilustrator in avtor knjig za otroke. Njegove akvarele in risbe zaznamujejo nežna barvna shema, izredno natančne podrobnosti, trdna kompozicija in izvirni humor. Svojo pisateljsko kariero je Kęstutis Kasparavičius začel leta 2003 ter do danes ustvaril že več kot 55 ilustriranih del. Njegove knjige so bile prevedene v več kot 25 jezikov.

Lastnosti:

  • Vezava: trda
  • Leto izida: 2015
  • Število strani: 78
  • Dimenzije: 15,5 × 21,5 cm
  • Avtor: Kęstutis Kasparavičius
  • Založba: KUD Sodobnost International
  • Prevajalec: Klemen Pisk

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst knjige do 10 let
Založnik Avrora As
Vezanje trda
Leto izdaje 2015
ISBN 9789616970020
Število strani 78