Anja Tuckermann, Tine Schulz: Vsi tukaj, vsi skupaj!

Znamka: Naša številka: 890592

Anja Tuckermann, Tine Schulz: Vsi tukaj, vsi skupaj!

Uveljavljena pisateljica Anja Tuckermann, rojena 1961, je za svoja dela, v katerih obravnava občutljive in pomembne teme in so prevedena v mnoge jezike, prejela že več uglednih priznanj, kot so nagrada Kurta Magnusa, nagrada bratov Grimm, nagrada Friedricha Gerstäckerja. Tokrat je moči združila z vsestransko likovno umetnico in ilustratorko Tine Schulz, rojeno 1981. Celoten opis

21.99

21,99 € vključno z DDV

Naša številka: 890592

Predstavitev

Opis artikla

Od kod izvira tvoja družina? Kateri je tvoj najljubši praznik v letu? Kaj se najraje igraš? V katerem jeziku prepevaš svoje najljubše pesmice? Otroci v tej knjigi so prišli od vsepovsod. Veliko jih je prišlo pred kratkim. Drugi so bili tukaj rojeni, njihovi starši ali stari starši pa ne. Zdaj vsi skupaj živijo pri nas. To zna biti razburljivo in zabavno, včasih pa je tudi malce naporno.

Ampak nekaj drži kot pribito: kdor je radoveden, temu ne bo težko!

Uveljavljena pisateljica Anja Tuckermann, rojena 1961, je za svoja dela, v katerih obravnava občutljive in pomembne teme in so prevedena v mnoge jezike, prejela že več uglednih priznanj, kot so nagrada Kurta Magnusa, nagrada bratov Grimm, nagrada Friedricha Gerstäckerja. Tokrat je moči združila z vsestransko likovno umetnico in ilustratorko Tine Schulz, rojeno 1981.

Nadarjeni umetnici sta tako ustvarili resnično živahno in živopisno odprto knjigo o našem bogatem skupnem življenju. Zanjo sta leta 2015 prejeli pomembno nemško nagrado za mladinsko književnost – leipziški bralni kompas.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Zala
  • Vezava: trda
  • Število strani: 32
  • Dimenzije: 22 × 26,5 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst knjige do 10 let
Založnik Avrora As
Vezanje trda
Leto izdaje 2016
ISBN 9789616994002
Število strani 32