Nines 33042 Mia lutka, roza, 30 cm
61,19 €

Punčka Mia ima telo iz vinila in dolge lase, ki jih otroci lahko češejo. Oblečeno ima prikupno obleko z rožami, okoli vratu nosi šal, da ji ne bo mraz, pa ima na glavi še čudovito roza kapo. Pod obleko ima spodnjice, noge pa ji ščitijo dokolenke, ki se ujemajo s supergami.

Nines 33072 Mia lutka, siva, 30 cm
61,19 €

Punčka Mia ima telo iz vinila in dolge lase, ki jih otroci lahko češejo. Oblečeno ima prikupno črno-rdečo obleko z rožami, okoli vratu nosi šal, da ji ne bo mraz, pa ima na glavi še čudovito sivo kapo. Pod obleko ima spodnjice, noge pa ji ščitijo črno-zlate dokolenke, ki se ujemajo z vinsko rdečimi supergami.

Nines 30880 Tina, blond, 40 cm
45,11 €

Lutka s trdnim telesom in dodelanimi dolgimi lasmi, ki jih je mogoče česati, bo prav gotovo zelo všeč vsaki deklici. Lutka nosi krilo iz tila, mehko majico z motivom srca, bombažne gamaše in škornje.

Nines 36500 Lutka Celia, 45 cm s klobukom
53,20 € 51,82 €

Lutka Celia z mehkim telesom in z lasmi po glavi, ki jih je mogoče česati, bo osrečila vsako majhno mamico. Lutka ima čudovite trepalnice in je videti živa. Oblečena je v prikupne obleke, ki so bogato okrašene. Celotno obleko podčrta roza šal skupaj s klobukom s cofki.

Nines 31410 Celia baby edition, dojenček, pregiben, 45 cm
56 €

Lutka z mehkim telesom, kratkimi lasmi in pregibnimi členki. Ima telo v realistični zasnovi, hkrati pa nosi tudi oblačila v realnem videzu. V paketu je priložen slinček in praktična duda, ki se lahko praktično pritrdi. Na nogah ima nogavice, nosi roza kapico, ki dojenčku prijetno ščiti glavo pred hladnim vremenom.

Nines 31501 lutka Celia little bag, 45 cm
58,58 €

Lutka z dolgimi lasmi in mehkim telesom. Lasje je mogoče česati. Na glavi nosi bombažen trak, oblečene ima okrasne hlače, ob tem pa tudi jakno, nosi torbico. Na nogah ima čeveljce. Lutka je mehka, kadar se bo lutka premaknila, se bo ta začela smejati in klicati, oče in mama. Po več ciklih bo lutka samodejno utišala.

Nines 36560 Lutka Celia z lasmi, 45 cm
57,04 €

Lutka Celia z mehkim telesom in z lasmi po glavi, ki jih je mogoče česati, bo osrečila vsako majhno mamico. Lutka ima čudovite trepalnice in je videti živa. Oblečena je v prikupne obleke iz tila, ki so bogato okrašene. Celotno obleko poudarjajo roza pentlje in lakirani čevlji.

Nines 31290 lutka Tai Taisan, 45 cm
50,80 €

Lutka Azijska punca z mehkim telesom, bo prav gotovo všeč vsaki deklici. Ima dolge lase, katere se lahko češe. Oblečena je v mehke hlače, majico in v suknjič, ki se lahko zaveže. Na nogah ima čevlje, ima pa tudi dekorativno roza bunkico v laseh.

Nines 38001 Punčka Claudia z utripajočimi lasmi, 55 cm
72,03 €

Lutka Claudia z mehkim telesom in z dlačicami po glavi, ki jih je mogoče česati, bo osrečila vsako majhno mamico. Lutka ima utripajoče oči z velikimi trepalnicami, ki izgledajo povsem naravne. Lahko joka in celo pokliče mamo, da jo le ta pomiri. V njena usta samo vstavite dudo in nehala bo jokati.