Aino Havukainen, Sami Toivonen: Tine in Bine - Superjunaka

Znamka: Naša številka: 904302

Aino Havukainen, Sami Toivonen: Tine in Bine - Superjunaka

Mala junaka sta v hipu pripravljena na boj s superlopovi in na popravljanje krivin. Zali Dol bosta rešila pred velikanskimi embalažami, ki meščanom grenijo življenje. Celoten opis

19.9

19,90 € vključno z DDV

Naša številka: 904302

Predstavitev

Opis artikla

Superhitro, superzabavno, superčudno! Začenja se nova, neverjetno zanimiva in prismojeno junaška dogodivščina. “Samo pomisli, kako imenitno bi bilo biti superjunak!” sanjarita Tine in Bine med prebiranjem razburljivih dogodivščin Hiperkibermoža. In glej! S pritiskom na televizijskoaktivni laserski sevalnik (ZAP!) se Fanta spremenita v Aktivnega fanta in Merilnega moža!

Mala junaka sta v hipu pripravljena na boj s superlopovi in na popravljanje krivin. Zali Dol bosta rešila pred velikanskimi embalažami, ki meščanom grenijo življenje.

Otroci knjigo obožujejo, saj sta glavna junaka nabrita, iznajdljiva in zabavna, hkrati pa vedno zagodeta kaj novega, drznega in nadvse humornega. Slikanico odlikuje ideja o neomejenih možnostih ustvarjanja, duhoviti opisi domislic ter bogate ilustracije. To je že peta v slovenščino prevedena knjiga o Tinetu in Binetu, ki na Finskem dosega vrtoglave naklade.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenščina
  • Založnik: KUD Sodobnost Intenational
  • Vezava: trda
  • Dimenzije: 21,5 × 26,0 cm
  • Število strani: 478

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst knjige do 10 let
Založnik Avrora As
Vezanje trda
Leto izdaje 2016
ISBN 9789616970457
Število strani 48