Mediblink hladilno toplotna blazinica s kroglicami s pasom, M126

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Mediblink Naša številka: 1293038

Mediblink hladilno toplotna blazinica s kroglicami s pasom, M126

Mediblink blazinica s pasom v kroglicah je namenjena lajšanju bolečin. Obkladek se zelo dobro prilagodi telesu in je enostaven za uporabo. Celoten opis

22.16
5 1

22,16 € Vključno z DDV

Naša številka: 1293038

Predstavitev

Opis artikla

Mediblink hladilno toplotna blazinica s kroglicami s pasom

Mediblink blazinice v kroglicah so namenjene lajšanju bolečin. Blazinice lahko hranite v hladilniku ali zamrzovalniku in jih grejete v vroči vodi ali v mikrovalovni pečici. Namenjene so večkratni uporabi.

Prednost Mediblink blazinic je v tem, da je gel v obliki mehkih kroglic, ki se prosto gibljejo znotraj blazinice. Zato se obkladek zelo dobro prilagodi telesu takoj, ko ga vzamete iz zamrzovalnika. Zaradi posebnega pliša je uporaba blazinice veliko bolj udobna, hkrati pa se lahko neprekinjeno uporablja dalj časa. Ima elastičen pas s katerim jo lahko enostavno pričvrstite na roko, ramo, nogo, trebuh ali križ.

Uporabite toplo: V primeru bolečin na področju ramen, križa ali trebuha. Obkladek segrevajte 45 sekund v mikrovalovni pečici. Tam ga pustite še 20 sekund, preden ga položite na kožo. Obkladek 2 minuti preizkušajte na telesu. Če želite toplejši obkladek, ga v mikrovalovni pečici segrevajte v korakih po 5 sekund, dokler ne dosežete optimalne temperature.

Uporabite hladno: V primeru bolečih mišic, zvinov, artritisa in oteklin. Blazinica je primerna tudi za uporabo pred in po vadbi. Obkladek položite v hladilnik ali zmrzovalnik in ga tam pustite vsaj 2 uri. Obkladek položite na prizadeto območje za največ 20 minut. Preden obkladek ponovno uporabite, počakajte vsaj 20 minut. V kolikor ga obrnete na plišasto stran, ga lahko brez prekinitve uporabljate dalj časa. Pliš omogoča večje udobje pri uporabi izdelka in ublaži pretirano toploto ali mraz. Ko izdelka ne uporabljate, ga lahko hranite v zmrzovalniku.

Mediblink hladilno toplotna blazinica s kroglicami s pasom

Tehnične podrobnosti

Dimenzija: 20,5×38,5 cm
Uporaba: Enostavna, večkratna

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Za boljše počutje da