Elaine Walker: Konji

Znamka: Naša številka: 1291045
 Elaine Walker: Konji

Elaine Walker: Konji

Strast, lepota, eleganca, moč. Knjiga prinaša čudovite fotografije in veliko poučnih informacij o konjih. Celoten opis

19.99

19,99 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Konji

Konji so ena izmed najimenitnejših živali na svetu in ta čudovita knjiga slavi njihove enkratne odlike na več kot sto prekrasnih fotografijah. Njihova eleganca, duh in postava so dobro vidni na vsaki dih jemajoči fotografiji, ki razkriva osupljive podrobnosti gibanja in vedênja konj. Vendar pa so konji veliko več kot le veličastna bitja in knjiga raziskuje njihov posebni odnos z ljudmi, saj opisuje enkratne značilnosti vseh konj in posebne lastnosti, po katerih se pasme razlikujejo med sabo.

Poučite se, kako življenje in odnosi v čredi določajo, kako konji razumejo svet. Raziščite občutljivi duh konj in kako so ga v različnih obdobjih prikazovali v mitih in legendah. Spoznajte, kako sta fiziologija in anatomija ustvarili žival, ki lahko teka svobodno in hkrati na hrbtu nosi tudi jezdeca. Ugotovite, kako zapleten in osupljiv je lahko svet barv in vzorcev na konjih. Spremljajte življenje mladega konja od kotitve do odraslosti.

Knjigo krasijo fantastične fotografije, ki prikazujejo različne vrste konj in ponijev z vsega sveta. Namenjena je ljubiteljem konj vseh starosti. 

Konji

Lastnosti

Original naslov The horse
Jezik slovenski
Prevajalec Slavica Jesenovec Petrović in Borut Petrović Jesenovec
Založnik Učila International
Zvrst priročnik
Vezava trda
Število strani 224
Dimenzije 220 × 277 × 18

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst knjige do 10 let
Založnik Učila
Vezanje trda
Leto izdaje 2017
ISBN 9789610033998
Število strani 224